vidines granatos
Posted 2005 January 24 - 16:09
Svečias_Minde 605_*
Posted 2005 January 24 - 17:46
Na pas mane 2.0, bet galvoju, kad vistiek kazkas panasaus yra. Pasikele mano masiniuka, ja klibinant jauciasi laisvumas ir labai mazas tarskejimas. "Meistriukai" sako is kart reikia keisti.tai va vaziavau i serviza del vibracijos(kai isibegeji kazkas prieki drebina)tai pasake kad vidines granatos,bet neaisku kuri.tai va noreciau suzinot informacijos apie jas:kiek jos kainuoja,kaip suzinot kuri,kokie pozymiai kai ji pareina ir t.t.isanksto aciu
cia kalba apie 605 3.0

Posted 2005 January 25 - 10:48
Svečias_serniukas_*
Posted 2005 January 25 - 10:53
tai kad kartais ir nauju detaliu neimanoma rasti...as ieskojau savo isorines grantos...tai pvz atskirai naujos net nera pirkti...o su visu pusasiu tiktai...o kaina 500-800lt...o ir siaip srotuose ir tai tai net nebuvo...tai visa savaite ieskojau, kol nuo citrino susiradau uz 200lt...tai kad nemanau, kad visiskai naujos detales visada yra geriau. Pasiskaicius cia forumuose, matosi kad pas hebrantus kartais naujos detales pareina greiciau uz devetas. aisku verta butu pirkti naujas detales. bet moki jau bent dvigubai brangiau...Ar ilgai vazinesi su srote pirktom detalem? Kiek sutaupysi, jei po pusmecio vel reiks keist?
Man patare ir rato, ir atraminius pirkt sroye. Pardavimui gal ir gerai, bet as su savo liutu zadu pats vazinet, tad perku naujas, normalias dalis.
p.s. cia mano tokia subjektyvini nuomone

Svečias_Minde 605_*
Posted 2005 January 25 - 10:58
Pries metus keiciau isorine, tai ka jus manot. Pries menesi pakeite (gerai, kad garantinis buvo)tai kad kartais ir nauju detaliu neimanoma rasti...as ieskojau savo isorines grantos...tai pvz atskirai naujos net nera pirkti...o su visu pusasiu tiktai...o kaina 500-800lt...o ir siaip srotuose ir tai tai net nebuvo...tai visa savaite ieskojau, kol nuo citrino susiradau uz 200lt...tai kad nemanau, kad visiskai naujos detales visada yra geriau. Pasiskaicius cia forumuose, matosi kad pas hebrantus kartais naujos detales pareina greiciau uz devetas. aisku verta butu pirkti naujas detales. bet moki jau bent dvigubai brangiau...Ar ilgai vazinesi su srote pirktom detalem? Kiek sutaupysi, jei po pusmecio vel reiks keist?
Man patare ir rato, ir atraminius pirkt sroye. Pardavimui gal ir gerai, bet as su savo liutu zadu pats vazinet, tad perku naujas, normalias dalis.
p.s. cia mano tokia subjektyvini nuomone![]()

Posted 2005 January 25 - 11:02
Ar tik ne Autoaibej keitei?Pries metus keiciau isorine, tai ka jus manot. Pries menesi pakeite (gerai, kad garantinis buvo)

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Posted 2005 January 25 - 11:57

Svečias_Minde 605_*
Posted 2005 January 25 - 12:05
Sakai firminesAisku nauja naujai nelygu. As gal ir durnas, bet i savi 1991m masikiukas perku firmines, ir kartu nepigias dalis. Sumoku dvigubai, jai ne daugiau, bet problemu dar neturejau.
PVZ. Kai dar turejau opeli, keiciau priekinius guolius. Viene pirkau uz SKF. 80 Lt. Pavazinejau kazkur 2men. Pradejo uzt kitas. Pakeiciau i kazkoki uz 30 Lt. Po menesio tas vel pradejo kaukt, net muzika nebepadedavo. Nuo to laiko perku TIK firmines dalis
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Svečias_Minde 605_*
Posted 2005 January 25 - 12:08
Ten lankausi kai noriu pasitikrinti vaziuokle. Susilaikysiu nuo tolimesniu komentaru :mad:Ar tik ne Autoaibej keitei?
Visokiu nutikimu su jais yra buve, tai dabar aplnekiu 1 km. juos :mad:
Edited by Minde 605, 2005 January 25 - 12:08.
Posted 2005 January 25 - 14:20

Posted 2005 January 25 - 14:38
Svečias_Minde 605_*
Posted 2005 January 25 - 15:45
Nuvaryk i servisa ir meistrai, pasikele tavo puga, viska pasakys, greiciausiai dar atras koki keleta nebutu dalykutaip ir nesupratau kokie pozymiai kai jau ja reikia keist,kaip suprast

Posted 2005 January 26 - 10:22

Posted 2005 January 26 - 11:05

Svečias_urbis_*
Posted 2005 January 26 - 11:06
>Baghio, kai issiaiskinsi - butinai papasakok, man atrodo ir pas mane kazkas panasaus pasireiskia: is vietos pradedant vaziuot ir veliau su kiekviana perjungta pavara, jauciasi vibracija, o jei stipriau startuoji - kazkas ir pabaladoja. Tiesa pasakius, jau senokai taip yra, bet vis neprisiruosiuPas mane tai pradedant vaziuot, siek tiek staigiau, kazkas sudunksedavo. Nuvariau i servisa, pakele, ir pasake is kart, kad jau laikas....
![]()
O dar galini tilta reistauruosiu, tai kainuos kaip nusipirkti koki golpuka

Posted 2005 January 26 - 11:12
man lygiai tas pats.sake irgi kad vidine granata o kuri tai neaisku.sake reikia ardytis.o kaip neardzius suzinot kuri>Baghio, kai issiaiskinsi - butinai papasakok, man atrodo ir pas mane kazkas panasaus pasireiskia: is vietos pradedant vaziuot ir veliau su kiekviana perjungta pavara, jauciasi vibracija, o jei stipriau startuoji - kazkas ir pabaladoja. Tiesa pasakius, jau senokai taip yra, bet vis neprisiruosiuPas mane tai pradedant vaziuot, siek tiek staigiau, kazkas sudunksedavo. Nuvariau i servisa, pakele, ir pasake is kart, kad jau laikas....
![]()
O dar galini tilta reistauruosiu, tai kainuos kaip nusipirkti koki golpuka![]()

Posted 2005 January 26 - 11:58
Je. Kaip ir termoreguliatoriaus trilitriui su kondišinutai kad kartais ir nauju detaliu neimanoma rasti...

Posted 2005 January 26 - 13:03
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Posted 2005 January 26 - 13:07
o kokiam mieste ir kokiam servisa toki dalyka daro? Kazkaip tavo duomenyse neredau tavo dislokacijos vietosAs jau buvau servise, sake vidine granata. Pakele masina, ir dar parode pasukineje ranka kurioj vietoj ir kas ten baladojasi. O uz paziurejima pinigu neima

A S F A L T A S-U Ž K N I S A-J U O D A I
MEMELLAND
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users