visiskai teisingai ta pati vieta... na blogiausiu atveju galima pavaikscioti prieplauka:)Senoji prieplauka... Nu uzh kartingu kur buvo...
Detaliau galima kurioj vietoj?toj pusej nepamenu kada buvau....
Ka manot pvz del jau mano anksciau minetos prieplaukos? kur dabar naujas combo restoranas?
Shiaip po atidarymo nebuvau, tai ir nezhinau kaip kas...
Susitikimai Kaune!
Posted 2006 May 29 - 14:14
Posted 2006 May 29 - 14:15
Posted 2006 May 29 - 14:16
Hmm, ir ka man cia dabar ipareigot? Gal savanoriu yra?Karoč Valdux įpareigoc prazonduot reginį, sėdinį ir olaus įkainį...
Posted 2006 May 29 - 14:31
Valdux skaityk atidziauKaroč Valdux įpareigoc prazonduot reginį, sėdinį ir olaus įkainį...
Posted 2006 May 29 - 15:37
Posted 2006 May 29 - 15:46
Tai kada iš tikro planuojama?
Posted 2006 May 29 - 15:56
ateinanti menesi pacioj pabaigoj... tiesiai beveik ant joniniu:)Pagal įrašą "kalendoriuje" supratau, kad susitikimai vyksta penktadieniais. Vilnius lyg ketvirtadieniais renkasi. Dabar žiū - kauno įrašas visai dingo. Čia dabar kalbama apie šiandien/rytoj (Pirm./Antr.)
Posted 2006 May 29 - 15:57
Anksciau nebus?ateinanti menesi pacioj pabaigoj... tiesiai beveik ant joniniu:)Pagal įrašą "kalendoriuje" supratau, kad susitikimai vyksta penktadieniais. Vilnius lyg ketvirtadieniais renkasi. Dabar žiū - kauno įrašas visai dingo. Čia dabar kalbama apie šiandien/rytoj (Pirm./Antr.)
Posted 2006 May 29 - 16:05
Posted 2006 May 29 - 18:13
Kadangi pons Mamuts yra klubo glavniausias, tai jis mane kaip maziau glavna ipareigojo prazonduot. O kadangi as biski glavnesnis tarkim uz ro3, tai galiu ji ipareigot prazonduot ta vietaValdux skaityk atidziau
Maskolis, menesio susitikimai vyksta karta per menesi ir jie buna paskutini menesio penktadieni, o kiekviena antradieni vyksta biliardo stumdimas ENTRY biliardinej, bet ten labai vangiai renkasi klubieciai, o ir as ryt tikrai nebusiu.
Anksciau manau bus minimeetas, tik reik sugalvot data ir paskelbt. Kazkodel manau kad reiks padaryt kita savaite ketvirtadieni ar penktadieni.
Posted 2006 May 29 - 18:27
Pritariu.Kazkodel manau kad reiks padaryt kita savaite ketvirtadieni ar penktadieni.
Posted 2006 May 29 - 19:32
wuo - dėkui. Dabar kur kas aiškiau.... menesio susitikimai vyksta karta per menesi ir jie buna paskutini menesio penktadieni, o kiekviena antradieni vyksta biliardo stumdimas ENTRY biliardinej, bet ten labai vangiai renkasi klubieciai, o ir as ryt tikrai nebusiu.
Anksciau manau bus minimeetas, tik reik sugalvot data ir paskelbt. Kazkodel manau kad reiks padaryt kita savaite ketvirtadieni ar penktadieni.
Kiekvieną savaitės atradienį rinktis gal ir gerai, mielai prilėkčiau. Bet kad jūsų susitikimas toks profiliuotas, o iš manęs biliardistas nekoks . Aš tik "šratus" tarp kairės ir dešinės kišenės pastudyti galėčiau , kol rimti vyrai virš stalų palinkę būtų.
Bet kaip sakant, pats kaltas - mėnesinį mytą pražioplinau, dabar renkuosi jūsų laiką, vietą ir pramogas .
Posted 2006 May 30 - 11:36
Kasnors jau zondavo?
Posted 2006 May 30 - 14:38
ro3 jei nori ryt galima pavaziuot vakare...Kasnors jau zondavo?
Posted 2006 May 30 - 15:05
Kelinta?ro3 jei nori ryt galima pavaziuot vakare...
Kasnors jau zondavo?
Posted 2006 June 01 - 13:49
Posted 2006 June 01 - 13:54
nu. Vilniuj taip ir yr.Kolegos, negi reiks man salia namu koki kaboka nusiziuret ir paskelbt nauja dislokacijos vieta...
Posted 2006 June 01 - 23:52
Valdux, gal PJ (Pizza Jazz) traukinys?Kolegos, negi reiks man salia namu koki kaboka nusiziuret ir paskelbt nauja dislokacijos vieta, nes su demokratija kaip tais nelabai gaunasi.
Posted 2006 June 02 - 07:46
Ir turgus netoli.Valdux, gal PJ (Pizza Jazz) traukinys?
#100 Svečias_Spindulia_*
Posted 2006 June 02 - 16:20
As buvau praeita penktadieniKasnors jau zondavo?
Deja nusivyliau, kainos kosmines, maza sokiu aikstele, staliukai max po 8 zmones, vriedna administratore, kuri staugia kai bandai susistumti kelis stalus....
Gal vienintelis +, kad grazus vaizdas matos per langa
As del vietos keitimo pritariu Velvetui, PJ traukinys tikrai geriau ;)
P.S. Sorry, kad nepasirodziau paskutiniam susitikime, bet kad baisiai bakalauras suryja laika
Si menesi pasitaisysiu
Edited by Spindulia, 2006 June 02 - 16:21.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users