Peršokti prie turinio


oob

Užsiregistravo 2009 Sau 02
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Kov 01 19:20
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Susitikimai Kaune!

2012 liepos 10 - 10:27

Tas pazystamas ir yra wateam bet jei sakaj kad daug praso tada tikrai geriau pasieskot pigiau.

nu as buvau klausiau pries kokius pora menesiu, tai vien uz darba paprase 200 lt, o medziagos buvo mano ir plius viska nuardes buciau, tik reiktu uzklijuot. vakar as per facebook'a dar jam parasiau tai kolkas jokiu ziniu. o man ant peugeoto jis buvo uz 50 litu padares, tai zinai, truputi 4 kartus kaina uzsikele, suprasciau jei butu pasakes 100 lt, tai nieko negalvojas iskart vaziuociau.

Temoje:Susitikimai Kaune!

2012 liepos 09 - 22:01

Susirask per google wateam custom deco ir apsiklijuosi. pazystamas daro. isbedos net as moku. tranzitas mano wisas apklijuotas

wateam'a zinau, dares jis man viena masina, bet dabar nosi uzrietes praso tiek kad pigiau puse masinos perdazyt gautusi :) kiek tas tavo pazystamas paimtu uz uzklijavima su mano plevele vectros b universalo stoga? viskas jau nuimta butu, tiek ragai tiek antena, liuko ertme jau kad ir pats ispjaut galeciau. Siandien pas boMod'a darbe pradejau lubas pertraukinet, tikslaiu kolkas dar tik isardziau viska, tai tuo paciu reik ir is isores uzklijuot :)

o del balto peugeot vairuotojo klausiu, nes girdejau kad tikrai gerai daro :D

Temoje:Susitikimai Kaune!

2012 liepos 09 - 21:44

Gal kas zinot Nick arba gal net Tel. Nr.: forumiecio kuris vairuoja balta 406 universala, su karbono plevele uzklijuotu kapotu ir bagazines dangciu? Labai reik info apie ji, nes reik kazkaip su juo susikontaktuot del savo masinos stogo apklijavimo su plevele, o kiek pamenu per 11'aji klubo gimtadieni, tai jis sake kad tuo uzsiima. Iskarto labai ACIU uz betkokia info ;)

Temoje:Peugeot 406 Coupe 1998m dalimis

2012 gegužės 15 - 20:42

Sveiki, prisiminiau kad reiktu atgaivinti vis dar turimu detaliu sarasiuka :) Generatorius Starteris Oro kondicionieriaus siurblys Vairo stiprintuvo siurblys Vairo ir keleivio puses oro pagalves 4 spyruokles Vairuotojo dureliu stiklas Galiniai soniniai stiklai Oro sklende su sklendes padeties davikliu Salono sildytuvo peciukas Veinas galinis ir du priekiniai ABS davikliai Galine desines puses lempa ABS blokas Laisvos eigos reguliatorius Jei radot ko reik, poasukit kaina GERA tikrai sutarsim ;) Tel. Nr.: 8-618 88313, Kaunas

Temoje:PEUGEOT KLUBO 11'tasis gimtadienis!

2011 lapkričio 14 - 13:55

respect wiz'ai :good: