Peršokti prie turinio


pauliusj

Užsiregistravo 2009 Geg 02
Neprisijungęs Lankėsi 2022 Rgs 17 13:58
*****

#770401 Volvo V50 atsiliepimai

Parašė pauliusj 2021 gegužės 27 - 19:57

diawolo.pezalai.svaistikliai linksta dazniausiai del uzsikimsusio dpf.del neprieziuros ir del netinkamu meistru..cia ta pati gali pasakyt apie bet kuri auto.
2.0psa varikliai isvis vieni is maziausiai problemu turinciu varikliu tuo laikotarpiu.esu tu automobiliu mates daugybe, o svaistikliai linksta ir pas PSA automobilius ir pas volvo/ford.bet tu linkimu buna vienetai.
mano nuomone automobilis yra pakankamai vykes..ir uz focus'a vaziuoja maloniau..ir surinktas geriau.
cia tas pats kas paskyt, daugumai bmw issiardo grandines arba daugumai audziu uzlinksta tepalo arba kuro siurbliai.ir t.t.pas bet kuri gamintoja galima rast visko.bet kad 2.0PSA variklis tikrai geras daiktas, galiu garantuoti, o jei nusiperki lavona, visais atvejais bus dalykai, kurie brangiai kainuos pataisyt.
  • 1


#770376 Reikia pagalbos

Parašė pauliusj 2021 gegužės 19 - 13:29

vicikai.tai geriausiai pades normali diagnostoka pas zmogu kuris zino ka daro.
kodas indikuojai viena is ismetimo sistemos temperaturos jutikliu.bet nenurodei variklio.tai subku ka ir komentuot.
bet is esmes taip: arba google, arba normali disgnostika.
  • 1


#768576 Apie Peugeot 508

Parašė pauliusj 2020 rugpjūčio 29 - 13:49

ten po tuo dangteliu yra purkstukai, ju lizdai yra isdege.
remontas gali buti:
isemi-isvalai-surenki-leki
arba:
isimineji sunkiai, gal koki viena sulauzai.
tada valai viska.
surenki.
nesikuria.
purkstukus ant stendo-gatavi.
taisai-ta kur suluzo keiti kitu.
surenki-uzkuri.
darydamas diagnostika pastebi, kad gatavas DPF.
lupi lauk arba plauni arba keiti nauju.
tada,galbut, leki.:)
  • 1


#765333 DIAGBOX programine iranga

Parašė pauliusj 2019 gruodžio 17 - 22:32

andriau, kam? kam tau reikia diagbox' o 2004 senienai? iki 2008 visiem be isimties modeliam geriau pp.isirasyk tik pp jei dirbi tik su tokio senumo automobiliais
  • 1


#764681 Perku 1.6 HDI variklio diskatoriu

Parašė pauliusj 2019 lapkričio 05 - 07:40

"nieks" per platus apibudinimas..jei tu nededi, nereiskia kad "nieks".ir siaip, bent kazka gero idetum, tai pirkejui maziau vargu paliktum..na bet "biznis" nukentes.:)
  • 1


#763782 Nukritęs (nusėdes )galas Peugeot 607

Parašė pauliusj 2019 rugsėjo 25 - 10:03

Buvo ir man vienam is mano lavonu susedes galas.tai realiai kol nepakeiciau silentbloku ir amortiku, tai spirales irgi negelbejo pakilimui..buvo taip:

pakeiciau spiruokles, nepadejo.pakeiciau amortus prie nauju spiruokliu, padejo is dalies, be dar nebuvau patenkintas..prie viso to pakeiciau visus silentblokus, kurie laiko masinos svori, t.y.jegos veikiami vertikaliaja asimi silentblokus suverziau pastates ratus i tokia padeti kokios noreciau ir vuolia, galas tapo vietoj.:)

cia galioja masinom su nepriklausoma galine pakaba(607,407 ir t.t.).tokiem kaip 307 kur gale balkis, tai reik keist amortikus, spirales, o tada jau zet kas dar gali buti atskingas uz masinos auksti..siaip neesu vaziuokliu specas, tik pasidalinau ka savo masinai dariau..


  • 1


#763380 307 sw trauka, gazas..

Parašė pauliusj 2019 rugpjūčio 29 - 22:17

Normali diagnostika.patarimas..panasu į laidyno gedimą, bet per forumą nepasitaisys.
  • 1


#758599 1.6 HDI bendros problemos

Parašė pauliusj 2018 spalio 04 - 20:45

siaip reikia tikriausiai su indikatorium, arba bent jau is akies nusistatyt pirmo cilindro VGT ir ziureti kur tuo metu yra skirstymo velenelis..ir bandyti bent jau isivaizduoti ar kumsteliai logiskoj vietoj ir ar fazes bent jau logiskos..jei nera akivaizdziu nuokripiu, reikia arba kazkokiu budu pazeti kitam varikli kaip velenelis stovi, arba bent jau kokia foto susirast su varikliu ant mietku, kur matytusi velenelio padetis..nes buna, visokio sudo gyvenime, kaip pvz netinkamas velenelis ar panasiai..


  • 1


#757457 Dingsta trauka ir atsijungia autopilotas

Parašė pauliusj 2018 liepos 25 - 13:28

tai jeigu viskas atjungta gargzduose, tai ir derink su zmogum, kad padetu isspresti beda..


  • 1


#746666 sw.koki prieda reik pilt purkstuku valimui.

Parašė pauliusj 2017 liepos 19 - 08:19

yra variantu keletas:

sudiles/sutrukes purkstuko tefloninis sandariklis = kiauras per griztama visiskai(cia galioja tik bosch elektromagnetiniams purkstukams)

isdiles/uzstriges multiplikatorius

sudiles purkstuko griztamo valdymo saratas ir/ar jo guoliaviete..yra dar keletas niuanseliu, bet retai pasitaiko, tai nesiplesiu..kaip minejau, cia galioja bosch elektromagnetams.

siemens piezo purkstuku, pagrinde sudyla multiplikatorius ir ima strigti, tai jiem pradzioj labai uzkyla ispurskimo starto slegis, o galiausiai arba nudega antgalis, arba pasipila i griztma slegis..

delphi pagrindine problema isdiles/uzstriges valdymo voztuvas, del ko purkstukas arba nebepurskia, arba purskia tik nuo nesamoningu slegiu pvz. 400bar ir daugiau, arba buna kiauras i grztama..

denso purkstukam, taip pat genda valdymo voztuvai ir multiplikatoriai - sudyla/stringa..taigi jiem taip pat atsiranda analogiskos problemos ir arba nelaiko griztamo, arba pasidaro per velyvas ispurskimo startas..

ten apie visokius cummins, ar caterpillar nesiplesiu, nes jie reti ir pats nedaug susidures, tai nenoriu primeluoti.

 

siaip common rail purkstukam bedrai, labai svarbus tinkamas griztamojo sandarumas, nes jie valdomi butent per griztama kuro srauta..o slegio kritimas daro itaka tiek  pacio purkstuko darbui, tiek ir visos common rail sistemos darbui..pvz.: jei turim viena kiaura pursktuka, sukant starteriu nepasiekiamas reikiamas slegis ir variklis nepaleidziamas..nors grubiai kuriant su visokiais purskalais ar buksiruojant(nei vieno, nei kito nerekomenduoju) masina uzsikuria ir vaziuoja..

o esant per velyvam startiniam ispurskimui kaip minimum turesim didelias korekcijas, o siaip per velyvo starto pasekme yra per liesas degusis misinys degimo kameroj, del ko kyla dideja sudegimo greitis, variklis pradeda dirbti barskedamas, kyla degimo temperatura ir gali sudegti stumokliai..


  • 1


#746295 Kietųjų dalelių filtras (FAP)

Parašė pauliusj 2017 liepos 04 - 12:51

mariookai, pasidaryk normalia diagnostika ir viskas bus aisku, o obd klaidu lentele gali rasti bet kur googlej..tikrai neverta imtis aiskint kiekvienos klaidos pagal obd koda nematant nei freeze frame'o, nei realaus laiko davikliu parodymu..


  • 1


#746054 Pasiguoskim

Parašė pauliusj 2017 birželio 28 - 07:35

Viskas, as pasakiau..racionalu ar ne kazka tvarkyti gerai, o ne pyst pliast, cia jau jum sprest..as arba uzsiemu spresti nuodugniai, arba neuzsiemu isvis..nelabai man svarbu ar masinai 3 ar 30 metu..ne nuo to kaina priklauso, o jei jus turite kas jum remontuoja ir diagnozuoja pigiau, as jus su tuo labai sveikinu ir del jusu dziaugiuosi..taciau savo kainodara jau kaipnors pasirupinsiu..aciu uz pastabas..diskusijoj toliau nebedalyvausiu..


  • 1


#746043 Pasiguoskim

Parašė pauliusj 2017 birželio 27 - 22:26

evbi, esate labai piktas ir baisiai "kietas" zmogelis..labai aciu uz kritika..bet su jumis i dikusijas jokia tema as nesivelsiu.nors ir daug galeciau apie pati prirasyt, taciau nemanau kad verta..sekmes jums, jusu kelyje.


  • 1


#739868 2.0HDI padidėjo sąnaudos

Parašė pauliusj 2016 gruodžio 24 - 15:08

na tai jei sakai po dirzu keitimo, tada tiktai blogas dirzu keitimas, arba kazkas aplink gal buvo nulauzta..o siaip pasitikrink pilno bako metodu, o ne pagal kompa..kompas daznai meluoja..


  • 1


#739239 Kuris dyz. variklis patvaresnis? Hdi ar dci?

Parašė pauliusj 2016 gruodžio 02 - 13:45

apie dujas galiu pasakyt tik tiek, parodykit man, kur jas ides taip, kad nesimaisytu visa iranga remontuojant auto..ir nebutu visokiu slyksciu slangu/skrutkiu po kapotu..tada as i savo Honda isidesiu dujas..kolkas kiek maciau idetu duju irangu, tai atidarius kapota vemt vercia..privedziota laidu bet kur..purkstukus duju sugalvoja ant prisukt ant kokio dangtelio, kuris turi but nuimamas aptarnavima darant..aisku puses duju irangos neisardes dangtelio nenukelsi..reduktoriu igruda arba ten kur nei nuo keltuvo, nei is virsaus neprieisi, arba tokioj vietoj kad turi nuardayt beremotuotamas auto..nu zodz, tiek visokio s..prisizejau per savo karjera, kad net ziuret i dujas nenoriu..aisku paprastam vartotojui gal ir nekliuva, taciau as asmeniskai pamates i savo auto taip idetas dujas, kaip kad dauguma atvaziuoja, tai tam dejikui gerai uzplociau per nagus metaline liniuote..po to keikdamasis visak persidaryciau. :)o ka jau kalbeti apie tai, kad dauguma dujininku lituoklio nera mate ir nezino kas anas per vienas, tai kai visos ju skrutkes pradeda kritinet po metu kitu, tai nebezino kur bedos ar su dujom ar su benzu..dujininkai visad aapkaltins kad blogai benzo sistema veikia..kol akyvaizdzia neparodysi kad nuo skrutkiu nutrupejo ju pigiausia izolke, ir dabar ta skrtke netik palaida, bet dar ir i kebula ar varikli lieciasi..termokembrikas dujininkam isvis yra aukstos materijos zodis..geriausia tai izolke uz 10 centu uz rula..kuri atlimpa po pirmo salcio..net medziagine izolke pas juos itin prabangi preke..:D


  • 1