Peršokti prie turinio


Dovke

Užsiregistravo 2010 Kov 28
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Rgp 07 09:09
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Sugrįžimas pas liūtą - P107

2018 liepos 30 - 21:57

Kažkaip liaudis visiškai grybą nupjovėt, prie ko čia dabar tie pezalai apie litražą, pasakos apie Europą ir išvis kažkokia neapykanta?

 

Vienintėlis dalykas į temą ir kurią sutinku - taip robotas nekažką, bet važinėja mano motera, jai patinka, ji norėjo mažos mašinos, kad būtų lengva parkuot, nesunku važiuot ir neturėt visų tų dyzeliškų problemų. 

 

O šiaip ačiū, numušėt ūpą kažką rodyt čia, tiesiog norėjau pagaivint forumą, nes visi topicai apie mašinas užkišti bereikalingom blevyzgom, tą patį padarėt ir čia, dėkoju  :clap:


Temoje:Sugrįžimas pas liūtą - P107

2018 liepos 29 - 22:51

Sveika liaudis,

 

šiek tiek naujienų, kad nestovim vietoj:

 

Ilgėliau pasukus ratus su žieminėm skardom ir žieminiais ratais, jau buvau pradėjęs galvoti apie guolių keitimą... Padangos turėjo daug protektoriaus, nebuvo baisiai senos, todėl nusprendžiau pradėt nuo dyglių ištraukimo, kad būtų galima tas pačias padangas sukt ir šiltuoju sezonu. Belupant dyglius pasimatė kokios tos padangos susimėtę... Nesu matęs tokių laiptuotų padangų gyvenime... Ot duoda perikupai. Po šito viskas buvo aišku, nauji bus ne tik ratlankiai, bet ir padangos. Taigi atėjus pavasariui, atėjo laikas ir naujam apavui, nupirkti vieni gražiausiu r14 ratlankių ant Marijos žemės (ne taip paprasta kažką padoraus rast  :doh:), nors ir matės kad buvo važiuoti ne daugiau nei vieną vasarą ir braukteltas labiau tik vienas iš jų - nusprendžiau nežaisti ir atidaviau smėliuoti ir perdažyti visus milteliniu būdu. Rezultatu tikrai nenusivyliau, o kad džiaugsmo būtų daugiau juodą dažą vis pagaivinu soft99 carnauba 12months vašku  :good:

 

tyBjQqA.jpg

 

VnPvn9f.jpg

 

Kiek vėliau gale sudėjau parktronikus: 

 

GEB6gm2.jpg

 

Paskui perėjau prie dar vienos perikupų kliurkės tvarkymo...  :doh:

Dar žiemą, saulėtom dienom pasimatė keista žaluma ant vairuotojo pusės durelių... Iš pradžių galvojau vaidenasi - tačiau kuo saulės buvo daugiau, tuo durys darėsi žalesnės - nedapūsta. Kad ta pusė kažkiek mušta ir dažyta matėsi- tačiau tokių nesąmonių nesitikėjau.

Prie prausyklos, perdažytom durim, dar be moldingo:

 

zxzGEsn.jpg

 

Vieną savaitgalį prisiruošiau priklijuoti trūkstamą moldingą, tuo pačiu ypu nuspalvinau ir suportus/būgnus, vaizdas pasitaisė į gerąją iškart:

 

MwJcvT2.jpg

 

Tai va, pamenat tas žalias duris iš šiek tiek aukščiau? Laikui bėgant iš vairuotojo sėdynės šono iškrito airbaigas... Dangtelis buvo užklijuotas karštais klijais  :doh: senas šovęs airbagas susuktas į ruloniuką, o viduje dar varža... Iš to išėjom, kad pradėjau ieškot airbago... Su airbagu komplekte radau šį tą geresnio  :clap:

Pilnas, arti idealaus stovio kombinuotas odos ir alcantaros (verstos odos) salonas su visom apdailom ir net garso kolonėlėm, kurių iki šiol duryse neturėjom  :)~  iš toyotos aygo už 50€ 

 

2jQdT5C.jpg

 

vCXiXtk.jpg

 

Tai va,  ir kolonėlės jau duryse, garsas pasitaisė radikaliai. Dar vienas neužbaigtas reikalas laukia su sėdynių šildymu... Senosios sėdynės buvo šildomos, naujosios ne. Bandžiau nuo senųjų nuplėšt kaitinimo elementus, tačiau labai nesėkmingai. Naujų elementų tokio dydžio (mažų) nerandu, todėl dabar šiek tiek strigau, bet tikiuosiu rasiu išeitį.

 

Toliau bandysiu ieškot odinio vairo, bardačioko durelių, tachometro. O gal kas turit pasiūlyt?  :wh:

Dar niekaip neprisiruošiu išpjaut skylės buferyje ir privirint duslintuvo antgalio - seno palikimo nuo savo 206 GTI.

 

Tiek šiam kartui.


Temoje:Peugeot 406 Coupe 2L 99kW, 2000m dalimis

2018 sausio 31 - 23:45

Labas, gal yra sveikas lempukas toks?

ba52b815684868a28d93d57bb2375afc.jpg