Peršokti prie turinio


GRYNAS

Užsiregistravo 2007 Kov 13
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Vas 20 20:13
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Susitikimai Alytuje!

2014 vasario 20 - 20:13

sveiki!!![/B] Matau, jog čia seniai kas besilankė, taigi kankinantis klausimas, ar yra ar Alytuje kas nors turintys Peugeot ir galbūt kurią dieną norėtų susitikti (vieta ir laiką susitartumėm) NEBŪTINA būti šio klubo nariu tiesiog gal šiaip kas vairuojantys PUGIUS norėtų susipažinti pasidalinti patirtimi, vieną kitą rata prasukti pro miestą ,gal kur nuošaliau išbandyti rankinį. :)

Na ka ir bepasakyti? Bet yra, kaip yra, Klubieciai is Alytaus issiskirste po kitus miestus ir kitas salis

Temoje:Automobiliu skelbimai

2013 liepos 04 - 10:19

Sankaba bus turbut sugedusi, dažna beda, remontas turbut vokiečiuose bus pasakiškas, tad aš neimčiau jeigu kas negerai, ten jau reikia imti tvarkinga, ir iki pirmo rimto gedimo.

Na dėl remonto problemų nebus, yra meistriukas norm dirba ir kainuoja net pigiau nei LT servise. Tik kas ten per liga? Nes pardavėjas sako, kad mašina šiaip norm važiuoja

Temoje:Automobiliu skelbimai

2013 liepos 04 - 10:05

Jeigu pats ten esi kur nors netoli ir su juo vairuosi namo tada gal dar ir apsimoka, jeigu esi čia LT tai tikrai neverta prasidėti, čia rasi kelis litukus dadejes dar geresni.

Na iš po teisybės aš čia dirbu ir gyvenu. Nuo manes tas auto už 60Km. Tik klausimas tame? Koks gali būti nedidelis trukumas su sankaba? Gal kas yra susidūręs ir žino kas ten pas 406 gali būti.

Temoje:Automobiliu skelbimai

2013 liepos 03 - 13:22

Sveiki kolegos, senokai čia nebuvau. Bet štai koks klausimas, ar apsimoka pirmam laikui tokis žaislas http://suchen.mobile...ort=ALSO_EXPORT. Nes senukas pilkis pasakė ilgiausiu metų šeimininke :(