Peršokti prie turinio


A200TQ

Užsiregistravo 2010 Grd 30
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Sau 26 16:21
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 liepos 08 - 15:56

TAip Laimi, daroma arba skylute, ish galo, arba visai nupjaunamas pats galiukas kad atsirastu ertme. Pats su tokiu jau geri 2 metai lakstau, ir seip ish 10 mashinu toks gydymas 8-9 padeda.
Reguliatoriaus mechanizmas pats ne galiuke randasi, o viduje. Galiukas tai tik adatos filtriukas, kuris dazhniausiai po ziemos parafinais uzsikemsha, ji nurakus adata dirba laisvai,, ir slegi reguliuoja kaip ir turi reguliuoti, bo per sieteli slegis neprasimusha ir adata nebesireguliuoja.

cia jus apie sita snekat??? nes kaip tik ketinu keist/valyt ji...

Posted Image


nes cia atsakymo negaves, atradau sena tema kur zmogui po kuro filtro keitimo po 2 dienu vazinejimo masina nebeuzsivede (kaip ir man) ir problema buvo butent cia, tai paaiskina ir traukos dingima vaziuojant paskutini karta :)

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 liepos 07 - 14:43

Kiek žinau, kad netinka. Nes purkštukus reikia pirkti ne pagal kilovatus o pagal kodus esančius ant purkštukų. Turi jie atitikti.

Nzn, isidejau visus 4 nuo 66kw ir viskas buvo ok, bet dabar iskilo kitu bedu...

zodziu pasikeiciau kuro filtra (bet nzn ar bedos susijusios su tuom), pasivazinejus 2 dienas viskas buvo normaliai, tada paeme ir nebeuzsivede masina... pakankinus starteri uzvedem siaip ne taip, bet vaziuojant namo, masina geso, trauka dingdavo, galiausiai parvaziavus uzgeso ir nebeuzsiveda. Diagnostika nemeta jokiu klaidu, tad pirmiausia ziurejau kuro filtra, issiardzius, pasirodo buvo truputi kreivai idetas (tai galetu paasikint traukos dingima), bet sutvarkius masina visvien nesiveda... starteris suka normaliai, bet jokio kabinimo... gal kas turi minciu kas gali but? i purkstukus per raila kuras ateina (truputi atsukus zarnele, matosi, kad kuras eina)

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 birželio 30 - 10:32

Gal kas gali atsakyt ar tinka 66kw purkstukai i 81kw?

Temoje:Peugeot 307sw antipolution fault

2012 birželio 27 - 08:44

Pas man dyzelis, bet labai jau panasiai skamba problema ir bijau keist purkstukus, nes manau, kad ne juose beda :) bet matomai teks vaziuot tikrint purkstukus ant stendo...

http://www.peugeot-k...ST&f=11&t=47540

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 birželio 26 - 15:27

purkshtuka arba remontui arba keiti i kita ;)

O ka jei pakeitus bedos nedings? pinigai i bala? ;)
nes kaip suprantu problema gali but ne tik purkstuke, bet ir laidyne ar net paciame kompe, tai gal kas zino kaip tai galima patestuot (turiu galimybe pasijungt su Peugeot Planet diagnostine programa)? ar kur pigiai galima butu prasitestuot purkstukus? :)