Peršokti prie turinio


Roccas

Užsiregistravo 2007 Bal 25
Neprisijungęs Lankėsi Privatu
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Pasaulio pabaiga

2012 lapkričio 13 - 12:18

Suprantu Mamutą ir spaudžiu dešnę leteną, kad tiek metų su klubu ir išlaiko jo kažkokią dvasią ir nenuskandina. Dėl to branduolio, kad jo nėra reiktų kaltinti pačius save, nes nieko nedarome, kad klubas populiarėtų. O naujokai atsiranda tik tam, kad išsiaiškinti peu gedimus atsiradusius ir po to jų nelieka. Norisi tos klubo veiklos, kaip keli GM per metus, kokie slalomai ir pan., bet pripažinkime, kad narių kaip ir neturime. Kadangi šiuo metu esu toli išvylkęs ir artimiausiu metu negrįšiu į LT, tai galiu būti aktyvus tik per forumą. Kad klubą išlaikyti tenka suktis, tad svoris tenka ant tų, kurie perka atributika. Visai kita padėtis būtų, jeigu būtume VŠĮ. Bet tam všį reikia daugiau žmonių, nes všį išlaikyti bus sunkiau, negu dabar tik esančią svetainę ir forumą :) O dėl automobilių nesvarbu su kuo atvažiuoji į meetą ar GM, svarbu požiūris, negu sėdėjimas forume ir gilus kažkoks įsitikinimas :) Save laikau ištikimu :pug: varotoju, su tuo pačiu automobiliu jau 6 metai ir automobilis patobulintas iki tiek, kad visi mechaniniai gamykliniai bugai ištaisyti. Norėčiau likti prie :pug: klubo, bet jeigu jis eina užmarštin, gaila, bet teks rinktis kitą klubą ...

Temoje:PEUGEOT KLUBO 12'tasis gimtadienis!

2012 lapkričio 12 - 13:48

Sveiki, peugeot klubo forumo nebuvau įsijungęs kelis mėnesius, bet kuo toliau tuo panašiau, kad klubo neliks. Veiklos kaip ir nulis, net į klubo gimtadienį susirenka tik 10 žmonių. Tai gal laikas keisti klubo pavadinimą arba tiesiog valdybai daryti išvadas?

Temoje:Sportsdirect

2012 lapkričio 12 - 13:44

Nu jo didelės ten akcijos dabar, bet tarkime striukių žieminių kokybė tai tikrai nekažką... O jei kokius treningus laisvalaikiui ar dar ką galima imti :good:

Temoje:Laikinas OT is Riedlentes temos

2012 liepos 15 - 14:16

Galite pyzdėlinti toliau apie orą. Temos neliko, kaip ir manęs peugeot klube :good:

Temoje:Laikinas OT is Riedlentes temos

2012 liepos 15 - 09:41

O aš prašau dar kartą gerbiamų moderatorių ištrinkite mano temą nuo piktų dėdžių :good: