Peršokti prie turinio


waldas

Užsiregistravo 2007 Geg 02
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Bal 27 16:10
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Kas nutiko mano kondicionieriui?

2011 birželio 18 - 19:53

ta pati problema buvo ir pas mane, kad pusdavo tik silta veja. isvaliau ta davikli kuris siurbia ora is salono ir matuoja vidaus temperatura. buvo ir daviklis ir pats ventiliatorius aplipes visokiom dulkemis. pas 307 jis stovi desineje puseje prie magnetolos. isemimas paprastas, isimat magnetola ir ikise ranka patrauke istraukiat ventiliatoriu.

Temoje:Kuro filtro keitimas

2010 spalio 27 - 17:02

o viska surinkes dar pripumpuok kuro i filtra(bent as neuzdedu isejimo slangos kol filtras ne pilnas. pompa netoli filtro, ant ateinancio kuro slangos matosi

Temoje:DRL

2010 spalio 06 - 20:25

matai, ta komercine imone visu pirma ne ekspertize atlieka ar patikra bet perdaro apsvietimo sistema ir garantuoja kad perdaro tinkamai, t.y. pagal KET. taip kaip perdarant is krovininio auto i keleivini reik atlikti ekspertize kad nustatytu ar perdarytas auto yra saugus eksploatuoti. tad greiciausiai ir del zibintu is pat pradziu buvo priimta kad gali zibintus perdaryti tik tercija( nors butu logiska kad galetu kiekvienas servisas ar TA ). o kas liecia ilgasias tai uz ju naudojima diena gali bausti, nes pagal ket : Šviesiuoju paros metu motorinių transporto priemonių, traktorių, savaeigių mašinų vairuotojai privalo važiuoti keliais su įjungtomis artimosiomis arba specialiai šiam metui skirtomis žibintų šviesomis. tad gali tekt ilgai ir nuobodziai irodineti kad ilgosios sviesos yra "specialiai šiam metui skirtos žibintų šviesos". o tamsiu paros metu uz akinima. bet zinoma kad 100W lempu nepatikrins. P.S . laukiu kol vel sustabdys pareigunai. turesiu idomu pokalbi :) kazin isvesiu juos is kantrybes ar geranoriskai pasidalinsime informacija :)

Temoje:DRL

2010 spalio 06 - 19:12

gal gali atsiust ta laiska skanuota kuri esi gaves, kad butu su parasais? padiskutuciau su pareigunais kai vel sustabdys :) o siaip ne logiska kad tikrins tik TA metu, nes susides kas netinges ir nesistengs kad atitiktu reikalavimus. t.y. svies-spigins tamsiu paros metu. pvz kaip dabar xenonai II golfe. o taip patikrinti bus galima tik karta per 2 metus(isskyrus akcijas 1 karta per metus rengiamas kartu policijos ir TA pareigunu).

Temoje:DRL

2010 spalio 06 - 18:42

kas liecia LED tai pazyma tikrai reikalinga ir jokia TA nemanau kad jums kazka patys tikrins. ne ju tai darbas, isskyrus gamyklinius variantus. policijai ta pazyma bei lipdukas po kapotu irgi reikalinga, nes pvz pareigunai stovintys isvaziuojant is vilniaus link ukmerges vos pamate bega paskui lazdele :) nors dabar vos prieje prie lango pasako: ai pas tave viskas tvarkoj, gero kelio :) o pries pusmeti su pareigunais buvo teke padiskutuoti keliolika minuciu apie tai kas cia per daiktas. taciau kiti pareigunai nestabde dar nei karto. laikui begant ir kiti turetu suzinoti kad uz tai galima bausti. klausimas ar tokie savarankiski ilguju sviesu perdarymai neuzsitrauks ateityje pareigunu nemalones.