Peršokti prie turinio


gadintojas

Užsiregistravo 2007 Geg 02
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Lap 26 10:00
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 607 vairo kolonele

2014 birželio 24 - 18:19

Uz dyka niekas ir nepraso. Bet uz naudota daigta ir be jokios garantijos moket panasiai kiek kainuoja jau restauruota, noro irgi nera.

Tavo ateju nenorint mokėti tokių pinigų kokius prašo spekuliantas, ieškok gatavos bet kuri dar restauruojasi ir turėsi restauruotą su garantija.... Naudotos vairo kolonėlės naujesnių (nuo 2000 metų) mašinų nuo 500Lt tik prasideda ir tai būna kokio golfo ar astros. 607 manau apie 700 vistiek dar pakainuoja.... (kiek prašo spekuliantas net neįsivaizduoju, tiesiog bandau spėti kiek pats sutikčiau mokėti) :wh:

Temoje:Fotokonkursas "Oranžinis Peugeot"

2014 birželio 24 - 00:04

Kadangi neuždrausta balsuoti už save tai:

1. 9
2. 9
3 taip pat 9

:beer:

Na ką gi atėjo tas momentas, kai visų dalyvių nuotraukos yra atsiųstos ir prasideda BALSAVIMAS.

Žemiau pateikiamas bendras nuotraukų vaizdas su skaičiukais prie kiekvienos konkurse dalyvaujančios FOTO.
Norėdami pažiūrėti iš arčiau ar įdėmiau galit pakilti aukščiau šioje temoje.

Kiekvienas forumo dalyvis gali skirti po vieną balsą kiekvienai nuotraukai. Tie kurie dalyvauja konkurse, negali balsuoti už savo atsiųstas nuotraukas.
Jei sugalvosit balsuot ne už vieną foto, tuomet savo komentare rašot:
1. 6.
2. 5.
3. 11
ir t.t. (tai bus traktuojama, kad pirmiausia Jūs balsavot už 6 nuotrauką, paskui už 5 ir t.t.)

P.S. Prabalsavęs vieną kartą savo nuomonės keisti jau negali. Balsavimas vyks iki birželio 25 d. ir tuomet visos foto keliaus draudimas.lt komandos verdiktui. Nugalėtojas bus paskelbtas GM metu birželio mėn. 28 d.

PRADEDAM balsuot:


:doh: :doh: :doh:

Sorry, praskaičiau ;) :beer:
Prašau nebeskaičiuoti mano trijų balsų devintai nuotraukai :doh:

Temoje:Fotokonkursas "Oranžinis Peugeot"

2014 birželio 23 - 22:12

Kadangi neuždrausta balsuoti už save tai: 1. 9 2. 9 3 taip pat 9 :beer:

Temoje:Fotokonkursas "Oranžinis Peugeot"

2014 birželio 23 - 08:40

Bet gerulis Dovke savo foto patalpino pats, bet kadangi nenusiunte prezidentej asmeniskai nedalyvauja asmeniskai, tai tipo nedalyvauja konkurse tai neatitinka konkurso salygu( gal zmogus idejo pats foto ir paskui prie kompo neprisedo ir negalejo persiusti). Taigi yra cia tokiu foto kur irgi neatitinka konkurso salygu, bet kazkaip jos dalyvauja 1, 2 ir 10 foto, [b]noreciau pamatyti jei is ju laimetu kaip draudima padarytu ant zaisliniu modeliuku ar priekiniu groteliu padetu ant zoles[\b](nu dar del groteliu tiek to, bet modeliukai ....). Tikiuos laimes ne nikas, o tikrai verta nuotrauka.

Va va, aš irgi tą pagalvojau apie modeliukus, juolabiau konkurso sąlygose yra pabrėžta, kad draudimo negalima perleisti tetulei, bobulytei... O apdrausti galės tik konkurse dalyvavęs automobilis... Dėl konkurso ir įdomumo dalyvauju su cc modeliu, nors jo civilka metams į priekį, nors kito :pug: civilka baigiasi 07.31. Konkursas yra konkursas, bus įdomu pamatyti kas laimės... ;)

Temoje:perku P307 prieki

2014 gegužės 22 - 08:03

Kibirelis ne kibirelis, bet maniskis ivertintas 16 000 su kapeikom, beveik tiek ir moketa pries puse metu. Serna gera pagavus skaityk priekio neturi, kas atseitu 50% masinos vertes. Del signalizacijos tai buvau nustebes. Draudeju klausiau ar reiklainga signalizacija, jie sako pagal VIN tipo turi 3 lygio apsauga... Tai ir nesuprantu kaip ji atrodo. Dar nei kart negirdejau kad ji kauktu. Ir nepanasu kad ji kauks. Gal cia tipo, kad raktas su cipu.

Trečias lygis yra su sirena, o raktas su imobilaizeriu (čipu) ketvirtas lygis. Prieš porą savaičių draudžiausi 308cc 2011 metų, tai ERGO užteko ketvirto lygio, nors gamykliškai stovi signalizacija su tūrio davikliais (trečias lygis).