Peršokti prie turinio


spakenas

Užsiregistravo 2007 Bir 12
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Spa 18 18:23
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 607 nuo 2005 2.7 HDI

2015 spalio 18 - 18:24

As nesenai isigijau sita zveriuka, aisku su visom masinom yra bedu bet manau verta pirkti, vaziuoji smagiai, kura valgo apie 11 litru ziurint kaip vaziuoji dar, trasoi telpu i 6.8 ltr, elektra siu masinu ne stipriausias dalykas bet kaip kas nusipirks, atsirado problema, rytais sunkiai kuriasi bet ce isprendziama problema. Visi bijo prancuzu, bet as vaziuoju vien prancuzu ir nesiskundziu, priziuri ja, keiti tepalus filtrus laiku ir vaziuosi be problemu, siauliuose taksai renukai prasuk su jais po puse milo ir vaziuoja. Jai patinka pezas ir 2.7 variklis pirk, dbr ju ir kainos nera didelios.

Taip,viskas butu gerai,jei ne tas variklis.

Tai Land Rover kurinys. PSA ji prieme kaip palyginti ekologiska ir pakoregavo ECU programa (su FAP).Su EGR -"nusivaziavo" gavosi ne kas. Kazkas protingiau padaryta tik po 2007m.

Jei sunku rasti informacijos apie Peugeot 2.7 tai paziurekit Land rover 2.7.  Tiesa-jis isilgai idetas-todel jo aptarnavimas lengvesnis.


Sveiki, gal kas susidure 2.7 HDI per salerkos gyztamaji varva kuras vos ne prie kiekvienos forsunkes, toks jausmas kad butu kazkas uzsikise ar kas blokuotu lengvai suteket, nes ten slegio neturetu buti.

video
video

Keisk zarneles griztamo kuro, jei pas tave 2005-2006 m. 

gumytes(purkstuko kuro iejimo lizdas) laiko,jei nesudraskytos traukinejant,istumiant.