Peršokti prie turinio


€uras

Užsiregistravo 2007 Bir 25
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Rgp 29 19:15
-----

#646501 rt4 to rt3 pajungimas

Parašė €uras 2013 liepos 10 - 10:14

Siaip kaip kazkas jau sake, sitas forumas tikrai bevertis, lyginant su kitais. Pradedu manyt, kad tai tiesa. Daugeliui cia tiesiog vieta, kur gali rasyti bet ka, jokio konkretumo. Atrodo kaip rasytoju-poetu burelis. Klausi viena tema, atsakymai pareina kita.

Tirkai nesakau, kad visi taip daro. Yra ir isimciu, pvz. Laimonas - konkretus, informatyvus, "neskupus" ir padedantis. Dabar bandau prisimint kokios realios naudos as is cia "pasisemiau"... Tai tikriausiai ir bus sito zmogaus keli postai, kaip nuimti galini buferi ir pan. Dar vienas zmogus pasidalino RT2 zemelapiais, aciu jam. Daugiau informatyviu ir konkreciu temu nera. Skaitai, skaitai, gaisti laika, o naudos is to nulis. Nu blyn, jei zinociau, tikrai nebutu sunku parasyti kas tai yra, su kuo tai valgoma. Ar cia reikia litu pasiulyti? Gal kas gali padeti susivokti kokios viso to priezatys? Tikrai netikiu, kad mes tik dviese sugalvojom "atsinaujint" i RT3.

Dar karta klausiam: kaip susieti komutatoriu su magu, jis turi tris storus juodus "nukirstus" laidus, kaip jie jungiasi i maga, per ka, kokia fiske? Ir dar tris plonycius, su jais taip pat neaisku ka daryt. Kiek kainuotu atsakymas?

Kitas klausimas: kokiu parametru ventiliatorius statyti ant RT3 ekrano, originaliu neturiu, kiek ieskojau foto, niekaip neiziuriu, kokie ten originalus stovi? Kiek kainuotu atsakymas?

P.S. prasau supraskit mane teisingai

Gal jau gana myžt kaip "švirkštamyžėms". Nesugebi pats, yra elektrikai kurie tą darbą dirba, ir bėdų nesukelia, jei jau pats imiesi darbo, tai ir daryk, skaityk internete, o ne skųskis kaip tau nieks nepadeda. Gal dar ir kuro mes tau turim užpilt, kad forumas būtų draugiškesnis?

Tikrai nedažnas keitė šią sistemą, todėl ir atsakymų nėra. Pažiūrėk, klubiečių autoparkas tikrai nėra toks naujas kaip galėtų atrodyti (tiksliau tų klubiečių, kurie daugiausiai diskutuoja, ir gali kažką patart, nes patys daro, o ne į servizus varo).

Antras dalykas, o ką Jūs abu patariat šiame forume? Visi tik ieško naudos, nori IMTI, bet niekas nenori DUOTI. Jei pats patarti negali, tai gal ir kiti žmonės tavo klausimais padėti negali.

Nesupykit, ir nebesiputokit, bet nesusilaikiau.
  • -1