Peršokti prie turinio


juozavas

Užsiregistravo 2011 Rgs 06
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Lap 19 22:10
-----

Mano sukurtos temos

Kokios lemputės naudojamos salono apšvietimui?

2011 lapkričio 27 - 22:26

pagal šitą http://www.lemona.lt...df/lempukai.pdf
kokio tipo lemputės naudojamos apšviesti spidometrą, klimato suktukus ir pan? Ar visur T10?

Girgžda priekis

2011 lapkričio 17 - 12:17

pvz. važiuojant per gulintį policininką sugirgžda priekis. Taip kaip šokinėtum (ar ką kitą darytum:)) ant senos lovos. Čia gal tik sutept kažką reikia, ar rimčiau kas gali būt?

nesandarus liukas

2011 lapkričio 17 - 12:14

Sveiki, pas mane yra toks paprastas stiklinis liukas "Velm". Kai susuki rankenėlę iki galo, kad jį pritrauktų (uždarydamas) - to stiklo pačio nepritraukia pilnai prie gumos. Lieka labai mažas tarpelis, ir per jį švilpia vėjas garsiai. Vandens lyg neleidžia, bet gerai įsižiūrėjus tas tarpelis matosi (šviečiant su prožektorium iš kitos pusės praleidžia šviesą) Noriu paklaust, ar mats mechanizmas raguliuojasi kažkaip pritraukimo? Gumą sutepiau purškiamu silikonu - nepadėjo. Tept paprastu silikonu žiemai nesinori, paskui nežinia, kaip nukrapštyt jį reiks.

Posted Image
Posted Image
Posted Image

Važiuojant sutrūkčioja mašina

2011 lapkričio 17 - 11:49

Nežinau, ar prie elektros, ar prie variklių čia rašyt reikėjo. Žodžiu važiuojant kartais stipriai sutrūkčioja mašina - pvz važiuojant plentu ant 80 km/h, vieną kart taip staigiai. Ta prasme, jei laisvu bėgiu vžiuoji, tai užgęsta ji, bet kai iš inercijos, tai prasisuka ir toliau važiuoja. KAs čia gali būt? Nu grynai užgęsta (Bet kai važiuoji, tai gaunasi trūkčiojimas, vieną ar du kartus) Ir nežinau ar susiję, bet tai užsidega, tai užgęsta motoro lmeputė su K raide, ką ji reiškia? Lemputė užsidega be kažkokių dėsningumų, ir variklio darbe nieks nepasikeičia ar dega ji, ar nedega. O sutrūkčioja taip 1/2 kartus per dieną. Kokios mintys?

juozavas Peugeot 309 Graffic

2011 lapkričio 03 - 17:06

Sveiki, na ką, pristatau savo 309ąjį pugą. Tai mano pirmasis pežas, bet ne pirmasis prancūzas (4 metus vairavau dyzelinį citroen BX - labai gaila, kad turėjau parduot..) Būklė matosi foto - reikia kosmetinio 'remonto', bet šiaip techniškai, tikiuosi, viskas jau tvarkoj.
Kol kas pakeista priekinė stabdžių sistema - didelis dėkui forumiečiui Stopforce, nupirkti centrinio varikliukai (dėkui Cheinikui). Artimiausi planai - nupirkti vėjelio reguliatorių, sudėt signalizaciją ir centrinį. Vėliau galbūt el. langus priekyje.
Iškart klausimas pareina - kuo pašalinti prilipusią lipnią juostą? Gale buvo išdužęs (pats :o) langas, ir prastovėjo pusę metų su priklijuota plėvele, tai dabar ir liko ji..

Žodžiu mašina esu patenkintas, jaučiasi, kad tai tikrai mašina, kurta rimtai ir be šiuolaikinių komercijų. Nors pirkta kaip antra mašina žiemai važinėti, jau dabar ją gaila kišti į druskas:)

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
http://images57.fotk...DSC03950-vi.jpg
http://images15.fotk...DSC03953-vi.jpg