Peršokti prie turinio


pbg

Užsiregistravo 2007 Spa 08
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Sau 07 17:25
-----

Mano sukurtos temos

Parduodu fotoaparatą Canon 5d mark 2

2013 spalio 21 - 09:52

1. Fotoaparatas Canon 5d mark 2 + battery gripas BG-E6 + 2 originalios baterijos LP-E6

atsibodo draugams aiškinti, jog tavo fotoaparate kropinta matrica? puiki proga įsigyti fullframe fotiką ir enlardžinti savo pasididžiavimą.

viskas pirkta Vilbroj prieš tris metus, dėžutė su laidais ir visokiais cd included, garantija suprantama pasibaigė prieš metus, bet taip ir neprireikė.
yra keli nedideli pabraižymai ant korpuso ir gripo apačioje, kas visiškai normalu. dirželis atrodo kaip naujas. fotografuota tik sekmadieniais ir tik šviečiant saulei prie bažnyčios. juokauju :) fotografuota viskas ir visur, tam fotoaparatas ir skirtas. žinoma, saugotas ir mylėtas, nes gerų daiktų mėtyti visiškai neapsimoka.

gripas originalus, nes prie tokio fotiko kabinti kinietišką reikia turėt sąžinės. batareikos irgi originalios.

praeitą savaitę Sergitoj atliktas pilnas patikrinimas, valymas bei kadrų suskaičiavimas. viskas veikia labai tvarkingai, o kadrų surinkęs 189.000. tenegąsdina šis skaičius, nes pasak statistikos - http://www.olegkikin...n_eos5dmkii.htm - 80% šių fotoaparatų laisvai prasuka 300.000 ir daugiau.

atsakymas į pagrindinį klausimą - o tai kodėl parduodi? - nusipirkau naujesnį.

kaina (su gripu ir batarkėm) - 3200 Lt


Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image


2. Iphone 3gs, juodas, 16 Gb
geras tvarkingas dėvėtas nebrangus telefonas kablelių specialiai nedėjau.
norit pirkti naujausią aifoną, bet baisu, nes anksčiau turėjot tik mygtukinę nokia? Šis 3gs puikiai tarnaus kaip pereinamasis telefonas ir padės susipažinti su iDevaisais.
nulaužtas, veikia su visais sim. dėžutė išėjo ir nežadėjo sugrįžti, bet paliko kompo/pakrovimo laidą.
ekranas švarus kaip tavo akinių stiklai, galinis dangtelis pabraižytas, bet tai tik puiki proga užsisakyti lipduką iš skins.lt
kaina: 300 Lt


Posted Image

Posted Image


3. Apsauginis UV filtras (diametras 77mm) - NAUJAS
pastoviai nučiupinėjat savo prabangų objektyvą riebaluotais nuo kebabų pirštais? pikta kaimynė mėto į jus akmenis, kai stengiatės ją nufotografuoti nuogą duše? užsukat šį filtrą ir objektyvas saugus.
kainos tagą specialiai palikau, nes taip matosi kokia didžiulė nuolaida.
kaina: 50 Lt

Posted Image


4. Laikiklis/klipsas iphone 4/4s
mėgstat mėtyti savo ketvirtą aifoną ir nuolat keisti sudužusį ekraną? bėgiojant tenka telefoną laikyti rankoj ir paskui baisu žiūrėti koks jis prakaituotas? sporto klube reikia pasidėti telefoną ant žemės ir praeidamas kačiokas vis jį užmina? atsakinėti į klausimus nereikia - nusiperkat šį dėklą, prisisegat telefoną prie triusikų ir ieškot kitų problemų, kurias reikia spręsti.
kaina: 20 Lt

Posted Image


5. Mini štatyvas iPhone 4/4s
puikus laikiklis fotkinimui arba tiesiog pastatyti ant stalo. kojytės lankstosi kaip aštunkojo čiuptuvai, galima net apvynioti apie kokį vamzdį ar kitą pailgą daiktą.
kaina: 20 Lt

Posted Image


komerciniai pasiūlymai priimami komentaruose arba [email protected]

iš komentarų 'mačiau pigiau, ko taip brangiai, kur venckienė, kada pradės šildymą, o čia jau su nuolaida' juoksiuosi vienas, o jeigu bus super juokinga, tai ir draugus pasikviesiu.

Trūksta varžtų :)

2013 rugsėjo 03 - 17:15

Reiktų dviejų ratų varžtų 406coupe. Gal pas ką mėtosi?