Peršokti prie turinio


Udelcovas

Užsiregistravo 2012 Kov 11
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Lie 29 16:47
-----

Mano sukurtos temos

Variklio ausinimas

2012 birželio 10 - 19:22

Sveiki, taigi atsilo orai, iskart sveikinu visus su vasaros pradzia. Bet vasara mano pezui kaip koks kirvis. pasiekus varikliui, kad ir 100 laipsniu neisijungia nei vienas ausintuvas. Elektrikas nelabai nori apsiimti tvarkymu nes sako greiciausiai tau yra dacikas kazkuris sugedes o ju yra ne vienas. Siuo metu tenka ijungti ausintuva rankiniu budu t.y. atsidarius kapota ikisti saugili prie 1 Posted Image sake del tos pacios priezasties ikisus i 2 lizda saugikli neisijungia (mat ten ne pastovus ausinimas, o kas kazkiek laiko) Taigi norejau pasiteiraut jusu forumieciai, gal kuris buvot susidures su tokia problema ir kaip ja paprasciausiai isspresti, nes pas mus telsiuose tai sprendimo budu servisuose nelabai ir yra :shy:

Vairo stiprintuvas 605

2012 balandžio 18 - 20:37

Sveiki, taigi po ziemos sugalvojau uzsikurt liutuka, viskas veikia tik kazkas nutiko, kad labai jau sunkiai tas vairas sukinejasi, pries pastatant ji ziemos miegui buvo konkreciai geriau, o dabar vaziuojant tiesiu keliu biski sukinejant viskas normaliai, bet va sankryzose kai reikia jau suktis jauciasi, kad kazkas netvarkoj. Ziurejau tepala vairo stiprintuvo tai yra maziau nei minimali norma bet vis del to yra. Kaip manot kas galejo nutikt?

605 95m 2.5 td

2012 kovo 11 - 12:22

Sveiki, esu naujas sitam forume, nes kazkaip :pug: nebuvo sugedes B) Taigi nieko nelaukdamas isdestysiu kas per problema. Zodziu starteryje kur yra reduktorius jis pas mane pastoviai suluzta t.y. (per pora men) tvarkymas brangiai nekainuoja pas meistra ~50 lt paciam tvarkant uztenka ta detale nusipirkt. Sako elektrikas nusipirkt nauja starteri, nusipirkau is 97m 2.5 td ir jis man netinka. pas mane yra bosh firmos o ten mitsubishi, netinka butent fiske ir dantraciai neatitinka. Susiskambinau su tokiu peugeot kaip ir specu jis butent tokius modelius seniau varydavo ir turi daug patirties. Sako jis man det mitsubishini starteri pakeitus fiske o dantraciai sako tinka, tai dabar nezinau elektrikas sako nedes tokio starterio, tai belieka paciam detis. Gal kas nors susidurete su tokia problema? p.s. nepirkau bosh starterio nes ten irgi reduktorius plastmasinis o mitsubishi yra metalinis todel ir netysta jis