Peršokti prie turinio


D77

Užsiregistravo 2007 Grd 18
Neprisijungęs Lankėsi 2019 Bal 17 19:01
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Telefonas susiporuoja, skambina, sujungia, bet nėra garso

2018 lapkričio 19 - 20:42

kazin eina atjungti ta ziegima dirzu neprisisegimo?

Galima (gal) išimti tą pipynę arba, kaip man ir buvo, užlenkti kontaktėlius žemyn. Bet nebus ne tik neprisegtų diržų perspėjimo, bet ir posūkio garso, kitų perspėjimo garsų (ice alert, low washer fluid level ir pan.)

Temoje:Telefonas susiporuoja, skambina, sujungia, bet nėra garso

2018 lapkričio 19 - 13:10

Update: 

Nors Taurius išsprendė problemą dėl telefono prijungimo per bluetooth, bet posūkio klapsėjimo ir perspėjimo signalų vis tiek nesigirdėjo. Pabandžiau tiesiog patikrinti fiziškai, ar yra tas garsiakalbis, ar jis neatjungtas. Išardžau vairą ir po dešinės pusės mygtukais radau tą pypynę. Atrodė viskas tvarkingai, prisijungia per spyruoklinius kontaktėlius. Dėl visa ko tuos kontaktėlius atlenkiau daugiau ir.... Pasirodo tiek ir tereikėjo. Dabar klausausi posūkio klapsėjimo :) Na ir žviegimo, kai neužsegti diržai... :)


Temoje:Uzvedimo raktas, kiek ?

2018 balandžio 17 - 09:30

Jei kam taip jau atsitiko, kad turimas užvedimo raktas atrodo nebe naujas, suteptas, galite pabandyti mano išbandytą metodą. Esmė paprasta, detate raktą į kišenę (tarkime bliuzono), drabužį į skalbimo mašiną. Labai agresyvios programos verčiau nenaudoti, užtenka ir 30°C (kitaip drabužiai susitrauks...). Po skalbimo raktas atrodo kaip naijas, jokių riebalinių ir panašių teršalų nematyti. Na, bateriją nors džiovinant vertėtų gal išimti... :) Iš karto po skalbimo porą dienų verčiau pasinaudokite atsarginiu raktu. O jau kokią trečią dieną naudokite į sveikatą atnaujintą švarų raktą. 

P.S. jei aktualu, tai buvo naudojamas PERSIL juodiems ir spalvotiems skalbiniams (manau daugumos rakteliai tikriausiai juodi...)

:D


Temoje:Renault Megane Grandtour Intens 1.6dCi 130Ag

2018 vasario 27 - 14:45

Neislepe mes,Sistema,mes norim kad po langu nuvalymo butu svaru,pavaziuotum su ta durna sistema 4+1, suprastum,tai ne kokios smulkmenos tai LABAI SVARBU,ypac nakti,kada sviesos+geri valytuvai gali lemt ar grysi namo.Kas ten aiskino kad tuoj "kilimelius pradesit matuotis bagazinej"biski skirkit apie ka kalbam.

Tas kontrolinis nuvalymas reikalingas kai vaziuoji lėtai, ir po pirmųjų nuvalymų per vidurį stiklo viršuje susikaupęs lašas nuvarva žemyn. Bet kai važiuoji greitai, jis "nuvarva" į viršų...


Temoje:economy mode active

2018 vasario 21 - 12:02

Įdomu, kokia šios istorijos pabaiga?