Peršokti prie turinio


kulchoz

Užsiregistravo 2012 Bal 25
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Spa 10 13:16
-----

Mano sukurtos temos

P407 2.0 HDi RHR kosminės sanaudos ir galios trūkumas

2018 spalio 04 - 13:19

Sveiki,

 

Trumpai: Nupirkau sunkiai važiuojantį 407 sw 2.0 hdi rhr, automatas. Nenori normaliai važiuot, iš 100kw gal 50kw likę, apsukas galiu užlaužt iki redline, bet kyla jos sunkiai, pvz tvarkingam HDi motorui paspaudus gazą šauna apsukos iki 3k  staigiai, o šitam lavonui nespėtų per tą patį laiką net iki 1.5k pakilt. Važiuojant  buka mašina visiškai. Vidutinės sąnaudos važiuojant kaip pensininkui 14l/100km. Važiuojant 90km/h su autopilotu lygiam kelyje momentinės sąnaudos 9-10l/100km

 

Kas atlikta:

 

1. Išdaužytas FAP, išdaužytas katalizatorius, išprogramuotas FAP ir EGR (dėl programavimo kokybės turiu įtarimą, nes kuro sistema ir kompas SIEMENS, o jie taip paprastai nepasiduoda visokioms ecusoft ecuswift ir kitom pingponginėm programėlėm). NEPADĖJO.

2. Turbina išimta, išvalyta ir statyta ant stendo, viskas ok, actuatoriaus padėties daviklis ok. NEPADĖJO.

3. Visi vakuumai peržiurėti, kur bent menkiausias įtarimas kilo pakeista. NEPADĖJO

4. Pakeičiau paskirstymo diržą ir kartu velenėlius, nes buvo versija, kad kažkada galėjo būti gavęs per vožtuvus ir prasuko velenėlius. NEPADĖJO. (degimas buvo sustatytas gerai ir prieš keitimą ir po keitimo)

5. Įdėtas naujas PIEBURG turbos valdymo solenoidas. NEPADĖJO

6. Purkštukai statyti ant stendo, nėra įspudingi, prie maksimalios apkrovos 2 purkštukai įpurškia arti minimumo. Bet važiuoja žmonės ir su prastesniais be problemų.

7. Apmainiau su savo kitu pižu MAP ir įsiurbimo temperatūros daviklis. NEPADĖJO.

8. Iš bendradarbio 2.0 HDi įdėjau MAF, niekas nepasikeitė, šrote nupirkau kitą MAF (taip pat niekas nepasikeitė), nes pas bendradarbį pižas bukas, bet jam nelabai rūpi, tai įtariau, kad pas jį mafas galėjo būt nusprogęs. NEPADĖJO (nebent mano, bendradarbio ir šrotinis mafai mirę)

9. Bandžiau paduoti kurą tiesiai į siurblį iš švaraus kanistro, tam kad apeiti baką, kuro vamzdelius ir filtrą. NEPADĖJO

10. Bandžiau važiuoti/gazuoti išėmus oro filtra. NEPADĖJO

11. Nuėmiau galinį duslintuvo bakelį. NEPADĖJO

 

Klaidos P1614 ir P1644, gazo pedalo kickdown switchas, dėl visos šitos problemos jis ne prie ko. Daugiau jokių klaidų. 

 

Laukiu protingų žmonių minčių ir komentarų.