Peršokti prie turinio


Baravykinis

Užsiregistravo 2012 Bal 27
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Spa 09 22:46
-----

Mano sukurtos temos

Kažkas barška panelėje

2013 gegužės 15 - 06:36

Sveiki, forumiečiai. Žinau, kad tokios problemos sprendžiamos ne forume, tačiau nutariau pasitikrinti visas versijas. Esmė tokia, kad priekinėje panelėje (keleivio pusėje) kažkas nuolat barška kai tik duodi gazo arba pervažiuoji per kokia duobelę. Barškėjimas toks tarsi kokia platsmasė ar kažkas panašaus ten viduje panelėje kažkur liestusi ar drebėtu. Jei kažkas buvo susidūręs su panašia problema tuomet pasidalinkite savo mintimis. Dėkui :wh:

Ar greit pakyla temperatūra?

2013 sausio 22 - 07:48

Sveiki forumiečiai, Ar galėtumėte pasidalinti patirtimi apie variklio temperatūrą. Pas mane užkūrus auto temperatūra iki 90 laipsnių pakyla gal per kokias 8-10 minučių. Tai esmė tokia, kad per tą laiką aš į darbą spėju atvažiuoti, o temperatūra tik tada pasiekia apie 90 laipsnių. Žinoma, kol pradeda pūsti šiltą orą tai irgi jau beveik būnu pasiekęs kelionės tikslą. Auto: Peugot 307, 2.0 HDI, 79 kw. Kokia situacija pas jus?

Signalizacija neužrakina kelių durelių

2013 sausio 14 - 15:52

Sveiki klubiečiai, Aprašau problemą: šiandien atvažavau į darbą ir kaip visada išlipęs su pulteliu užrakinau auto. Po keletos sekundžių išgirdau, kad signalizacija buvo atmesta ir to pasėkoje neužsirakina vairuoto ir bagažinės durys (visos kitos durys užsirakina). Taip aš tą signalkę paminkiau porą kartų bet ir vėl tas pats. Tik užrakina, o minėtos durelės vėl atsirakina. Patikrinau visas dureles bet ir tas nepadėjo. Bandžiau įlipęs į auto paspaudinėti centrinį užraktą, tačiau toks jausmas, kad kai tik jį paspaudį jis vėl atgal atsispaudžia. Pasiklausinėjau kolegų - tie sako, kad turbūt užšalo varikliukas. Sako palauk šiltesnių orų ir viskas turėtų susitvarkyti. Norėčiau paklausti ar jums yra buvę tokių bajerių? Lauksiu žinių :ax:

Reikia patarimo dėl naujo akumulaitoriaus

2012 gruodžio 18 - 08:41

Sveiki, planuoju pirkti naują akumuliatorių. Auto: Peugot 307, 2.0 HDI, 2003 m., 79 kw.

Planuoju tokį pirkti: http://www.lubrita.l...iatorius-s5007-

Gal kas galite pasidalinti kokia nors info ar pastebėjimais?

Dėl šalčio neužsidaro Peugeot 307 bagažinė

2012 gruodžio 10 - 21:16

Sveiki, Reikia skubiai pagalbos. Tik šiek tiek pašalo ir niekaip nebeužsidaro bagažinė. Toks jausmas, kad neužsikabina tas kabliukas. Purškiau visokiais purškalais ir panašiai. Tai išėjo šiaip ne taip uždaryti. Nu va o dabar trankiau trankiau ir vsio, nebeuždarau. Gal kas turite kokių nors praktinių patarimų?