Peršokti prie turinio


S.Vilius

Užsiregistravo 2012 Rgp 06
Neprisijungęs Lankėsi Vakar, 16:13
-----

#771878 Apie Peugeot 308

Parašė S.Vilius 2023 vasario 08 - 10:28

Ka reiskia tokia pat skarbonke kaip 407. As turejau 407 sw Laimonas neduos sumeluot - buvo ledinis is komforto puses galiu pasakyti tik geriausius prisiminimis, puiki garso izoliacija, minksta pakaba (autobane 16-18 greiciu, jokio diskomforto), pusiau odines sedynes - super daiktas, galiu tik isivaizduot ant kiek tada patogios turejo but pilnai odines, nes vien jau sitos po 4h istiso sedejimo nebuvo skausmu nugaroj ar sedmenyse, vaziuojant nelygiu keliu jokiu plastiku braskesiu, traskesiu. Kai persedau is 307 visi sake pamatysi greit priprasi ir nebebus tas 407 toks ir minkstas, nezinau man iki paskutinio buvo viskas gerai, dabar vairuoju lexus gs, jis siektiek komfortiskesnis, bet 407 tikrai nedeciau prie skarbonkiu. Btw kol savo radau tinkama praejau realiai kokius 10 variantu (ner cia daug bet ir nemazai) o golfas tai golfui nelygus, esu vaziaves su daug variantu tai dauguma ju yra verti savartyno ir tik vienetai su gera, auksta komplektacija yra idomesni variantas. Pagal mane c4 picasso yra visiskai kitas automobilis lyginant su golfu, labiau golf plusas turetu but arba touranas, o ten vel kiti bajeriai :)
  • 1


#771476 Peugeot e2008 GT Pack

Parašė S.Vilius 2022 birželio 06 - 11:15

Teko važiuot su naujom VW Tiguan ir Skoda Kodiaq. Abi su DSG dėžėm ir abi važiuoja puikiai. Tai savo elektrinę gali lyginti su troleibusu, o ne su normaliom mašinom

Kas konkreciai ten puiku? Kieta tiguano vaziuokle, nors salone daugiau ekranu ir kitu "privalumo" nei pries 15m buvo, bet jausmas ir idealogija islikus ta pati - deze su 4 ratais, o kai idejo i naujausius blizgius lieciamus "mygtukus" vietoj fiziniu, tai dar nepatogesnis automobilis patapo. Jeigu imti R-line ir vos ne max komplektacija, tai tiek isoreje tiek viduje vaizdas kur kas geresnis, bet dsg viska gadina. Kodiaq ta pati istorija, pravaziavus ir persedus i superb (lyginant abi, auksciausiu komplektaciju L&k), kaip diena ir naktis ir ta karta buvo pasirinkta superb. Po 3m nuvertejo nezmoniskai (+10k..). Kad nepasirodyciau visiskas hateris - tai, naujausias golfas gan maloniai nustebino ir paliko gera ispudi, net ta dsg kazkaip pasimirso :D na ir aisku tie lieciami mygtuai, liudesys. Skoda - ne viena mane nustebino su tuo kiek vietos yra keleiviams gale ir bagazineje, o superb hecbekas automobilis, kuris drasiai gali pakeisti universalus, nes kostmosas ant kiek jis talpus ir patogus (L&K komplektacijos)

Kas del elektrines ir lyginimo su normaliom masinom, tai butent kad vw ir skoda yra geros skalbimo masinos, bet nera normalus automobiliai, turi savo vieta po saule ir gan didele, bet cia atskira tema apie tai ka kaimynas ir gimine pagalvos jeigu ne vw ar audi nusipirksiu (ne taisykle, bet negalima atmesti). Elektriniu automobiliu trukumas, krovimas ir nuvaziuojamas atstumas, aisku siai dienai yra puikiu variantu ir tie variantai yra ne tik normalios masinos, bet ir puikus automobiliai, deja ju kainos yra kaip 3-4 tiguanai/2008 ir tt. EV Peugeot variantai, nuliudino is traukos puses, nes isokus i EV tikiesi to isreklamuoto Tesla traukimo, tai toli grazu ten iki traukos :D Na ir kad dar pamazinti vw darze akmenu, tai ID4 - patiko, nezinau kodel kai kurie apzvalgininkai uz atlanto vertino isvis kaip blogiausia automobili ever, bet mieste man pasirode kiek kitaip

 

 

Smagesnes dezes nei pas Passata B7 2.0 tdi DSG 6 pavaru, nesu turejes. Masinai buvo pasalintas DPF, EGR, ir atsukta iki 150kw. Tai gal juokingai nuskambes bet pasakysiu jog pagal tiek kw tai raketa jin buvo ir is vietos ciut gaza spustelejus jau rauna i prieki, jokiu velavimu is vietos, pavaros belekaip greit perjungiamos. Aisku budavo momentais, kad norint aplenkti mieste automobili, o pats vaziuoji ant kokiu 1.5k rpm ir staigiai spusteli pedala tai jin pagalvodavo siektiek ir tada numesdavo pavara, bet vairuojant prie jos pradedi taikytis ir zinai kada ka daryti, tam yra lapkes ant vairo, kickdown knopkike numynus dugna stipriau ir t.t.

 

O dabar bandau priprasti prie Audi MULTITRONIC (CVT, VARIATORIAUS). Priesingybe DSG. Is vietos kas megsta staigu prikabinima prie sedynes tai to nesulauksi pas CVT :D Taip kad gerai reikia apgalvoti su ja ar spesi is sankryzos isvaziuot neperpis*as per sona :) o tik pajudejus is vietos, vaziavimas sklandus belekaip, jokiu pavaru :)

 

O baisiausia deze kiek bandes, tai pas P508 2.2HDI GT, ten toks slunkius kad baisu :D

tai todel, kad tas lagas padarytas del emisijos apejimo, kadangi pas tave viska isoperavo ir 100proc supute programa kuri deda skersa ant emisiju, panaikino ta debiliska ir net pavojinga laga arba nesupranti apie kalba eina, nes dsgistai ne visi supranta, jiems viskas gerai, nors nera :D o taip gali buti del to, nes kai vairuoji, nebutinai pajunti ta diskomforta, pabandykit sedet keleivio vietoje su kava ir paprasykti, kad paveziotu :D. Dar galite fb pasiziureti kaip L. Andriulis nusipirko audi uz 100k ir kaip bande grazinti automobili, atgauti pinigus, nes ji apgavo vadyb., kad nebus to lago. Deja :) Vazinejau su audi a4 ctv, tai viskas ten gerai, kiek spaudi tiek vaziuoja, o dsg yra veju veju vejas, veiksmas su superb 2018: su kolegom vaziavom pasiimti pietu, grizinejant i ofisa su sriubom. reikejo apvaziuoti kliuti pirmoje juostoje ir truputi reikejo paspausti, kad isilieti i antros juostos srauta, paspaudus gaza ir po 3s tylos, buvau praktiskai tikras, kad chebra maudosi gale su sriubom, bet visa laime, gryzom sausi, bet as likau "nemoki vaziuot" pozicijoje, tai teko duot prasivaziuoti ir kitiems, kad suprastu koks sh yra dsg ir cia tik viena is n istoriju, parkuotis su dsg ta pati tragedija, atleidi stabdi, niekas nevyksta, bijai gaza paspaust, nes automobilis elgiasi kaip pasibaides arklys ir tas yra su visais dsg, ar tai tiguanas, ar troc, golfai.... ar 6 begiu ar 8 ar sausa ar slapia. Ka dsg turi ir nenuneigsi tai jau pradejus vaziuot - begiu sumetymo greiti, bet iki tol kol nepabandai ZF :D. Kas del 508 automato, tai jokio skirtimo nuo 407, 607, ten tas pats letas aisinas, bet jis letas tik begiu perjungime, uztat visada zinai kaip ir kiek automobilis pajudes, didins greiti - zmoniu kalba kalbant, prognozuojamas elgesys.


  • 1


#769504 Peugeot 5008 SUV

Parašė S.Vilius 2020 lapkričio 26 - 22:17

Maciau viena Youtube irasa, tipo review. Tai zurnalstas atkreipe demesi, kad nors 5008 beveik naujas, bet juodos plastmases tos kur prie buferiu visos nubale/isbluke kazkokios.


pirk audi.
  • 1


#768961 Apie Peugeot 508

Parašė S.Vilius 2020 spalio 11 - 10:14

nu bet ir nezmoniskas kainu kritimas...
  • 1


#767421 Apie Peugeot 508

Parašė S.Vilius 2020 balandžio 26 - 20:33

ir pezo zenkliukus ir gt zenklius nusiplesk, nesidaryk gedos tarp rimtu bachuru 😆😆😆 cia su mintim, kad jeigu purvasargiai ne aliexpress, tai viskas ok, patinka dedi, nepatinka nededi. Man pvz guminiai kilimeliai yra kaimas, kai nuo karviu pareini, kad nemeslint kilimo, guminius naudoji :))) bet, del praktiskumo as juos visus metus naudoju
  • 1


#766979 Apie Peugeot 607

Parašė S.Vilius 2020 kovo 23 - 08:47

o kam det vel kazkoki pizo vaira, dekis emkini is bmw 530, vo ten tai vairas.
  • 1


#763806 PhanT P508 GT

Parašė S.Vilius 2019 rugsėjo 27 - 06:13

https://oil-in.lt/at...xado-atstovams/
  • 1


#761670 Eddy_P_206-406-607_2001m_1.4i_2.0HDI_2.9i..

Parašė S.Vilius 2019 balandžio 17 - 14:42

kas čia galvoja, kad naudota mašina yra blogis? ta prasme rimtai, kas gali leisti sau galvoti tokias nesamones, kai 95proc auto parko naudotos auto yra :) ar tie patys kurie perka naudotą mašiną galvoja, kad oj kokį aš čia blogį perku?

O, burbulai yra kelių tipų:

1. "Durneliai" - perka naujus automobilius.

2. Protingieji - juokiasi iš  "durnelių", kurie perka naujus automobilius ir tik išvažiavę iš salono praranda 60proc auto vertės ir po 3metų iš tų "durnelių" nusiperka "NAUJĄ" automobilį su 80proc "nuolaida". Poto tuos naujus automobilius remontuoja garažuose KUO PIGEU.

3. Turčiai - perka 15m senumo automobilius, bet premium klasės ir prie baltos mišrainės juokiasi iš 1. ir 2. tipų.

   3.1 - 20m senumo simioras saugenis už 3m senumo ford focus.

4. Normalūs - kokia gali/nori tokią ir perka + netrukdo aplikiniams su pamokslais kaip gyventi.

5. Antilizingeriai - perką viską tik cash`u ir stumia ant visų, kas perka lizingu.

 

nesusipratusiems paaiškinimas:

žmonės, kurie perka naujas, lizingines, polizingines, naudotas/senas, naudotas/senas tik premium - visus palaikau, iki tol, kol nebandot primesti turtingesnių, protingesnių už kitus tipus.


  • 2


#761033 Apie Peugeot 508

Parašė S.Vilius 2019 vasario 24 - 16:57

Labas,

Matyt blogai nagrinejai, nes 1.6 bendzin (bmw kurinys) ne karta paminetas buvo ir is neigiamos puses. Galu gale galima nuvykti i atstovybe ir ten papasakos. As ne karta kalbejau su vadybininkais, tai 1.2 yra kur kas patikimesnis uz 1.6.
  • 1


#758522 Renkuosi žiemines padangas:

Parašė S.Vilius 2018 rugsėjo 28 - 14:41

235 50 R19

Kadangi Yokohamos tokio dydzio nera lieka BRIDGESTONE Blizzak LM25, bet tai yra 4x4 padangos skirtos visureigiams, ar tikrai man jos tiks ant eilinio SUV.

 

https://www.padangup...-alpin-5-424481

 

sau greičiausiai, kad dėsiu:

https://padangos123....mho-kw31/21440/

 

su 307 5 sezonus atvažinėjau, po 4-jų pirkau naujas vėl tas pačias. Važinėjau visur ir visokaiis keliais, visokiais greičiais ir likau labai patenkintas. Dabar ieškojau kažko naujo, bet kažkas "normalaus" tai +130e/vnt..


  • 1


#757924 Ieškoma mašina nuo 500 iki 1100 eurų

Parašė S.Vilius 2018 rugpjūčio 22 - 13:26

Tegul mokosi junginėti pavaras. Ieškome mechanikos. :)

 

acimenu prieš 10metų taip man sakė ir kai žmona teises išsilaikė TIK MECHANA, gi turi išmokt.. didžiausia nesamonė. Stresas, sankryžos, įkalnės, žiedai ir t.t. koncentavimasis į pavarų junginėjimą, o ne į kelią, kai tik išsilaikius teises, reiktų kaip tik visą dėmesį mesti į kelią ir jau supratus kaip viskas veikia, galima duoti tą mechaną, jeigu labai jau reikalas yra.


  • 1


#754757 Apie Peugeot 308

Parašė S.Vilius 2018 balandžio 27 - 20:56

Tokie atstumai trasoj važinėti būna, tai manau su 150k miesto rėžimu labiau nuvaryta būna:) aišku čia tik mano nuomonė, kurios neperšu kažkam


na viskas nuo zmogaus priklauso, bet vis tiek po 300km per diena vaziuot, tai speju dauuuug momentu buvo kada paspaudziama per tapke 😀 ir turint omeny kad uz 12k nu ok 13 jau gali turet 2018 su nuline rida 308 ne gt bet gt-line tikrai.. bet man 308 nepatiko, 508 visom prasmem geriau (nuo garso izoliacijos iki isvaizdos viduje), bet cia tik man 😀
  • 2


#754195 Apie Peugeot 508

Parašė S.Vilius 2018 balandžio 16 - 21:54

Kad už Francio norimą kainą išeina jau Facelift'inis.


ja ja, davai nupirkt uz tokia suma su tokia istorija ir tokia TIKRA rida ir tokia prieziura ir tokios pat geros bukles ir tokios pat komplektacijos + su webasto. Uzkniso specialistai iki gyvo kaulo. Savo 307 pardavinejau, tai kiek patareju t.y. durnintoju atsirado kad kokia kaina tu cia kaina uzsidejai.. kostmonauto kostiuma apsimaut siulo, bl lyg is pavydo, o kai sakau surask bent puse tokios bukles kaip mano uz tokia kaina, tai viskas ka besugeba islement - pazek rinka. Viso gero.
  • 1


#753896 Tinkamos padangos (Peugeot 607)

Parašė S.Vilius 2018 balandžio 08 - 22:19

Labankt sustrekai ir taisykliu lauzytojai ;-)
  • -1


#753436 Apie Peugeot 508

Parašė S.Vilius 2018 kovo 26 - 13:00

pff užtat faceliftas už pliko pre-fl kainą :P


  • -1