Peršokti prie turinio


gau173

Užsiregistravo 2012 Rgp 08
Neprisijungęs Lankėsi 2024 Kov 27 08:03
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:607 stiklo pakėlėjai

2023 lapkričio 20 - 07:40

Medžiagos reikalui iš senų laikų turiu dar kažkiek sovietiškos sandarinimo mastikos , tokios kaip  plastilinas tik netirpsta šilumoj kad varvėtų. Galima ir dvipusę lipnią juostą naudoti. Nulupęs  gali atgal ir nedėti, jei labai sudrisko , o gali  ir sutaisyti su lipnia juostele (armuota  pilka 5 sm. pločio.  


Temoje:607 stiklo pakėlėjai

2023 lapkričio 19 - 19:14

Sveiki. Labai svarbu ,kaip atradau, ir kokie kėliklių plastmasiukai. Būna balti ir geltoni. Kodas tas pats, bet plastikas skirtingas. Geltoni pigesni ,bet neslysta kaip turi būti. .... Reikia pavažas labai gerai išvalyti ir kažkuo nebijančiu šalčio ištepti. Kietėjantis tepalas netiks. Sausai irgi neilgam su geltonais. Prisitrina kakių ir pradeda striginėti. Dar labai svarbu stiklo kreipiančiosios. Stiklą reikia visai išimti ir ten viską labai gerai išvalyti. Statant stiklą atgal į kėliklius atkreipk dėmesį i horizontalią padėtį. Ten yra keli milimetrai laisvumo į abi puses. Reikia rasti viduriuką. Dar...senas susiraitęs troselis kažkiek veiks , bet neilgai. Nusipirk naujus, susipjaustyk pagal senų ilgius + 5mm. Numatyta galimybė reguliuoti įtempimą.  Špūlėje restauruok griovelius su dilde ir atstatyk į vietą ribotuvus, nes po susivyniojimo anie gerokai prasilpečia. Toliau kaip tadas1991 sakė, nors jeigu viskas bus ok, tai pakaks ir alaus prie atjungto akumo .


Temoje:Peugeot apps'as

2023 liepos 16 - 10:57

Sveiki. Ar kas naudojates MyPeugeot programele? Ar verta prisijunginet prie jos. Dabar vis vaziuojant meta pranesima, kad yra zemelapiu atnaujinimas. Su flash'u jau esu naujines ar kas bandet su programele?

Sveiki. Aktualus klausimas , nes žemėlapiai 3008/2017 tikrai nekokie. Prieš porą savaičių  keliavau po Lietuvą, tai net prireikė šalia telefoną pasidėti. Visiškas  Š>>>>. Beje , kaip naujinasi per flash-ą ? App esu susipūtęs, bet atsinaujinti ką nors nepavyko o gal pensininkams neduoda ?


Temoje:A/C neisijungia

2023 balandžio 20 - 16:10

Tai Tadas ir parašė, kad nejuokaukit su tais +17 :)

Nei vienas save gerbiantis kodiškių servisas nesiims pildyti Jūsų kondiškės nesant + 16-17 laipsnių . Kam reikia kondidiškės , jei min. temperatūra   16 ar 17 laipsnių. Nustatykite klimoje temperatūtą min. abiejose pusėse. ir tada stebėkite. Dėl dregmės surinkimo , tai bent jau pas mane maždaug taip,- kuomet ryte langas apršrekšnijęs iš vidaus, pajungiu oro cirkuliaciją viduje ir ilgai netrukus pasijungia kondiškė. Parvažiavus garažan , ryte randu balą. Tai tiek. Gal tik pas mane , o gal reikia ką aktyvuoti. Nors pakeičiau klimos kontrolerį, - niekas nepasikeitė.


Temoje:A/C neisijungia

2023 balandžio 19 - 08:22

Tai ar veikia "drėgmės surinkimo režimas" be plakančios širdies? :)

Ne, neveikia. Drėgmės surinkimas veikia maždaud taip ,- Pasileidžia kompresorius, atšaldomas oro aušintuvas iki minusinės temperatūros, ore esanti drėgmė aušintuvo plokšteles  padengia šerkšnu. Kompresorius atsijungia  , šerkšnas ištirpsta ir nuvarva . Procesas kartojasi  pagal užprogramuotą algoritmą, kuriame vienos  dedamųjų yra lauko ir salono temperatūra, Drėgmes surinktuvai būna kompresoriniai ir puslaidininkiniai ( Peltier).