Peršokti prie turinio


Fixy

Užsiregistravo 2008 Vas 25
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Rgs 04 17:41
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Nesikuria P307 2.0 HDI

2013 sausio 18 - 12:47

Siaip galiu pasakyt, is savo ziemines patirties. Pasikeiciau as siek tiek anksciau, ta ausinimo skyscio davikli, bet kai lauke -12, beveik mirtis mano Peugeot 307, 66 kW, Siemens. Tai geresniam itakos kurimuisi neturejo :)
Tai manau bedos kitur. Gal purkstukai, gal zvakes (nors lemputes metodas, rode, kad ok), gal dar koks daviklis. Bet Klaipedoje, nelabai radau, kas orientuojasi siemens sistemoje ir gyvenu.

meginai ziureti oro srauto matuokle? Man pvz atjungus ja jokio skirtumo nebuvo kaip su pajungta tai gal cia ali buti kablys? Arba oro vamzdis iki pat turbos kur eina ar sandarus? netraukia oro niekur is sono?

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2013 sausio 10 - 12:57

seniai turėjau tokią bėdelę bet nesukau galvos kol su darbine visur važinėjau :) 2.0 HDI rytais kuriant arba po ilgesnio laiko kai variklis ataušta pasukus starteri iškarto neužsikuria, man kaip visad lieka du variantai, arba sukti ilgiau arba antra kartą sukti ir praktiškai visada iš antro karto pasukus neilgai užsiveda, vasarą būdavo vos ne tas pats, tik papakdavo vieno karto užkurti bet pasukti starteri reikedavo.. Tai žvakes atmečiau nors jas pakeitė man lapkritį visas naujomis, užkūrus meta pilka gal labiau duma ir jis dar kuri laika išlieka, galvojau gal rėlė nesudirba ir nepakaitina bet ryte mėginau rankiniu būdu pakaitinti o rezultatas toks pats. Taip pat kuro sanaudos tikrai nemažos pasidariusios šiuo metu vidurkis ~8 Diagnostika kalidų nerodė. Purkštuką keist? Ar dar ką patikrinti?

Temoje:OBD-II ELM 327

2012 rugpjūčio 20 - 15:05

http://bobox59.perso.sfr.fr/

siektiek info prancuziskai ir visas reikalingas softas :) nesunku

Beto galima ir netik per komandine eilute, pavyko kelis kartus apgauti ir pasijungti su scanmaster pcmscan ir kitom programom
tik pazaist reikia labai ilgai :)

Temoje:OBD-II ELM 327

2012 rugpjūčio 12 - 21:23

tai ar kas nors pasijunget peugot 206 su elm327?

na kiek zinau jei 1.9D pas 206 tai ten stebuklu nerodo nieko jis :)
O jei rimciau tai zaidziau as su elm327 neseniai
kiek skaites tai elm327 nedraugauja su europiniais pezo dyzeliais iki 2004 metu, bet kadangi turiu kantrybės tai radau ten keleta programėliu su kuriomis pavyko ir prie 206 hdi 2000m pasijungt ir prie 307 2002-3m hdi pasijungt
tik deja viskas vyksta per komandine eilute siunciant komandas i elm ir gaunant atsakymus, bet gal kas gali pasigirti ar čia ar į AŽ kuriam pavyko ar žino kaip paprasčiau pasijungti prie tokių auto, nes diagnostika siunciant komandas ir gaunant hex koda yra nelabai patogi :D
Viskas aišku įmanoma daug daug paprasčiau su kokia lexia ar autocom (iš pigesnių čia) o apie pro ir dylerines net nekalbu, nes tiek pinigu aš rasčiau kur investuoti geriau nei į diagnostinę įrangą, o elm327 tai dovanu atidavė vienas diagnostikas, tai todėl ir norisi išspausti š šio aparato maximumą.

Temoje:sviesu automatinis isijungimas

2012 balandžio 28 - 19:03

Pas manę užkūrus taipogi užsidega priekinės šviesos, nors rankenėlė ir stovi ant 0.
Automobilis buvo pajūngtas diagnostikai, išjūngus šitą dalyką (užkūrus įsijūngia priekinės šviesos), niekas nesikeisdavo ir toliau veikdavo. Diagnostas pasakė, jog bėda - kompiuterio smegenyse.
Žiūrėkit įjūnge, poto sugebėkit ir išjūnkt ^_^

esu mates ir tokiu variantu kur zmones pasistato atskira automatiniu sviesu sistema kur butu pakake ijungti BSI kad veiktu auto sviesos :)