Peršokti prie turinio


Pago

Užsiregistravo 2008 Kov 11
Neprisijungęs Lankėsi 2024 Sau 21 23:18
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Islandija, lektuvu

2022 balandžio 13 - 11:00

Klubietis ARMONDS berods Islandijoje gyvena,jei neklystu .tai manau kažką papasakotu

Gal yra kas buvęs ne su lėktuvu ir ne su nuominiu transportu?

Bilietus kelto jau turime, dar tik apmokėjimą galutinį reiks padaryti, kolkas tik rezervacija pervesta. Datų tiksliai nepamenu, bet Liepos galas - rugpjūčio vidurys maždaug, tarpinė stotelė berods 3 dienom Faro (Fareruose). Gerai, kad pasidomėjom iš anksto, nes šiuo metu praktiškai jau be šansų būtų gauti bilietų vasarai, nes plaukia kartą arba du kartus per savaitę, privaloma gulima vieta, ir dėl to labai ribotas kiekis vietų.

Domintų, jei kas buvot, ką gero galima rasti iš ne tipinių turistinių vietų, o kažko įdomesnio (domina gamta ir žemoji kultūra (miesto) neperkrauto. Ir gal kas esate važiave ne asfaltu aplink žiediniu keliu, o vidiniais F keliais?

Biudžetas nebus begalinis, nes bilietai nepigūs, ir dar prisidės keltas Klaipėda-Kylis į abu galus (kiek žiūrėju, gaunas arčiau ir greičiau, negu keltis į Švediją Treleborgą ar Karlshamną ir važiuoti per tiltą į Daniją), tai turbūt bandysim suktis pagrinde su kempingais (kiek žiūrėjau, tai WILD CAMPING kaip ir draudžiamas, bet turbūt vidury laukų niekas ten nesužiūrės) ir pigiais privačiais apsistojimais suktis. Kad liktų pinigų skaniam maistui, gėrimams ir kokybiškoms pramogoms. Ir, aišku, benzinui :)


Temoje:P607 vairo problemos

2021 lapkričio 03 - 18:03

Būtų įdomu sužinoti kaip sekėsi tamstai?

Sveiki. Dėkui už paaiškinimą. Dabar kiek aiškiau. Turiu dvi išeigines , tai panašu , kad būsiu prapuolęs garaže.


Temoje:P607 vairo problemos

2021 spalio 30 - 20:06

Man kai buvo kryžmė,tai buvo ir palengvėjimai ir pasunkejimai. O paskui jau pasidare sunkus. Nors vairo stiprintuvo siurblio irgi negali atmesti. O nuo servisų kurie sako :ooo egzotika,arba čia gi prancūzas bėgti kuo toliau.

Temoje:Peugeot 3008 SUV

2021 spalio 09 - 15:49

Toks jausmas kad Peugeot gamina gyvūnams draugiškas medžiagas,kad graužtų ir nenusinuodytu 🤣