Peršokti prie turinio


ECko

Užsiregistravo 2013 Sau 31
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Lap 05 22:05
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Nesikuria

2014 gegužės 26 - 21:53

Taigi pakeiciau babina dziaugiausi apie pora menesiu, gerai vedesi ir dregnais rytais, ir neuzgesdavo per lietu, kol viena diena nepravaziavau per didele bala ir vel tas pats. Teko stabdyt masinas, patrauke apie 20 km. pradziuvo ir tada uzsivede ir vel vazineju lyg niekur nieko. Jau praradu vilti isspresti sita beda teliko vienintele iseitis parduoti.

Temoje:Nesikuria

2014 vasario 18 - 22:41

babina randasi labai aukstai prie kapoto per bala pravaziavus dregme ten praktiskai nepatenka, be to rodziau meistrui, sake kad viskas su ja ok tai kaip ir atmetu si varijanta.

Temoje:Nesikuria

2014 vasario 17 - 22:40

Patikrinau babina atrodo tvarkingai jokiu parudavimu,zvakes pakeiciau naujas, po to tikrinau ir visa kita po kapotu visas smegenis laidus, net pyliau vandeni, viskas tvarkoj, kol neprasidejo dregnos dienos ir ryte uzvedus sokineja apsukos ir uzgesta, tenka tada ant didesniu apsuku palaikyt, kol susyla ir tada jau nebegesta. Arba per didele bala pravaziavus greitai irgi uzgesta, nebezinau ka dar tikrinti gal cia siurbliukas, ytariu kazkas apacioje nes is virsaus po kapotu viska patikrinau. Diagnostika nieko nepadejo pakeite apsuku davikli bet problemos neisprende uzsivede nes nebuvo dregmes. Ka patartumet benzinas Peugeot 206

Temoje:Keista beda. Noriu vaziuoju, noriu ne.

2013 birželio 04 - 20:25

Tai vat nuo to laiko bedos neissisprende, aplankyti keli servisai padarytos diagnostikos, pakeisti net 2 apsuku davikliai. Sako klaidas meta jie ir pakeistus juos aisku auto uzsivede, bet dabar issiaiskinau, kad kai neuzsiveda auto nereikia skubeti i servisa tereikia palaukti kol nustos lyti ir isdzius oras, tuomet ir uzsives be problemu ir daviklio nereiks keisti. Paskutine kelione baigesi tuo, kad vaziavau is Vilniaus i sodyba, uzsivede viskas normaliai, keliones metu pradejo lyti lietus, dar nieko, tuomet pradejo lyti labai stipriai, kad net atsirado daug balu ant kelio, pravaziavus pro jas prasidejo nemalonumai, masina pradejo trukcioti , siaip ne taip vaziuoja pasitrukciodama ant 90 bet stojant prie sankryzu gesta vel vedasi gesta, tada po tokio prievartavimo uzsidega ir siurbliuko ikona bei meta antipoliution foult, tuomet masina partempiama, ir kita sauleta grazia diena uzsiveda be jokiu problemu ir siek tiek pavazinejus dingsta ir ikona ir antipoliution foult, lyg ir jokiu problemu iki sekancio lietaus, dregno oro arba jei reikia vaziuoti anksti 5 ryto nors ir nelyja neaisku ar uzsives. Noreciau patarimo, kur ieskoti problemos ir ka tvarkyti pats nelabai teismanau tai nuvares i servisa tiesiog pasakysiu, kad pakeistu ta ir ta o ne darytu diagnostikas ir vel pinigai i bala. Pats ytariu babina turetu buti nes tiesiogiai jungiasi su zvakem nera laidu, zvakes pakeistos, arba dar bandziau ziurineti kapota pakeles, prie to apsuku daviklio kur jis statosi pastebejau toki tarpeli, pro ji lyg tai guolis kazkoks matosi, gal but ten patenka dregme, patarkit nuo ko pradeti ieskoti bedos ir gal zinot patikima meistra ar servisa, labai dekingas jums uz nuomones, patarimus ir pagalba.