Peršokti prie turinio


Linas

Užsiregistravo 2008 Bir 08
Neprisijungęs Lankėsi 2024 Sau 28 18:32
-----

#767961 Elektrinis paspirtukas

Parašė Linas 2020 birželio 21 - 18:54

Turiu xiaomi m365 Pro, pradžiai buvau nusipirkęs naudotą xiaomi m365. Realiai xiaomi m365 ar m365 Pro tai totalus popsas, bet už savo kainą jis funkciją atlieka tobulai. Gedimai itin reti, padidinant greitį gedimai neišviangemi, nes jėgos takeliai kontroleryje persilpni, motoras elementariai iškepa atsukus didesnį greitį. Diskiniai stabdžių diskai gerai, bet tik hidrauliniai stabdžiai tikrai gerai veikia. Pripučiami ratai visada duos daugiau konforto. Paspirtukų pasirinkimas begalinis, bet reikia prieš perkant pasidomėt gedimų statistikom ir atsarginių dalių pasiūla. Nes dabar jau kepa kopijų kopijas. Galingesni ir dvimotoriai paspirtukai gal važiuot smagu, greičio daug, bet reikia nepamiršt, įsibėgėjus reikės sustot. O kuo mažesni ratai tuo labiau komplikuotas stabdymas, nes nemokant greit užsiblokuoja ratas ir jau čiuoži ant šono. Kalbos apie sproginėjančias padangas labiau nepriežiūros reikalas. Saviškiam m365 Pro padangų slėgį tikrinu kas trečia dieną ir visada reikia dapūst, nes padanga labai maža, oro telpa mažai. Tai besikeičiant temperatūrai slėgis kažkiek ir išsivaikščioja. Vat ko tikrai nerekomenduoju tai paprasto m365.


  • 1


#748606 Parduodu Peugeot 407 SW 2.0hdi

Parašė Linas 2017 spalio 11 - 20:57

Tas sužeminimas tikrai dalį pirkėjų atbaidė. Niekada nežiūrėjau ir nežiūrėsiu į tokius vaikiškus automobilio niekinimus žeminančiom spyruoklėm ir t.t. O dar išgirdus, kad ir suvedimo nespėjo ir ABS daviklio nespėjo pakeist, tai kaži kiek ten verta buvo domėtis. Man tokie pimpinti/žeminti universalai su keliais "smulkiais gedimais" labai primena kalibrų laikus...


  • 1


#741010 kujuots 607

Parašė Linas 2017 sausio 24 - 13:10

Ko jūs čia ginčinatės su gyvenimo nepatenkintu Kavensku? Jis gi žino, kad 607 yra šūdų krūva. Va pats važinėja su 407 ir jo modelis niekada negenda ir net sugest negali, nes jis ledinį išsirinko. Labai primena tūlą VW vairuotoją. Giminaitis važinėja su VW passat B5 sedanu, kas jau iš principo yra tūpas pasirinkimas. Kažkada išėjo kalba, tai ir papsakojo. Sako kuro ryja 5ltr minant 140km/h, važiuoklėj per 4 metus tepakeitė tik vieną šarnyrą. Prie motoro išvis nėra lindęs. O kėbulas ledinis anei rūdelės. Tai vat taip šneka prasratų draiveriai. O realybė tokia, kad plika akim matosi jog visos arkos padarytos, mašina visa plemuota nuo kreivarankių dažymo. Tvarko visada pas tą patį meistrą, kurio nuomone tą triperį jau senai reikėjo parduot. Nes tepalą valgo nesveikais kiekiais, mašinos nėra už kur pakelt, nes nebėra nei slenksčių nei dugno. Važiuoklė sakė rinkta perrinkta ir nelaiko apsoliučiai. Nesvarbu ką dėsi, bet byra daug maž vienodai. Kuro sąnaudos išvis juokina, klausiau gal 5 ltr rodo važiuojant pavėjui nuo kalno. Tas įsižeidęs putojasi, kad čia tiek kai spaudi, nespaudžiant sutelpa į 4ltr. 

Tai vat yra rasė žmonių kurie savo turimą triperiuką giria kaip išmanydami o visa kita menkina, nes tai ne jų triperis.


  • 1


#705198 Dyzelinis minivenas

Parašė Linas 2015 gegužės 06 - 12:02

Niekada nesupratau kodėl žmonės renkasi VW grupės automobilius ir ypač nuo 97 metų. Salono kokybė tragiška, kėbulai nepatobulėjo nei kiek nuo senūjų puvenų, o kaina lyginant su kitais konkurentais ženkliai didesnė. Nežinau kokia važiuoklė stovi pas šaranus ir kitas to modelio variacijas, bet passat B5 ta daugiasvirtė važiuoklė yra baisus nesusipratimas.  


  • 1


#704401 Sustabdė su ijungtais ruko zibintais

Parašė Linas 2015 balandžio 23 - 06:29

Jau nuvykes vietoje, gailekis, nesigincyk del pazeidimo, sakyk buvo vakaras ir isijungei, tikedamasis geresnio matomumo ir manydamas kad netrukdysi kitiem. turetum gaut minimaliai.

pries keleta metu buvau nufotkitas prie klaipedos, virsyjes 40 km/h greiti. 95 vaziavau - leistina 50 buvo (apribojimas).

po poros savaiciu paskambino is komisariato. (taip paskambino) ., ir liepe atvykt i silales PK.

atvykus, su viskuo sutikau, graziai pasidomejau, pasigrozejau savo nuotrauka, sakiau, kad nei zenklo ar juolab radaru tikrai nemaciau. o jau kai paklause kokia bauda skirti tau, pasidomejo manes pacio.. sakau jau nezinau, ne toki menka pazeidima padariau, jau nuolaidu nelabai cia galiu ir tiketis.. jis pasieme tusinuka, protokole uzrase 50 lt bauda ir dave pasirasyt  :ax:

metu begyje baustas nebuvau., nuobaudu nebuvo., o stazas mano irgi jau pakankamai senas nuo 2005m.

del perlaikymo - nezinau, kad tik netektu.. o gali tekt  :unsure: , vistiek skaitysis kaip pazeidimas...

ten jau kai busi pasidomek del to.. gal atkreips i tai demesi ir atleis.. 

kazkada senai pries 8 metus irgi variau su ijungtom priesrukom - gavau ispejima ir paleido.

Kažką tu čia Eddy seki pasakas apie greičio viršijimą. Jei yra nuotrauka ir su +45 tai 50lt jau skamba kaip iš fantastikos srities. Pats pries 5 metus gavau 600lt susimokėt už +42.


  • 1


#700092 Ieskau peugot 406 smulkios detalės

Parašė Linas 2015 vasario 27 - 07:48

Čia saulėkaitos daviklis. Jis reikalingas klimai.


  • 1


#693843 Apie Peugeot 308

Parašė Linas 2014 gruodžio 02 - 11:18

Siūlyčiau dairytis tik i SW ir tik su spalvotu ekranu. Toks ir po daug metu bus paklausesnis norint parduot. 


  • 1