Peršokti prie turinio


Hitman

Užsiregistravo 2008 Bir 15
Neprisijungęs Lankėsi 2022 Grd 28 14:30
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:RT6 bluetooth aidas

2021 gegužės 05 - 20:54

Pavyko sėkmingai atnaujinti firmware į 2.86.B.1. Aidas vistiek išliko, tačiau prancūzų forume radau kaip šitą reikalą susitvarkyti, pačiam be dylerio įsikišimo. Jei kam įdomu instrukciją rasite čia: https://www.planete-...n-firmware-2-86. Atsinaujinau tuo pačiu dar ir žemėlapius. Atminties kortelės šiuo metu keisti neplanuoju, tik dėl įdomumo užklausiau, bet turbūt bus 8GB pas mane, nes teko nemažai žemėlapių ištrinti, kad galėčiau atsinaujinti.


Temoje:Apie Peugeot 508

2021 vasario 15 - 19:50

Sveiki, pradejau ir as ieskotis naujo auto, nes senam geram P406 uzlinko variklis :(.Zvalgausi i P508, sis pusetinas variantas: https://autoplius.lt...s-13247111.html, ne svajoniu komplektacija, bet kai nera is ko rinktis nieko nepadarysi. Gal kas ko gero galetumete pasakyti apie si auto arba gal kas net apziurinejote ir pasidalintumete savo ispudziais. Dar norejau pasitikslinti del automatu, ar visu 1.6 dyzeliu pirmoku robotai, o 2.0 ir 2.2 normalus automatai ar dar yra kokiu variaciju?


Temoje:Babinos "pypke"

2020 rugsėjo 28 - 22:59

Pamatuok pypkės ilgį.

Temoje:Peugeot 406 mirksi airbag lempute

2020 liepos 24 - 16:06

Pagaliau problema kaip ir išspręsta, vis neturėjau laiko pasikrapštyti prie mašinos. Supurškiau airbag'ų kompo jungtį su kontaktų valikliu ir lempute iškart užgeso ir jau kelios dienos viskas OK.

Temoje:Peugeot 406 mirksi airbag lempute

2020 birželio 16 - 13:12

Passenger module trigger yra pačios keleivio pagalvės klaida. Tos, kur panelėje, virš bardačioko.

Ar ten kažkur dar rašo SEAT ar SEAT Belt ar buckle ar kažką panašaus?

Įjunk atgal pagalvę/diržo sagtį arba įlituok varžą, nes sulituoti laidai duoda trumpą jungimą ir klaidą vistiek turėsi. Bet turėtų tada rašyti Closed arba Short circuit.

Pasitikrinkt atjungdamas visas tos pusės pagalves ir prijunginėdamas, kokios klaidos atsiranda arba pranyksta. Jei įtari, kad pagalvė arba jungtis gali būti negera (pasenusi), tai pabandyk vietoj jos testavimui prijungti varžą. Varža apie 3omai turi būti, gal 3,3. Bet senesnės sistemos leidžia visai nemažą paklaidą. Su 2 ar 4 omais dažniausiai dar nesikeikia.

 

Dar tokia klaida būna, kai dingsta ryšys VAN linijos tarp BSI ir ECU, dažniausiai toj atkarpoj tarp BSI ir BSM. Dažniausiai būna nupuvęs arba pažaliavęs laidas arba kontaktas. 406tam tokios bėdos dar neteko sutikti, bet teko sutikti C5 pirmokui ir Berlingo 1,6HDi, kur irgi dar visai archaiška sistema su VAN. 406ti tokią galėjo turėti į gamybos galą, tai yra plius minus nuo tada, kai atsirado COM2000 rankenėlės, nuo kokių 2002trų. Tai jei 2000tųjų pežukas, gal dar ir nelabai.

 

Aš laidus neužtrumpinau, o tiesiog sulitavau vietoje jungties dėl geresnio kontakto, deja nieko nepadėjo. Vakar dar bandžiau pasižaisti, atjungiau mėlyna jungtį po sėdyne vairuotojo pusėje, kompas jokių kitų klaidų nerodė, tik tą pačią. Tada pabandžiau dar atjungti rudą jungtį, tai tada vietoje passenger module trigger... rodė klaidą su seatbelt airbagu, kodėl dingo pirmoji klaida, neaišku. Po to pabandžiau vietoje airbago įlituoti varžą, turėjau tik 2,7 omo, bet dabar rodo permanent fault ir airbag lemputė pradeda mirksėti po keletos sekundžių įjungus degimą. Greičiausiai vėl atgal įlituosiu tą mėlyna jungti po sėdyne kaip buvo ir reikės ieškoti problemų kažkur kitur... Kokių minčių dar turite ką galėčiau patikrinti savomis rankomis?