Peršokti prie turinio


fanevka

Užsiregistravo 2013 Bir 11
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Grd 14 13:41
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 407 Buksuoja

2014 lapkričio 02 - 22:19

Sveiki,

Turiu Peugeot 407 2,0 hdi. Paskutine savaite iskilo problemele, kuri labai nervuoja. Vaziavau cia viena vakara geleziniu vilku, 4 pavara uzmyniau dugna ir mazdaug nuo 2000rpm iki 2200-2300 rpm buvo toks prabuksavimas. Tie 200-300 rpm taip staigiai uzkilo ir tik po to sukabino normaliai, pradejo traukti. Susinervinau... Pabandziau ant 5 pavaros irgi panasiai, bet maziau apsuku prabuksavo. Zinau, kad kyla mastymas apie sankaba. Taciau jokio kvapo degesiu nebuvo ir nera. O tuo labiau originalus sankabos komplektas su visu smagraciu pakeistas pries 25 tukst. km, vos 1,5 metu vaziuoju. Nei smagratis barska, gal labai silpnai pedalas vibruoja(bet jis nuo pat remonto toks buvo ir kiek bandziau ant plaukiojanciu taip budinga). Sutapimas ar ne, bet kai prasidejo sita nesamone, isipyliau Neste Prodyzelio :) Nu bet vienu zodziu, pravazinejau ta kura, kazkaip nebekreipiau demesio, apmazejo prabuksavimas tas. Siandien vel vaziuoju - tas pats. 4,5,6 pavarom, spustelejus gaza ties 2000-2300 prabuksuoja truputuka. Bet ne visa laika. Banguoja sitas reikalas. Kartais uzeina, kartais ne. O vienoj sankryzoj sukant, pradejus vaziuoti 1 pavara vapse dingo sukabinimas, uzgesau viduri ivaziavus, nepajudejau(bet buvau isjunges ESP, nes kazkaip meciau itarima ant jo). Tada vel viskas atsigavo, ESP isijunge, grizau namo. Nu netikiu, kad sankaba taip greit gali subyreti. Jokiu klaidu nemeta. Gal cia ESP grybauja, blokuoja sukabinima(nes ji isjungus kazkokia nesamone ivyko)? Kompas? Ar sankaba? Ar vazineti, kol kazkas nusibaigs? Ar dar kokiu minciu turite? 

Pas mane lygiai tos pacios bedos nuo iki.....buksuoja jau pusantru metu, dabar labiau, jei butu sankaba, as manau butu senai pasibaigusi, pradejo dabar trukcioti...ar jau turi atsakyma? Ka nustatei? :hmm:


Temoje:P407 dingsta trauka

2013 lapkričio 16 - 22:52

na, o man savaime viskas susitvarke, nezinia ar ilgam... :ax: pasirodo buvo dinges dumas, kuris karts nuo karto pasirodydavo, kaip suprantu tai kazkas susije su kietuju daleliu filtru, kazkas ten sudega jei gerai suprantu, tai va, dumas pasirode ir vel viskas ok :good: