Peršokti prie turinio


bukmakeris

Užsiregistravo 2014 Geg 15
Neprisijungęs Lankėsi 2024 Sau 22 08:42
*****

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot e2008 GT Pack

2022 birželio 01 - 05:22

Smagesnes dezes nei pas Passata B7 2.0 tdi DSG 6 pavaru, nesu turejes. Masinai buvo pasalintas DPF, EGR, ir atsukta iki 150kw. Tai gal juokingai nuskambes bet pasakysiu jog pagal tiek kw tai raketa jin buvo :D ir is vietos ciut gaza spustelejus jau rauna i prieki, jokiu velavimu is vietos, pavaros belekaip greit perjungiamos. Aisku budavo momentais, kad norint aplenkti mieste automobili, o pats vaziuoji ant kokiu 1.5k rpm ir staigiai spusteli pedala tai jin pagalvodavo siektiek ir tada numesdavo pavara, bet vairuojant prie jos pradedi taikytis ir zinai kada ka daryti, tam yra lapkes ant vairo, kickdown knopkike numynus dugna stipriau ir t.t.

 

O dabar bandau priprasti prie Audi MULTITRONIC (CVT, VARIATORIAUS). Priesingybe DSG. Is vietos kas megsta staigu prikabinima prie sedynes tai to nesulauksi pas CVT :D Taip kad gerai reikia apgalvoti su ja ar spesi is sankryzos isvaziuot neperpis*as per sona :) o tik pajudejus is vietos, vaziavimas sklandus belekaip, jokiu pavaru :)

 

O baisiausia deze kiek bandes, tai pas P508 2.2HDI GT, ten toks slunkius kad baisu :D


Temoje:Apie Peugeot 508

2021 gruodžio 09 - 17:09

Laba, gerai ir teisingai atkapstei. Taip, nupirkau vasarą tikrai labai gyvą variantą (du metus važinėjo facebooke esantis klubietis) ir automobiliu visiškai nesigailiu.
O parduodu dėl labai paprastos ir kiek banalios priežasties. Nutiko taip, kad pavyko ilgai planuotas planas ir vasario mėnesį keliems metams iškeliauju į Ameriką dirbti ir nėra tikslo laikyti automobilio nenaudojamo Lietuvoje (jau liks 306 kabrioletas uzkonservuotas tam laikui bet ten kiek kitoks atvejis su tokia mašina).
Šiaip 508 tikrai labai geros būklės.
Jei domina, tai paskambink. Papasakosiu žodžiu plačiau.


Viskas aisku, na bus matyt. Pradziai noriu savo 407 coupe parduoti ir passata B7. Ir panasiai jau pinigeliu butu :)
Siaip varvinu seile del tokio..

Temoje:Apie Peugeot 508

2021 gruodžio 09 - 07:53

Taip pat labai domėjausi RXH modeliais.
Galiausiai tiek Tado, tiek Tauriaus buvau lengvai atkalbėtas nesirinkti hibrido, jeigu tik turiu galimybę to nedaryti. Taurius minėjo apie nemažas problemas suo hibrido galine transmisija, kurių tvarkymas kainuos tūkstančius. Paskaitinėjau užsienio forumuose ir taip pat radau nemažai nusiskundimų dėl hibridų problemų.
Labai patinka RXH, bet nusprendžiau jeigu jau pirkti, tai nebent porestailą su 133kw dyzeliniu varikliu.

Būtent šį iš Autovici taip pat bandžiau prieš gerą mėnesį. Būklė tikrai pasirodė labai gera ir išlaikyta mašina. Tačiau roboto veikimas tikrai neprilipo. Labai daug kaukia aukštais sūkiais, ilgokai galvoja kartais. Nors mieste mažu greičiu vien elektra važiuoti buvo tikrai malonu. Kainą minėjo, kad minimaliai dar paderintų, o jau ir stovi jis pas juos ilgokai. Jeigu visgi nebijoti hibrido problemų ir užsimerkti į roboto niuansus, tai variantas man patikęs.

Tai tiek iš mano pastebėjimų. Planuoju ieškoti gyvo ir gero RXH porestailo, jeigu nepasikeis norai.

 

Labas, užmačiau skelbimuose balta 508 rxh, pagal numeri pagooglinus, surandu tave :D kodel parduodi? iš tikrųjų domintų visai tas variantas. Įdomu kas pačiam gal netiko?


Temoje:Bukmakeris 407 Coupe

2021 gruodžio 05 - 15:45

Reik automato, odinio salono ir rt5, parsiduotu greit 😅 kaip nauja auto, neislindo vokiski ragai? (Negenda?) 😁


Vaziuoja ir tiek 😁 jei ne rudys pas juos, tai viskas butu lb gerai. O daugiau tai pili ir judi, no problem 😅

Temoje:Bukmakeris 407 Coupe

2021 gruodžio 03 - 13:25

nujuodinimus paemi, per 5 min nuplesi ir vsio, turi originalu chroma. Dazyta plasti dip dazais. :) viskas buvo daroma kad tenkintu pati savininka o ne ziurima i ateiti ar snarglys koks pirks ar ne.