Peršokti prie turinio


Mantasyto

Užsiregistravo 2014 Geg 23
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Bir 15 16:11
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:P307 1.6 hdi 66kw nusprogo turbna

2017 birželio 15 - 16:11

ir su visom neveikiančiom žvakėm drąsiai užkursi iki kokių -10C, o toliau jau prasideda pamažu vis didesnės bėdos ir prie kokių -20-25C gali būti, kad tik ant šniūro. Nors esu matęs ir prie tokių šalčių užkuriamų, kur akumas gyvas ir starterio negaila.

 

 

Kai pirkau savo :pug: , neveikė nė viena žvakė, o laikas ėjo :wh: . Atėjo žiema, prie -10C užsikurdavo gana nesunkiai, bet kai šaltukas paspaudė iki -21C stipriai pakamavus starterį užkūriau :dntknw: . Tada ir pradėjau ieškoti kodėl taip sunkiai kuriasi. Patikrinus žvakes nė viena nerodė jokios gyvybės, tada labai nustebau, kad prie tokio šalčio išvis užsikūrė :o .

Paskambinau Pauliusj, pasitariau kas ir kaip :beer: , ir mėginau keisti... Mano laimei, visos atsisukė labai lengvai (nors internete jau buvau prisiskaitęs kad beveik nėra šansų kad visos išsisuks). Taigi susidėjau naujas BOSCH žvakes. Priėjimas tiktai prastas :fool: , tik su veidrodžio pagalba pavyko pakeisti, bet tikrai buvo verta, nes kitam rytui išaušus lauke buvo -28C, o :pug:  užsikūrė kaip vasarą :good: (aišku sustingęs tepalas ir gumos darė savo).