Peršokti prie turinio


jonassatas

Užsiregistravo 2008 Rgs 30
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Lie 24 21:10
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:607 sankabos beda

2014 sausio 06 - 13:45

Taip ir nutiko, subiro guolis, nusoko sakute ir uzsikirto pedalas. Pakeiciau visa sankabos komplekta, nes senojo jau kniedes salia buvo visai. Tik nekeiciau smagracio, del to labai svarsciau ka daryti. Jusu nuomone, ar blogai padariau ar tie smagraciai normaliai laiko?

Jei smagratis nebuvo suskilineje ir starteriui reikalingi dantukai nera sudile tai nieko blogo kad ir nekeitei to smagracio.

Temoje:EW10J4 2.0l 100KW Neima apsuku

2013 gruodžio 30 - 18:43

Sveiki, jau ilga laika vargstu su savo masina. Bedos tokios :

1 - Ryte uzkurus vos prilietus"gazo" pedala uzgesta, arba sunkiai kuriasi, purtosi. Jei labai is lekto apsukas pakeli +- iki 2000 RPM, palaikai kuri laika dirba ok.
2 - Uzgesinus silta masina, po kurio laiko bandanat vaziuoti kuriasi, dirba ok, spaudziant gaza gesta, arba spausdziant gaza is leto prasidirba veikia ok.
3- Vaziuoja, tiek benzinu tiek dujomis OK. Siltai masinai staigiau paspaudinejusi gaza bezinu pasigirsta net saudymas isiurbimo kolektoriuje., Dujomis nesaudo bet taipat vienodai neima apsuku staigiau paspaudus. Nuemus oro filtro slangas ir plastmases, pastebejau kad pirma variklis siurbia ora , o tik tada "sumasto" paduoti kura tiek benzinu tiek dujomis dirbant.
4- Diagnostika parode tik P0170 ir P0138. (Misinio reguliavimas, bei Liamda zondas esantis uz katalizatoriaus, nors jis nedalyvauja misinio reguliavime.)

Bandziau atjungti lamda zonda bei sklendes padeties davikli ..kaip dirbo taip ir dirba vienodai niekas nesikeicia ... Butu malonu sulaukti kokiu nors minciu. Dekui uz ats.

Gal ir nekazi ka naujo pasakysiu bet pamegink atjungti laisvu apsuku voztuvo fiske ir paziurek ar kas pasikeis. As paprastesni motora turejau su panasia beda. bet man jis gesdavo kai ilgeliau pariededavo masina laisva pavara. Sunkiai kurdavos saltas motoras pasiles veikdavo normos ribose. Gali buti kad jis nebetinkamai veikia. Babandyk blogiau nebus.

Temoje:turiu beda su tepalu putimu

2013 lapkričio 09 - 19:06

Alsuoklis visiskai svarus isplautas ir pajungtas ten kur reikia net visi chamutikai sudeti. Patikrinta gal kokius astuonis kartus. Del tos mano bedos. Radau daline problema tik nezinau ar taip gali buti del tokiu priezasciu. Visai nusivyles varikliu pradejau ji po truputi ardyti ir nukelus dangteli pastebejau kad velenelio tepimo vamzdelis (kur susideda is daliu)issokes is vietos ir tepalo spaudimas tepimui velenelio tiesia ciurksle keliavo i propkes apacia manau todel jis ten ir taskesi lauk. Dabar mastau kodel ta vamzdeli nukele?... :hmm: :dntknw: