Peršokti prie turinio


smiriusz

Užsiregistravo 2014 Lap 17
Neprisijungęs Lankėsi 2021 Grd 08 01:00
*****

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Bukmakeris 407 Coupe

2021 gruodžio 02 - 23:18

Ar yra besidominčių? Jaunimui gerulis variantas.


Temoje:smiriusz 407 sw 2.0 HDI

2021 lapkričio 11 - 22:18

Žinau, kad buvo trūkusi hidraulinė žarnelė prie dėžės, to pasekoje man atrodo ir tepalas buvo keistas. :) Šiaip tas robotas truputį toks mažas nesusipratimas, bet tokį mažą kibiriuką nupirkti ne mechaninę yra sunkoka, tai teko taikytis su robotu. Labai džiugina pežuko kuro sąnaudos, po bmw atrodo, kad "ant oro" važiuoja jis. Komplektacija irgi gana nebloga manau pas jį, svarbiausia tarnautų ir bus viskas liuks. :)

 

p.s. ir to adblue ar koks ten tas skystis pilasi į juos dėl regeneracijų buvo papildyta visai nesenai, dar gavau likutį to skysčio ateičiai. :)


Temoje:smiriusz 407 sw 2.0 HDI

2021 lapkričio 10 - 19:20

Sveiki gyvi. :) Senai manęs čia nebuvo, žiūriu ir forumas apmiręs. Bet kadangi šeimoje vėl atsirado Peugeot, tai galima ir čia parašyti. Šį kart Peugeot'as ne mano, o žmonos. Trumpai: Peugeot 308,  2013m. 1.6 dyzeliukas 82kw, robotas. Pirkau iš pažįstamo, pažįstamas porą metų Lietuvoj su juo važinėjo. Šiaip viskas kaip ir tvarkoje, važiuoja tvarkingai. Kažkur girdisi, kad kažkoks rolikas ar kažkas prie variklio būna garsus paleidžia, reikia susižiūrėt. Pakeičiau variklio pagalvę apatinę, nes daužėsi labai. Daugiau lyg viskas kaip ir tvarkoje. Nebent Laimonas norėtų akį kada užmesti turint laiko ir surodyti defektus. :) :) :)

Kas nuveikta? Nieko labai daug.. Porą savaičių tik turim. Pakeičiau variklio pagalvę,užtamsinti galiniai langai, nupoliravau lempas, nupirkti nauji kilimėliai į saloną, truputį išvalytas, pakeisti valytuvai į naujus, sutvarkyti langų valdymo mygtukai vairuotojo durų (vienas buvo išlaužtas) ir lyg maždaug viskas.

 

Foto net normalių neturiu, neplautas ir baisus visas fotkėse.. :)  Ką radau telefone, tą įkeliu.. Čia kelios foto: https://imgur.com/a/IWX2KZB


O jei kam įdomu kas sekė po Peugeot 407 sw pas mane, tai paėmiau pabandymui bimbalą.. :D Norėjau pažiūrėt kas čia per stebuklas, ko čia ta liaudis taip nori jų... Stebuklo kažkokio nėra bet, tiesa, pats vairavimas jo smagus. Nuveikta irgi per tiek laiko prie jo daug.. Trumpai: BMW E60 2.2l benzinas, automatas, 2004m,. Kuro sąnaudos didelės, o traukos nėra - per silpnas variklis šiai mašinai. Sudėtos eibach žeminančios spyruoklės, odinis salonas, juodos lubos, logic 7 garso aparatūra, androidas, r19 ratai, sport vairas,lci galinės lempos, mpack uždėtas originalus ir dar daug visko pridaryta.

Kelios foto taip pat (įdedu ir kelias foto kaip atrodė tik nupirktas): https://imgur.com/a/VHdD7h8