Peršokti prie turinio


Edvynka

Užsiregistravo 2015 Sau 02
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Kov 22 21:50
-----

Mano sukurtos temos

Peugeot 307 2.0 HDi 79kw

2015 kovo 15 - 04:21

Sveiki. Norėjau pasiteirauti. Vakar pastebėjau tokią problemą, mašina šalta užsikuria viskas tvarkoje, nuvažiavus gan nemažai kelio tai pat viskas tvarkoje. Tačiau pastebėjau, kad stovint vietoj ir kas kuris laikas ją užkuriant pašildyti po kiek laiko pradedant važiuoti ji pradeda trūkčioti, nors apsukų pakankamai. Šiandien susidūriau su rimtesne problema. Kaip ir sakiau šalta užsikuria be problemų pradėjus važiuoti viskas tvarkoj netrūkčioja ir netampo jos. Tačiau pastovėjus vietoje pašildžius mašiną po kiek laiko ji vėl pradėjo trūkčioti ir tampytis, o vos grįžus namo užgeso variklis. Kurį laiką vos užkūrus variklį jis užgesdavo, atsidarius kapotą jaučiasi, kad variklis labai įkaitęs. Praėjus pusvalandžiui, iš antro karto pavyko užkurti, tačiau variklis trūkčioja, purtosi. Kame problema galėtų būti ? Iš anksto dėkui už atsakymus.


Antipolution Fault

2015 sausio 10 - 15:38

Sveiki, norėjau pasiteirauti dėl Antipolution Fault. Ši klaida įsimetė prieš sugendant sankabai. Kai užkuri variklį ant prietaisų skydelio dega variklio geltona ikona, ir kitame langelyje išmeta antipolution fault. Tai norėjau pasiteirauti kas čia per klaida ? Nes senąją sankabą pakeitus į naują, ši klaida vis tiek dega, turbūt reikia važiuoti pas elektrikus, kad panaikintų šią klaidą ? Ar čia gali būti koks rimtesnis gedimas ? P.S ar saugu su šia klaida važinėti, ar geriau be reikalo nevažiuoti ? Iš anksto dėkui už atsakymus.


Peugeot 307 HDi 2001 79kw variklio ir pavarų dėžės problema.

2015 sausio 02 - 19:38

Labas vakaras. Susidūriau su tokia problemėle, galbūt galėsite pagelbėti. Turiu 2001 metų galo Peugeot 307 HDi 79kw. Prieš kelias dienas paspaudus šaltukui susidūriau su pavarų dėžės problema. Ryte atsikėlus visas buvo tvarkoje, tačiau pusdienį pavažinėjus link vakaro dingo bėgiai. Užkūrus variklį buvo neįmanoma įmesti jokio bėgio, lyg užkirsti visi būtų, tačiau išjungus variklį jie mėtydavosi, o jei su bėgiu įmestu kurdavau variklį jis likdavo užstrigęs ir negalėdavau išmesti bėgio. Kai jau susiderinau, kas partemptų namo bėgiai vėl pradėjo mėtytis, grįžau pats namo nedidelį atstumą, tačiau sunkiai mėtėsi bėgiai ir pvz ketvirto ar antro bėgio negalėjau įmesti ir iš po kapoto girdėjosi keistas garsas, lyg kas traškėtų. Kitą dieną ėjau patikrinti mašinos užsikūrė viskas tvarkoje bėgiai pradėjo mėtytis, tačiau truputį pavažiavus mašina užgeso. ir per naujo kuriant ji po kelių sekundžių užgesdavo. Šiandiena po kelių dienų nuėjau patikrinti ir užkūrus variklį jis mažiau nei po pusės minutės užgesta, ir prietaisų skydelyje užsidega jog užtrauktas rankinis stabdis ir iš panelės girdisi toks pastovus pyp garsas. Tai po gi prieš kuriant pastebėjau, jog kairėje pusėje prietaiso skydelio kur rodo kilometražą yra skalė min ir max, tai skalė stovi ant minimumo, tik viena padala ir ji mirksi, seniau ji nemirksėdavo ir būdavo maždaug per vidurį tos skalės. Tikiuosi išsamiai paaiškinau, atsiprašau už klaidas iš anksto, aš šiuose dalykuose naujokas. Iš anksto dėkui už atsakymus.