Peršokti prie turinio


impossibru

Užsiregistravo 2015 Bal 14
Neprisijungęs Lankėsi 2016 Sau 13 17:23
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Papildomo subwoofer idejimas i JBL sistema

2015 spalio 01 - 20:57

Jei išvedinėsi iš originalaus mago kentės originali JBL aparatūra, ji gros per pus tyliau nes tam, kad paimti linijinius kurie jau yra originaliam stiprintuvui išvesti tu atimi iš jo pusę srovės. Geriausia jungt nuo kolonėlių. Jei pirksi paprastą stiprintuvą o ne monobloką, dažniausiai jie neturi tokių funkcijų kaip HPF ir t.t.. Ko pasekoje subas ne tik žemą duos bet ir aukštus (bus kaip kolonėlė). Tai tokiu atveju geriausia būtų atsekti subų palangėje laidus ir per blokelius jungtis nuo jų, tada iš originalaus stiprintuvo tu jau gautum žemą ir nereiktų jokių papildomų filtrų. Ant originalaus stiprintuvo yra dvi fyškės, viena su įėjimais (garso, sužadinimo, +12, -12 ir taip toliau) kita išėjimai į visas kolonėlęs. Paprasta jei esi kada nors rankose laikęs lituoklį. Arba tiesiog išsiimk originalų subą iš palangės, pasižiūri kokios spalvos laidai, nusiardai bagažinės apdailą prie stiprintuvo (jis kairėj pusėj prie changerio) ir susirandi ant fyškės tos pačios spalvos laidus. Jungi prie jų blokelį ir viskas. Vuolia. :) Belieka sužadinimas (pats ploniausias laidas pirmoje fyškėje) ir pliuso ir minuso laidai (akumas juk bagažinėj, labai paprasta (tik nepamiršk saugiklio kuo arčiau akumo)). Ir viską sujungus subas groją. :)

Iš mano patirties jis ten tikrai reikalingas, nereikia prievartauti originalių komponentų ko pasekoje daug gražiau skamba muzika, švariau. Dabar belieka įsidėt YATOUR. :)

Nusipirkau as ta suba alpine SWE-815: http://www.alpine-el...boxes45/swe-815ir prie jo yra komplektuojami reikalingi laidai pajungimui

zodziu vakar as jy nuveziau kad sumontuotu, zodziu sumontavo, bet tame esme kad nifiga jis man negroja, jokio skirtumo nesijaucia ar nebuvo pries tai subo ar dabar yra, groja taip pat, nu gal kazkiek vos vos ir jauciama, pats subo garsiakalbis kazkiek juda bet labai minimaliai. Galvoju gal kazkaip blogai pajunge, nes labai greit viska padare, per 1 valanda, pliusa paeme nuo akumo esancio gale. Taip pat kaip suprantu pajunge nuo galiniu koloneliu cia man signala, bent jau taip sake kad jungs.
Numetu fotkes, gal mazdaug kazka suprasit. Violetinis ir zalias laidai pajungti prie originalaus jbl stiprintuvo fyskes, violetinis jungiasi i raudona tulpe, zalias i balta tulpe, melynas laidziukas cia kaip suprantu remote. ir viskas... kiek skaiciau kiti jungia su kazkokiais blokeliais ir t.t. konverteriais visokiais. o cia nieko nera

ff46c45f42fc39ced19aa19a433d6dbc328.png


Temoje:P607 klimato kontrole

2015 rugpjūčio 23 - 12:38

stai koki grazuoli radau pas save :D


6d8452eb7e853bf2b3934bc0566bc533749.jpg

 

Ziauriai uzsiknisau kol ikisau atgal as jy. Bus matyt kaip dabar ora pus kai lauke mazai temperaturos nakti.


Temoje:P607 priekiniai zibintai

2015 rugpjūčio 22 - 17:40

ploviau nuėmes lempas,tik vietoj muilo naudojau langų plovimo skysti.po to su vandeniu pralploviau ir išpyliau viskas gerai gavos ,dėmų nuo vandens lašų neatsirado,reflektorius nenukentėjo.vanduo buvo iš parduotuvės 5 litru bambaliuose.

O kokie niuansai isimant zibinta? sudetinga?


Temoje:P607 priekiniai zibintai

2015 rugpjūčio 22 - 15:11

O tai kaip toks variantas kaip ir nuorodoje, praplaunant visa lempa i vidu ipylus skysto muilo ir distiliuoto vandens neardant pacios lempos? Su siurbliu kazin kaip ten issiurbciau


Temoje:Apie Peugeot 607

2015 rugpjūčio 19 - 08:53

Nematau geresnės mašinos kaip iki restailas tarkim tarp 2-3k eur išvaizdos/komforto/salono kokybės/komplektacijos atžvilgiu.
Nu bet aišku čia mano nuomonė, kitas vairuodamas passata ar tai kokia vectra galėtų pasakyti ta pati apie savo masina