Peršokti prie turinio


Liūtas508

Užsiregistravo 2015 Lie 15
Neprisijungęs Lankėsi 2021 Grd 06 20:15
-----

#751340 Apie Peugeot 508

Parašė Liūtas508 2018 sausio 27 - 12:25

Liūtas508, palaikau Jūsų pozityvų nusiteikimą ir norą suburti bendraminčius. O, kad šis judėjimas kilo Panevežyje, tai tik dar smagiau.

Siūlau renginių skelbimuose išsiversti be anglizmų. :) Sėkmės!

Matai tas anglizmas jaunimui labiau traukia akį.. :) Mūsų aktyvumą sudaro 90 proc 20-25 metų žmonės. + mūsų auditorija internete jau po truputį tampa tarptautine.

Bus daugiau naujienų. Facebooke jau galit rast: Global Peugeot club admins.

Nesistebėsiu kai darysim jau tarptautinius susitikimus, nes daugelio šalių adminai šią idėją palaiko.


  • -1


#751338 Apie Peugeot 508

Parašė Liūtas508 2018 sausio 27 - 12:21

Cia Peugeot valdzia ale kuri yra greiciausiai pyksta ant taves, kad esi issisokes kaip panevezio pezo klubas i dar veliava ir logo turi, kaip ir sakei pagarbos per gimtadieni truko, jiems tai sirdi turbut skauda. Man tai liuks asmeniskai kad tokie aktyvus esat bent jau panevezi, taip ir toliau bukit.

 

Nežinau kuri dalis valdžios čia siaučia, bet norėčiau su ja gyvai pasikalbėt kas nepatinka, kad neteršt čia eterio.

Nes pas mus štabe tokių nesąmonių nebūna.

 

Pagrindinė galva, Peugeot Lietuva klubo prezidentas Andrius mūsų iniciatyvą tikrai palaiko. Buvom susitikę per Panevėžio miesto gimtadienį tada kolonoje, smagiai padalyvavom, sužinojau istorijos Peugeot Lietuva klubo.

Pasveikinom ir per Peugeot Lietuva klubo gimtadienį. Stengsimės pasirodyti ir GM'e pirmą kartą, nes 2017 metais neišėjo atvykti.

Kas liečia logo, vėliavas, tai kiekvienas miestas nori turėti savo kažkokio išskirtinumo, natūralu. Pasižiūrėkit Facebooke Memelio Peugeot klubą, ten chebra irgi juda jau smarkiai, meetai nemaži, vėliavos, lipdukai ir t.t.

Jau susikūrusi nemaža bendruomenė, jos vedlys 3008GT savininkas. Pirmasis 3008 nupirktas Klaipėdoje. Ir žmonės laimingi, jaunimui atsirado veiklos papildomos, boulingo varžybos, fotosesijos, ir t.t. Super.

 

Visų mūsų Peugeot fanų (naujos kartos) tikslas parodyti, kad Peugeot savininkai visi yra draugiški ir galim padaryti didelių projektų kartu.

Auto Fanai PNVZ gimė irgi iš tos minties - rodyti toleranciją, draugiškumą, net tarp skirtingų klubų. Daugiau info čia: http://www.98.lt:81/...ipazinimas-2017

Vasario 16 bus yptingas slalomo renginys, su profesionalia matavimo įranga, prizais, ir t.t. kuriame dalyvaus skirtingų markių klubai, tarp kurių ir mes.

O vasarą vienas didžiausių renginių LT apskritai. Kolkas detalizuoti negaliu, bet Panevėžio Peugeot klubas yra vienas iš organizatorių. Ir ten bus daug veiksmo.

 

O grįžtant prie pagarbos, tai jos nebuvo Andriaus (Peugeot klubo prezidento) atžvilgiu per Peugeot Lietuva klubo 17-ąjį gimtadienį iš senbuvio. Aš nepažįstų senbuvių, Ugnių va gal su 205 atsiminčiau dar, bet ir tai čia nicko nežinau. Neatvyksta į meetus, tai kaip susipažint :) 

Kiek mes esam darę renginių (2017 metais 26 susitikimai, be išvykų į kitus miestus) niekada nesulaukiau replikų kažkokių dėl organizavimo klaidų, nes tų klaidų būdavo. Mokaisi visada, idealiai nepadarysi. Bet kažkaip visi supranta, kad ir paprasčiausio meeto suorganizavimas kainuoja laiko. O jei renginys sporto rungtimis, viktorinomis, tai jau nekalbu. Visi dėkoja ir džiaugiasi, kad toks klubas yra.

 

Ir pabaigai. Manau pasidaryti fotosesiją 10-15 Peugeot 508 gražiai surikiuotų norėtų ne vienas. Taip, kad bendraukim glaudžiau ir bus įmanoma susiderinti datą bei laiką.

Aš gaunu fotografijų iš Ispanijos, Turkijos ir kitų šalių Peugeot klubų adminų. Gražu žiūrėt. Mes irgi galim. Maža šalis, bet galim. :)

 

Peace, klubiečiai ;)


Pasiguglinau, ką reiškia žodis spam tiksliai. Nu, tarkim, kad nežinojau, tai pasinaudojau patarimu pasiguglint. tai pačio guglo translator'ius siūlo reikšmę "šlamštas". Man atrodo visai tinkamas žodis, kai jungiesi prie temos "Patarimai perkantiems Peugeot 508" ir randi pasiūlymą visiems susirinkti ir nusifotografuoti savo automobilius. Oficiali reikšmė šiaip yra "brukalas", tai man atrodo irgi visai tinka, kai nori skaityt apie 508 privalumus, trūkumus, ligas, o skaitai apie kvietimą pasifotografuoti. Nueik dar į visas Peugeot 508 gedimų temas, ten irgi rasi tikslinės auditorijos.

Man tai vienodai paišo, ir aš visada už aktyvumą ir judėjimą, jei turinys yra kokybiškas. Šiuo atveju aš nenoriu susitikti aikštelėje ir fotografuoti savo automobilių, bet tai yra tik mano asmeninė (sutinku, skeptiška) nuomonė. Galbūt ji mano tokia vienintelė, bet aš vistiek turiu teisę ją ginti. Bet iš forumo administratorių požiūrio suprantu, kad ne tik mano. Žmonės, kuriems tai neįdomu, tikisi tokius pasiūlymus rasti pasiūlymų skyrelyje, o ne bet kur kitur, kur jie tikisi paskaityti informacijos be reklamos. O tokia skiltis yra, ir labai aktyviai skaitoma.

Matai, kai Delphi ir 15min reklamuoja Vilniaus maratoną visame puslapyje ir visuose languose, o ypač straipsniuose ir skiltyse, kur žmonės skaito apie sportą. Tai juk tą maratoną kažkas irgi organizuoja, ir visus, kuriems ta reklama nepatinka, ir jie skaito Delphi įsijungę AdBlocką, irgi gali apkaltinti, kad jie negerbia ir nevertina Vilniaus Maratono organizatorių, kurie juda ir daro. Yra kultūringas priėjimas, ir yra brukantis.

Aš, beje, nepykstu ir pats nebūčiau trynęs tavo žinutės, tiesiog bandžiau paaiškinti, kad nesistebėk, kad kai ką ir ištrina, kai įdedi ne vietoj, nes tokios forumo taisyklės ir kai kurie žmonės bando jas prižiūrėti, nes jų toks darbas. Taip pat kaip tavo darbas organizuoti renginius ir kviesti žmones :)

Tai aš tą suprantu. Bet čia aktyvi tema 508tų savininkų, todėl ir pasiūliau, kur būtų mano žinutė pasiekus didžiausią tikslinę auditoriją. Juk neneršiu per visas temas belekokias, ir siūlau 307 fotosesijas, 406kupu fotoseisjas ir t.t. Pas mus gi mišrus klubas, ne vien 508. Tiesiog iš kitų šalių Peugeot klubų gaunu įspūdngas fotkes 508tų. Pagalvojau, kodėl mes Lietuva negalim pasirodyt. O fotosesiją ne aikštelėj, o gražiam fone. Čia kaip pvz: https://www.facebook...=1&l=4f443ceec9

 

Žodžiu, kas norėjo, tas pamatė. Daugiau apie tai čia neberašysiu.

Bet nuomonės savo neatsisakysiu. Aš nebūčiau trinęs būdamas moderu forumo. Kaip tik palaikyčiau idėją ir pasiūlyčiau sukurti tam temą, nukreipčiau kur galima, užtaginčiau visus 508 savininkus, nes gi moderas čia visus pažįsta.

:)


  • -1


#751323 Apie Peugeot 508

Parašė Liūtas508 2018 sausio 26 - 23:51

Čia kaip suprantu iki žodžio laisvės forumui toli toli :) Andrius tikiuosi logus sužiūrės ir praneš kam tokiems užkliūnu ;)

 

Tadas1991, spamas yra tada, kai kažkokiam konkurse laimėt iphone6, žmogus dalinasi to žaidimo skelbimu per visą internetą į kairę į dešinę.

Aš šiuo atveju tik kartais informuoju apie renginius ar kažkokią įdomesnę veiklą. (Peugeot gerbėjams veiklos trūksta. Tau netrūksta - apeik mano info)

 

Paskaitau šitas diskusijas, nes jos įdomios, pats vairuoju 508. Bet tuo pačiu parašiau, kad planuojama 508 savininkų fotosesija. Žinutė mano ištrinta. Aš gaunu emailu atsakymus šito forumo, taip kad printscreenus pasidaryt ir įrodyt draugiškumą forumo nėra sunku. Atrodo, kad BMW forume būčiau paskelbęs info apie Peugeot. Rags.

 

Kitas dalykas. Vieni nusiminę, sako gaila, kad nežinojom apie renginį, nematėm info. Kiti kažkokiu būdu spam'ą įžvelgia.

Gerbkit žmones, kurie kažką daro dėl Peugeot fanų, kuria nekomercinius renginius. Per Peugeot gimtadienį pastebėjau, kad kartais tos pagarbos trūksta, peace.


  • -1