Peršokti prie turinio


HeLLmiX

Užsiregistravo 2015 Lie 19
Neprisijungęs Lankėsi 2024 Kov 12 21:42
-----

#755658 RB8912 508

Parašė HeLLmiX 2018 gegužės 17 - 17:10

Neeeevisai. Jei gerai prisimenu, pats eolis nemazina jokiu temperaturu. Bet ta chemija padeda sudegint suodzius esant mazesniai dpf'o temperaturai :)

Taip, visiskai teisingai :) tai sakiau ten buitiskai paprastai sistemu skirtumai aptarti :) norint suzinot issamiai reiketu gilintis labiau paciam interesantui maip ten kas :) bet tikriausiai tema ne tiek aktuali, kad gilintis ir toks buitiskas atsakymas yra pilnai tinkamas :)
  • 1


#754789 Renault Megane Grandtour Intens 1.6dCi 130Ag

Parašė HeLLmiX 2018 balandžio 28 - 23:45

Kokia mes vis tik fakin tauta esam ,norim atrodyt kruciau alia pas mane "faceliftas" naujesnis modelis kad tik pasirodyt..niu niekaip negal suprasti nors nemazai va katik su draugu alaus isgerem..Imciau Francio vien del bukles nusispjaut man kas ten prieky sena ar nauja morda leist dar pinigus kad kazkam sudaryt ispudi jog tu su alia naujesne avto riedi nei is tikruju....tustybe...dar suprasciau jei priekis dauztas tada dar so so,kitokiu atveju pizonstvo vse eto

o kodel butinai kitiem pasirodyt? Gal paciam graziau FL priekis. Pinigai kiekvieno asmeniniai ir jie leidziami ten kur tam asmeniui manoma jog reikia leisti. Vienam pirkt meskere uz stuke normalu, kitam pirkt fl dalis normalu, treciam per svaitgali pragert stuke normalu. Ir kas per fakin tauta? Fakin yra galvot kaip tamsta, jog visi nori pasirodyt, nors yra tokiu nemazai tikrai, bet ne visi. Ir isvis kas cia per mada pagal auto statusa rodyt?

Vienas cia c5 x7 is ne exclusivo pasidare exclusive ir dar FL modeli. Va cia tai fakin(pagal kaikuriuos) https://frenchcarfor...pic.php?t=54589
Beja galit paskaityt ir lietuviskai, bet trumpiau (nes tokie fakin pasirodymai ir savu pinigu svaistymai lietuviams(fakin tautai) kelia pasipiktinima) citrinos forume, nes cia lietuvis, aktyvus citrinos forumo narys daresi :)
  • 1