Peršokti prie turinio


galvakojis

Užsiregistravo 2018 Spa 17
Neprisijungęs Lankėsi 2019 Sau 04 18:11
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Tepalas išsiplėtimo bakelyje (antifrize) 307

2019 sausio 03 - 11:00

Supratau, na vakare bandysiu eit ir sužinot daugiau info, nes pradžioje buvau labai skeptiškas, bet paskaitęs jūsų komentarą, kad gal ir įmanoma, bandysiu.

Svarbiausia, kad jie man sugebėtų pagrįst tokią darbų sąmatą :D


Temoje:Tepalas išsiplėtimo bakelyje (antifrize) 307

2019 sausio 02 - 18:55

Sveiki dar kartelį, nežinau ar gerai darau, kad nekuriu naujos temos, o kad gaivinu šitą.

Taigi vieną rytą mašina tiesiog neužsivedė, taig nutempiau į artimiausią servysniką ten prastovėjo dvi savaites, niekaip nieko nerado. Ir dabar skambina, kad kažkas negerai su kompu "nebendrauja su blokais" ir kaina €350-€450 

Ar realu ar vėl Vilnietiškos kainos? Pasitikėjimo labai nekelia, žinant, kiek laiko nerado problemos.


Temoje:Tepalas išsiplėtimo bakelyje (antifrize) 307

2018 lapkričio 14 - 12:09

Sveiki, kad nekiltų neaiškumų, taip ir buvo tepalo aušintuvas (dar prie to paties ir gumas kažkokias pakeitė), pakeitė, išvalė kainavo ~€50 (bet kaip minėjau tvarkiau ir daugiau dalykų FAP filtras, kažkas su elektra vaire)


Temoje:Tepalas išsiplėtimo bakelyje (antifrize) 307

2018 spalio 19 - 13:07

Todel derini su musu kaunieciais meistriukais ir vaziuoji ramus iki kauno. Dar menesiuka gera palaukti teks, jei nedaugiau. Dzin tas tepalas. Savo laiku su prapusta tarpine privazinejau nemazai tiesiog vandeni pildamas, nes viska lauk ismesdavo, kol cilindras vienas saibom nenuejo. Ilgai vazinejau :))) varikli irgi kaune patarciau ziureti, nu arba bet kur tik ne vilniuje. Bo patikek, musu bendramiestieciai toki tarifa nulups, kad maza nepasirodys ir bus pezo-gavno visam gyvenimui :)

Supratau, susiradau vieną tvarkytoją, tai darbą įvertino €200 plius variklis €200, realu ar nelabai?

Sakote, kad Kaune ir dar mėnesį laukt, jei būčiau garantuotas, kad mašina tiek veiks, mažiau trydaliočiau, dabar bišk baisu. Na tarkim iki "su musu kaunieciais", kuriais čia, iš to sąrašo, kaip  supratau?
 

Bet per savaitę kokius ~100km privažiuoju nes mašina tik savaitgaliais naudojuosi :D

 

 

Ne pagal vieta meistru reikia ieskoti. Nes paskui busi sumokejes daug pinigu, o masina vesi su tralu kitiems. Su tepalu ausinimo sistemoj vaziuot galima nemazai. Juk varikli vistiek keisi, o ausinimo sistema vistiek plausi

O dabartinį perteklių man kažkaip galima būtų pašalinti? Ir jei jus pastebėjau tame sąraše, tai gal ir būtų galima pas jus važiuoti?


Temoje:Tepalas išsiplėtimo bakelyje (antifrize) 307

2018 spalio 18 - 14:33

Sveiki, ačiū už liūdnas naujienas, gal prie to paties, kaip senbūvis žinot, kuris  iš meistrų Vilniuje arčiau Naujamiesčio? Nežinau, kaip toli galiu bevažiuot :/