Peršokti prie turinio


artaJ

Užsiregistravo 2018 Lap 15
Neprisijungęs Lankėsi 2018 Grd 28 15:23
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Pramoninis popierius

2018 gruodžio 28 - 15:24

Melynos spalvos minkstas popierius. Gerai sugeria tepalus ir kita sh.
Arba yra pirkti skuduru atraizu minkstu. Buna supakuotos. Tik kaina kosmine sakyciau. Ten kilas apie 60 ct. Berods.

 

Tai va, to mėlynos spalvos minkšto popieriaus ir noriu :D


Temoje:Pramoninis popierius

2018 gruodžio 27 - 17:41

Siaip is patirties galiu pasakyt, kad popierius prie mazgu, kurie turi daug briaunu ir atsikisimu( varikliai, vaziuokles, kiti mazgai.) yra prastas pasirinkimas. Plista, veliasi ir t.t..popierius geriau prie dazymo, kur lygus pavirsiai ir pan. Kai reik nuriebalint. Dar gerai nuvalyt lentyna, stala ar sikine, bet ne techninius mazgus. :)

 

Taip, visiškai suprantu. Bet man ne tik automobiliui reikia - pavyzdžiui, remontuojant dviratį man popierius yra žymiai patogesnis variantas. Su škurlium gali nepastebėt tepalo dėmelės ir po to išterlioji kokį stabdžių diską - tuomet reikia degreasint ir vėl valyt iš naujo. Kai kur gal ir nėra jis idealus pasirinkimas, bet, sukombinavus su keletu medžiagos skiaučių, pravers, manau :)


Temoje:Pramoninis popierius

2018 gruodžio 21 - 17:44

Na, manau, kad pabandysiu ruloną popieriaus ir pažiūrėsiu, ar vis tik labiau apsimoka/patogu, ar ne :)


Temoje:Gal kam ką paremontuoti? Kaune

2018 gruodžio 21 - 17:40

Galit atvaziuot. Ne apziurai, o patikrinimui stenduku. Arba atvezkit purkstukus ir kolega patikrins, arba atvaziuokit su visa masina, as isimsiu, o kolega patikrins ir as sudesiu atgal, arba kolega viska padarys.
Tikrinimas po 5eur/vnt., o montavimas su lizdu valymu/taisymu pagal situacija 30-40, plius keturios naujos saibutes-tarpines po eura.
863540693.

 

Ok, ačiū - turėsiu minty :)


Temoje:Gal kam ką paremontuoti? Kaune

2018 gruodžio 20 - 18:32

2.0hdi? Bosch? Siemens?
Kuro siurbliai tikrinami ant siurbliu tikrinimo stendu, kuriuos turi tik pacios rimciausios dyzeliu remonto istaigos ir tas tikrinimas atliekamas nuemus siurbli ir kainuoja labai nemazai pinigu, ir tokiom masinom nebeapsimoka, nes nei vienas klientas nepasiraso.
Paprastai tikrinami purkstukai ir jei yra blogu - keiciami gerais arba remontuojami. Jei yra siurblys bake - tikrinamas jo slegis po apkrova. Jei viskas su sitais dalykais gerai, keiciamas auksto slegio siurblys geru srotiniu arba nauju.
Siemens siurbliai siem varikliam kolkas dar nelabai genda, ko nepasakyciau apie purkstukus. Bosch buna ir taip, ir anaip.

 

O purkštukų apžiūrai būtų galima atriedėt? Ar geriau tiesiai į kokį servisą judėt?