Peršokti prie turinio


Waidulis

Užsiregistravo 2021 Bal 18
Neprisijungęs Lankėsi 2021 Lap 03 22:51
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Apie Peugeot 308

2021 lapkričio 03 - 22:54

Sveiki,

 

Noriu paklausti, ar tikrai žiemos periodui 2012 m. 308'am būtina dėti tą priekinę specialią plastmasę į bamperį? Jei taip, ar ją pirkti pas oficialus, ar galima kažkur pigiau gauti? Gal netyčia žinote tos detalės numerį? Ačiū už atsakymus.


Temoje:oro slegio davikliai

2021 balandžio 27 - 14:33

Ačiū tadas1991. Na, dar kartą kažkaip įsitikinsiu, ar tikrai pas mane paprasti ventiliai, ir tada galvosiu, ką daryt...Greičiausiai išjunginėsiu indikaciją :). Įtariu, kad šituos daviklius prieš pardavimą turbūt perekūpai dar išima atvežus į LTU, kaip ir viską vertingą :)


Temoje:oro slegio davikliai

2021 balandžio 26 - 19:18

Sveiki,

 

2012-03 Peugeot 303. Užvedus auto, padangų slėgio checkas parodo OK. Važinėjant mieste irgi viskas OK, įspėjimų nemta. Tačiau išvažiavus ant trasos virš kokių 100km/h, išmeta kažkokį pranešimą, kad pasitikrink padangų slėgį. Žodžiu suvienodinau padangose slėgius, ir bandžiau padaryti tą padangų slėgio RESET INFLATION (ar kažkaip ten panašiai), kaip mačiau youtubei. Tačiau, deja, niekaip neradau tokios funkcijos automobilio setinguose (pas mane tas didelis monitorius išlendantis iš panelės viršaus. Nu tikrai išvaikščiojau per visus setingus - tikrai nėra.

 

Tai va klausimas, ar tikrai gali nebūti tos RESET funkcijos? Tada kyla klausimas, kaip jis nustato, kad kažkas negerai, ar pagal ABS ir ratų apsisukimus, ar pas mane visgi yra ta TPMS sistema? O kaip tikrai sužinoti, ar ratai su TPMS? Ar galima vizualiai nustatyti, nes vizualiai tai visiškai paprasti ventiliai...Paga VIN decodingą, tai duoda kažkokį tokį aprašymą, ką tas reiškia nežinau: INFLATION PRESSURE LOSS INDICATOR - TYRE DEFLECTION INDICATOR.

 

Dar nebandžiau ant trasos šokti su vienodai pripūstom padangom, nežinau, ar vėl mes tą pranešimą, bet gal kas pakomentuosit jei žinote šią problemą. Jeigu yra ta TPMS, skaičiau, kad dažnai tie davikliai ratuose pjauna grybą, parūdija ir pan., ir pradeda mėtyti klaidas...Tai jei ta sistema yra, gal išvis ją velniop atjunginėti, nes jie lyg ir brangūs...


Temoje:Apie Peugeot 308

2021 balandžio 21 - 15:28

Kaip kuro sąnaudos? Pas mane borto kompiuteris rodo 6.7l prie vidutinio 67km/h. Aktyvūs xenon ar halogeninės lempos?

 

Na, dabar rodo 8,4l, bet važiavimas tik mieste ir pakankamai agresyvus :). Žibintai aktyvūs Xenon.


Temoje:Apie Peugeot 308

2021 balandžio 20 - 17:41

Nepasirode labai trumpa deze? Nes prie 130 km/h jau virs 2500 rpm.

 

Na, neatkreipiau dėmesio iš tikrųjų, dar nedeginau ant tokių greičių. Mieste šiaip normaliai. Kadangi priekinių durų dvigubi stiklo paketai, mašinoje tylu, nesijaučia apsukos...