Peugeot 405 chiptuning
Svečias_Tomekas_*
Parašyta 2005 gruodžio 10 - 16:31
Svečias_athlonxp_*
Parašyta 2005 gruodžio 10 - 17:35
jei visi zinos ir patys chipuosis tai ka veiks tuningo servisai.na apie tokius stebuklus tai niekas cia negirdejo. gal gali placiau papasakot? ;)
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2005 gruodžio 11 - 21:51
groundzero teiaravausi apie dyzelboxus pezoletui, tai sale kad tokios masinos LT netiuninguojamosdar karta kartoju, nesiruosiu as jo chipint kazkur groundzero ar panasiai. turint eeprom tai galima pasidaryt paciam ir labai pigiai. Keliem BMW, Audi, Opel ir kt. turiu o va savo peugeot nerandu.

darau isvada, kad ir taip geros...

Svečias_Tomekas_*
Parašyta 2005 gruodžio 11 - 22:54

![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Parašyta 2005 gruodžio 12 - 10:40
cia panasiai kaip su pvz. MS Windows licenzija.na apie tokius stebuklus tai niekas cia negirdejo. gal gali placiau papasakot? ;)
jei perki legaliai, moki pagal kainorasti 400-500 Lt.
jei ne - perki piratine kopija arba siuntiesi is ineto ir tai atseina maximum 5Lt
vat su chipinimu irgi tas pats - 95% kainos sudaro informacija, kuri irasyta i chipa, o likusius 5% irasymas ir pati mikrushke (chipas).
vat athlonxp ir nori "sutaupyti" tuos 95%. tik surast piratine kopija siuo atveju daug sunkiau.
Svečias_polaz_*
Parašyta 2005 gruodžio 13 - 18:09
Nu ir as prisijungciau prie jusu drago. Pane irgi suparino AthlonasXPeee atlonas sunervinai, vilnietis? varom drago imk saba ir rasyk man [email protected]
atsirado mat... kolkas visi kas taip sake uoste mano Co2 buvo ir bmw 3.5L todel kazhkoks sabbas su 2.X motoru man nebaisus. kaliau.![]()

Svečias_rrrrrr_*
Parašyta 2005 gruodžio 13 - 19:11
Tai ka negi niekas necipuojat pugu? Prastai!!!!!!!!!!!

kaimiečiai, pugų nečipuoja.... aš tai tik grįžtu iš darbo, tai kartais net nevalgęs, varau pugo čipuot ;)
Svečias_athlonxp_*
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 00:34
Gerai kad yra zmoniu kurie supranta. Galeciau keisti i koki nors BMW325 E30 ar Audi A4 1.8turbo ar Audi 90 2.3 20V ar pan. Man reikia Saab 9000 2.3turbo arba Peugeot 405 (XU9/JAZ) Cia apie chipa (eeprom)cia panasiai kaip su pvz. MS Windows licenzija.
jei perki legaliai, moki pagal kainorasti 400-500 Lt.
jei ne - perki piratine kopija arba siuntiesi is ineto ir tai atseina maximum 5Lt
vat su chipinimu irgi tas pats - 95% kainos sudaro informacija, kuri irasyta i chipa, o likusius 5% irasymas ir pati mikrushke (chipas).
vat athlonxp ir nori "sutaupyti" tuos 95%. tik surast piratine kopija siuo atveju daug sunkiau.
Šį pranešimą redagavo athlonxp: 2005 gruodžio 15 - 00:34
Svečias_Tomekas_*
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 00:43

Parašyta 2005 gruodžio 15 - 00:52
© J. Erlickas
Svečias_athlonxp_*
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 00:52
Zioply neismanai tai ir nerasyk ko nereikia.naturaliai bukvaliai jis mane pradeda nervinti...
Svečias_athlonxp_*
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 00:56
Nekazhi ka bet is visko po mazai isspaudi, ismetimo, filtro, chipo ir t.t. bet viska padarius rezultatas gali buti net siek tiek juntamas.Tai galima patchiam "kompa" susikonstruoti i psio. Tereikia surasti shiektiek besigaudanti studentchioka. Prigirdyti alaus. Pora vakaru su lituokliu, pora vakaru testuojant ant mashinos bei perprogamuojant ir turi visa kompa, su kuriuo ka nori ta galesi daryti. Net priklausomai nuo ijungtos pavaros (jei davyklius pastatysi) mishini ir uzhdegima reguliuoti.
Beje nei kiek nejuokauju. Tas mistinis kompas ir info jo eeprom'e bokalo gero alaus tevertas.
Tik naudos (galios) nekazhi kiek ishspausi, nes tikrai ne kompas esminis dalykas mashinoj.
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 00:56

© J. Erlickas
Svečias_athlonxp_*
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 00:57
o del kompo konstravimo tai shiektiek besigaudancio neuztektu, reikia gerai besigaudancioTai galima patchiam "kompa" susikonstruoti i psio. Tereikia surasti shiektiek besigaudanti studentchioka. Prigirdyti alaus. Pora vakaru su lituokliu, pora vakaru testuojant ant mashinos bei perprogamuojant ir turi visa kompa, su kuriuo ka nori ta galesi daryti. Net priklausomai nuo ijungtos pavaros (jei davyklius pastatysi) mishini ir uzhdegima reguliuoti.
Beje nei kiek nejuokauju. Tas mistinis kompas ir info jo eeprom'e bokalo gero alaus tevertas.
Tik naudos (galios) nekazhi kiek ishspausi, nes tikrai ne kompas esminis dalykas mashinoj.

Parašyta 2005 gruodžio 15 - 01:07
Uzhtenka ir shiek tiek. Dar ish studentavimo laiku prisiminu, kokius shedevrus "gelezhistai" kurdavo.o del kompo konstravimo tai shiektiek besigaudancio neuztektu, reikia gerai besigaudancio
I "gelezhi", bent jau mano laikais KTU, eidavo patis negabiausi studentai, kurie i kitas specializacijas pagal vidurki po dvieju kursu nepakliudavo.
© J. Erlickas
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 11:13
Man kotais rodos, jog tas "kompas" tai viso labo i EEPROM'a inkaltas 2-4 matmenu duomenu masyvas, kur priklausomai nuo davikliu parodymu parenkama viena reiksmeTai galima patchiam "kompa" susikonstruoti i psio.
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 12:11
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 16:57
Dar pasakyk kad karbiuratorius foreverBeje nei kiek nejuokauju. Tas mistinis kompas ir info jo eeprom'e bokalo gero alaus tevertas.

Parašyta 2005 gruodžio 15 - 17:06
ei!Dar pasakyk kad karbiuratorius forever
206
Parašyta 2005 gruodžio 15 - 18:37
karbiuratorius mirė - tegyvuoja karbiuratorius!ei!

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0