jo cia tas garselis butent tada ir buna., kai jis sumasto - aukstint pavara mazu greiciu. bet pastebejau., kad dazniausiai dujom - kai ipilu prastos kokybes is "super" koloneliu (matyt sunkiau velka dujom) ir tik kai buna apsilusi darbinei temperaturai. benzinu irgi, bet kurkas reciau, kaip sakai nebent i koki kalna., siaip ir as nekreipiu demesio., nes garsas nepastovus., ir ji greit pamirsti.Tepalus butent ESSO pylei? Yra buve ir man keleta kartu ypac kai i kalna ant ausktos pavaros(kol pats nesumasto jog sunku ir tada permeta zemesne), bet tik saltai, tai nekreipiu demesiopas mane ant 605 automatas vaziuojant kai buna mazas greitis ir isimusa aukstesne pavara iskarto buna mazos apsukos, vaziuojant spaudziant po leto tarpais girdisi kaip is dezes hrr - hrr. kai apsukos kiek pakyla ir greitis normalesnis buna dinksta.. jausmas lyg deze tepalus siurbtu. normaliai?
siaip vaziuoja ir begius meto be problemu kaip priklauso.
tepalai kaip priklauso - rekomenduoja gamintojas LT 71141... bet jie atsviezinti tik is dalies.. kokie 3 litrai naujo supilti buvo
bet tiesa sakant reiktu kitam menesy pakeist tepaliukus pilnai. isbega 5 litrai., tiek ir reiks nusipirkt ipilt nauju.. silalej yra tik FM plus lt 71141 pilnai sintetiniai tepalai butent sitai dezei., kaina 27 lt - 1ltr..
aisku gaila., durnas buvau., kad neisleidau pilnai tepalu ir nepakeiciau visu 7,5 litru kai emiau deze lauk..
na ka padarysi
Šį pranešimą redagavo Eddy: 2012 lapkričio 14 - 09:48