Susitikimai Klaipėdoje!
Parašyta 2009 liepos 16 - 20:21
#2742 Svečias_Irmux_*
Parašyta 2009 liepos 16 - 21:02
sshhsss....tik niekam nesakyk visi dingo...atostogaujaE vaikai baikit gincytis del chemikalu Beje ko Klaipedieciu temyte tokia numirus?
Parašyta 2009 liepos 16 - 21:06
Parašyta 2009 liepos 16 - 21:28
Kad jau taip nori tai prasomKokios blyn atostoges. Staigiai man visi po viena zinute i Klaipedieciu tema
Is neoficialiu saltiniu suzinojau kad musu meetu alubaris(juodasis katinas) ant bankroto ribos.tai gal laikas butu keisti vieta kur vaziuosim per meetus?ka mano dauguma ir musu vadas?
Parašyta 2009 liepos 16 - 21:30
Hmmmm kas per shaltinis?Kad jau taip nori tai prasom
Is neoficialiu saltiniu suzinojau kad musu meetu alubaris(juodasis katinas) ant bankroto ribos.tai gal laikas butu keisti vieta kur vaziuosim per meetus?ka mano dauguma ir musu vadas?
Parašyta 2009 liepos 16 - 21:38
jei jau taip tai as uz...laukiam ka vadovas nuspres... ;)tai gal laikas butu keisti vieta kur vaziuosim per meetus?ka mano dauguma ir musu vadas?
Parašyta 2009 liepos 16 - 21:49
bendradarbis kuris gerai pazysta direktore katinoHmmmm kas per shaltinis?Kad jau taip nori tai prasom
Parašyta 2009 liepos 16 - 21:51
Parašyta 2009 liepos 16 - 22:10
Pala pala tavo pazystami pazyst direktorius, o mes ten geriam be nuolaidos. Tada lai bankrutuoja Rasim kita vieta kai uzsidarysbendradarbis kuris gerai pazysta direktore katino
Parašyta 2009 liepos 16 - 22:23
nesikarsciuok vycka as suzinojau tik vakar kad yra pazystamu.jis turi kortele nuolaidu ir man duot turetu per meeta kad butu pigiaiPala pala tavo pazystami pazyst direktorius, o mes ten geriam be nuolaidos. Tada lai bankrutuoja Rasim kita vieta kai uzsidarys
bendradarbis kuris gerai pazysta direktore katino
Parašyta 2009 liepos 16 - 22:25
Ziurek man, kad butu.nesikarsciuok vycka as suzinojau tik vakar kad yra pazystamu.jis turi kortele nuolaidu ir man duot turetu per meeta kad butu pigiai
Pala pala tavo pazystami pazyst direktorius, o mes ten geriam be nuolaidos. Tada lai bankrutuoja Rasim kita vieta kai uzsidarys
Parašyta 2009 liepos 17 - 07:20
Mūsų apsilankymai ir taip jiems nenaudingi, tenka PVM'ą sumokėt valstybeijei ir jus ten nustosit lankytis, tikrai uzhsidarys tas bordelis..
P.S. Ten VMI apsilankė vieno asmens prašymu, ir surašyti keli protokolai už apskaitos taisyklių ir kitus pažeidimus...
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2009 liepos 19 - 12:05
Jau turiu juodojo katino nuolaidu kortele ;)Ziurek man, kad butu.
nesikarsciuok vycka as suzinojau tik vakar kad yra pazystamu.jis turi kortele nuolaidu ir man duot turetu per meeta kad butu pigiai
Pala pala tavo pazystami pazyst direktorius, o mes ten geriam be nuolaidos. Tada lai bankrutuoja Rasim kita vieta kai uzsidarys
Parašyta 2009 liepos 19 - 16:19
zupaJau turiu juodojo katino nuolaidu kortele ;)
Parašyta 2009 liepos 25 - 13:14
O tas asmuo kuris paprase buvai tu ar ne >?Mūsų apsilankymai ir taip jiems nenaudingi, tenka PVM'ą sumokėt valstybei
P.S. Ten VMI apsilankė vieno asmens prašymu, ir surašyti keli protokolai už apskaitos taisyklių ir kitus pažeidimus...
Honde prelude 2.0 16v 98kw ===Klaipeda===
Parašyta 2009 liepos 29 - 13:12
A S F A L T A S-U Ž K N I S A-J U O D A I
MEMELLAND
Parašyta 2009 liepos 29 - 13:17
Tai šiandien gi nėra.. kitą savaitę..nu blyn, teip norejau sian sudalyvaut myyyte, net sekmadieni sutikes zidanui garantavau. Nu neiseina, teks kita karta.
Parašyta 2009 liepos 29 - 14:53
Kai atostogauji - dienų neskaičiuoji...Tai šiandien gi nėra.. kitą savaitę..
Parašyta 2009 liepos 29 - 14:56
Neatostogaujantys atostogaujančių pasiaiškinimų vis tiek neužskaito ;)Kai atostogauji - dienų neskaičiuoji...
#2760 Svečias_Irmux_*
Parašyta 2009 liepos 29 - 19:59
atostogaujantys visvien turi zynot kada meetasKai atostogauji - dienų neskaičiuoji...
ash atostogauju bet dar gaudaus kas kada bus
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0