605 2.1td vairo stiprintuvas
Parašyta 2006 gegužės 09 - 16:20
Jeigu pas Jus namie yra graužikų, išmuškit dantis jie bus čiulpikai.
MO pinhole camera
Parašyta 2006 gegužės 09 - 16:35

Parašyta 2006 gegužės 09 - 19:47
Toks kaip pas trilitrius.Vo ple
![]()
Ar tas aparatas kaip pas trilitrinius, po vairuotojo puses sparnu? Man grynai toks gedimas atrode, bet cia nusviete kad pas dyzelius nebuna tai jau buvau pradejes kaupt pinigus kolonkes restauravimui.
Ar eina prieit prie tos reles nenuemus buferio? Kai keciau varikly buvau nusiemes bufery, bet tais laikais dar nieko nezinojau apie tokius navarotus, tai neatreipiau demesio kas ten kur yra.
Prieiti galima nuėmus posparnį
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
MO pinhole camera
Parašyta 2006 gegužės 09 - 20:52
pala pala.... tai jei as teisingai supratau tai.... kai pas 3.0 litro kartais dingsta stiprintuvas tai kaltas buna sitas reguliatorius apie kuri as nieko nezinojau?Tai va,pasirodo,kad ne tik 605 trilitriniai turi elektrinį vairo stiprintuvo reguliatorių.
Jį turi ir 605 2.1td SV
Savaitgalį buvau nulupęs priekinį buferį ir radau šį grožį :mad:

ar gali placiau apie ji....
aciu..
Tel.: +370 689 99889
+370 608 88890
El.paštas: [email protected]
Savanorių pr. 219, Vilnius
www.autopulsas.eu
plačiau apie mus...
Parašyta 2006 gegužės 09 - 23:08
Plačiau - jau buvau kažką rašęs.Praktiškai neremontuojamas daiktelis.Stovi plata, užlieta guma.pala pala.... tai jei as teisingai supratau tai.... kai pas 3.0 litro kartais dingsta stiprintuvas tai kaltas buna sitas reguliatorius apie kuri as nieko nezinojau?Tai va,pasirodo,kad ne tik 605 trilitriniai turi elektrinį vairo stiprintuvo reguliatorių.
Jį turi ir 605 2.1td SV
Savaitgalį buvau nulupęs priekinį buferį ir radau šį grožį :mad:![]()
aciu..
Esu bandęs perdaryti į mechaninį(buvo pakeistas veikiančiu, bandymų stadijoje).
Vienas iš būdų pataisyti,atjungti nuo jo elektrą kada vairas lengvai sukiojasi (tada jau niekas nebesireguliuos).

MO pinhole camera
Parašyta 2006 gegužės 10 - 09:58
Tik va klausimas, ka daryt, kai tas vairas visada sunkiai sukiojasi?Vienas iš būdų pataisyti,atjungti nuo jo elektrą kada vairas lengvai sukiojasi (tada jau niekas nebesireguliuos).

Ar verta tiketis, kad pades tik kontaktu pravalymas? O jei tas daiktas neremontuojamas, tai gal keiciamas y kita?
Svečias_gantas_*
Parašyta 2006 gegužės 13 - 10:30
reguliatorius suveikia nuo greičio,kuo didesnis greitis tuo vairas sunkesnis. O jei jis neveikia nereikia kvaršinti galvos papraščiausiai pašalink ji ir užglušink vamzdelius ,problema dings ir vairas bus normaluspala pala.... tai jei as teisingai supratau tai.... kai pas 3.0 litro kartais dingsta stiprintuvas tai kaltas buna sitas reguliatorius apie kuri as nieko nezinojau?Tai va,pasirodo,kad ne tik 605 trilitriniai turi elektrinį vairo stiprintuvo reguliatorių.
Jį turi ir 605 2.1td SV
Savaitgalį buvau nulupęs priekinį buferį ir radau šį grožį :mad:![]()
aciu..
Svečias_gantas_*
Parašyta 2006 gegužės 13 - 10:34
vairas gali sukiotis sunkiai ir dėl vairo kryžmės susidevėjimo ,jei ne tame bėda, tai pašalink reguliatoriu tai paprasta kai pekios kapeikosTik va klausimas, ka daryt, kai tas vairas visada sunkiai sukiojasi?Vienas iš būdų pataisyti,atjungti nuo jo elektrą kada vairas lengvai sukiojasi (tada jau niekas nebesireguliuos).
![]()
Ar verta tiketis, kad pades tik kontaktu pravalymas? O jei tas daiktas neremontuojamas, tai gal keiciamas y kita?
Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 gegužės 17 - 07:59

Parašyta 2006 gegužės 17 - 10:19
Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 gegužės 17 - 10:35
Parašyta 2006 gegužės 17 - 12:31

Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 gegužės 18 - 09:06
Parašyta 2006 gegužės 22 - 11:48

Parašyta 2006 gegužės 22 - 11:58
Mano draugas nuo vidurines laiku irgi sau zadejo daugiau tokiais greiciais nelakstyti....as sau pazadejau daugiau ant 200 nevaziuot...
Pazadas pradejo galioti tik po gero bum ir keliu menesiu reanimacijos.

O kaip dabar tas vairas uzglusinus visas skyles?

Šį pranešimą redagavo ro3: 2006 gegužės 22 - 11:59
Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 gegužės 22 - 12:36

Saunu kad pradejai aiskintis kame priezastis- nenusimink kad kolkas nepavyko- sprendziant is tavo laisko, tikriausiai pats reguliatorius bus parejes, taciau kad "uzglusinai" visus 3 vamzdelius tai negerai, nes dabar hydro-skystis isviso beveik negali per reguliatoriu praeiti iki koloneles. Paziurek i pav. - gal pades tau issiaiskinti kas ir kaip veikia....:Schema
Is bakelio skystis ateina i siurbli, is siurblio su spaudimu jis padodamas per "troinika" i kolonele ir i reguliatoriu. Kas iseina is koloneles praeina per ausinimo kilpa po dugnu ir susimaisant su pertekliumi is reguliatoriaus nueina atgal i bekeli. Tau reikia sujungti tarpusavyje vamzdzius pazymetus piesinuke nr.4 ir nr.5 , o nr.6 (likusi is reguliatoriaus) visai "uzglusinti". Tokiu budu visas siurblio sukurtas slegis keliaus per kolonele-stiprintuva ir vairas nuolat bus max. minkstas.
Tikiuosi tau dabar bus biski aiskiau ir padarysi tai ko nori.... ;)
Parašyta 2006 gegužės 22 - 12:57

Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 gegužės 22 - 14:22

Parašyta 2006 gegužės 22 - 15:04

Svečias_Renaldas_*
Parašyta 2006 gegužės 23 - 07:38

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0