O-o-o-o-o.....cia man irgi labai aktuali tema kuri mane jau ilgai kankina...

Nuo to momento kai pazadejau aprasyti gedimo remonta tiek spejau visko isardyti, isbandyti, pakeisti, suprasti ir nustatyti...

, bet deje dar neveikia kaip turi...

Keiciau valdymo rele-nepadejo, tikrinau rankena prie vairo-nepadejo, tikrinau visus laidus, fiskes ir t.t- nepadejo. Tada bandziau issiaskinti mechanizmo veikimo principa- irgi stebuklo neatradau. Tada isardziau kita peza su deramai veikianciais valytuvais ir pradejau lyginti vizualiai mano ir jo valytuvu mechanizmo veikima- nepatikesi - atrodo kad jie veikia vienodai, bet pas ji yra parkingas, o pas mane ne....

Tada isemes savo mechanizma pajunginejau ji prie jo fiskes - na veikia taip pat kaip ir to pezo geras mechanizmas....Ilgai apmastinejau tai ka pamaciau... Ir kita diena mane aplanke "ikvepimas"- turbut visa gudrybe yra tokiame gudriame sarnyre kuris stovi ant reduktoriaus asies svirteles - manau jis turi tureti tam tikra laisvuma tam tikroje kryptimi, bet del senumo nustojo slankioti ir del to nepasidaro parkingas/neparkingas....
Na sunku cia viska papasakoti kad visiems butu aisku, bet ir nera tikslo kol kas - kai tikrai suremontuosiu, tada ir "isleisiu dar viena manuala"....

Tiesa slypi kazkur ten.....

Coming soon....