Edited by laris, 2006 September 25 - 13:05.
Variklio keistenybes
#21 Svečias_laris_*
Posted 2006 September 25 - 12:59
Posted 2006 September 25 - 13:27
O gal koks zigulio stlelyke tiktu , nes pavazineti tikrai nesugebesim! Tai jei kada busi salia paziurek tuos laidus, vdrug rasi tuos kuriu reikia. O mase uzkabinsim minuso akumuliatorius, turetu suvekti!?tik man reikia laidus atsirinkti salone. arba irgi nuo daviklio nusiimti.
Vilnius
#23 Svečias_laris_*
Posted 2006 September 25 - 14:43
Posted 2006 September 25 - 15:44
As pats darbo dienom nieko nespeju, taip kad nereikes laukt, savaitgalis pats ateis netiketai:) Skambinsiu!gerai. reikia sviesos. ar iki savaitgalio islauksi? butu daugiau laiko palandzioti po masina.
Vilnius
Posted 2006 September 25 - 15:46
#26 Svečias_laris_*
Posted 2006 September 27 - 09:26
+ tikimybe, kad mano prietaisu skydelis rodo pieno riebuma.Ka jus ten po ta masina landziojat, pasidarot 2-3 metru laida su papka ir mamka, susitinkat, pajungiat, paziurot ka rodo ir viskas
p.s. islieka tikimybe, kad Swift daviklis gali blogai rodyt.
valdux, papka-mamka nuo kurios vietos?
juk man reikia arba nuo daviklio laida nusiimti (reik po masina pagulet), arba rasti kur tas laidas salone fiskej yra.
swift taip pat reikia pajungti prie daviklio laida (reik po masina pagulet). be pasigulinejimo cia matyt vistiek neissiversi. ar as ko nesuprantu?
Posted 2006 September 27 - 09:36
bent jau pas mane yra fiskes virs ismetimo kolektoriaus. Viena juoda, kita ruda. Kur tu ja padejai, as nezinau ;)+ tikimybe, kad mano prietaisu skydelis rodo pieno riebuma.Ka jus ten po ta masina landziojat, pasidarot 2-3 metru laida su papka ir mamka, susitinkat, pajungiat, paziurot ka rodo ir viskas
juk man reikia arba nuo daviklio laida nusiimti (reik po masina pagulet), arba rasti kur tas laidas salone fiskej yra.
swift taip pat reikia pajungti prie daviklio laida (reik po masina pagulet). be pasigulinejimo cia matyt vistiek neissiversi. ar as ko nesuprantu?
Pagal ideja turetu buti juodoje fiskeje B2 kontaktas (pagal kita saltini F), melyno laido numeris 30.
aisku jeigu tu tas fiskes paslepes kur nors salone, tai lengviau bus atjungti tavo davikli, ir prie to laido pajungti Swift davikli.
Posted 2006 September 27 - 11:43
#29 Svečias_laris_*
Posted 2006 September 27 - 12:07
as tada jaunas buvau, o juodoji ir rudoji fiskes buvo nelabai geros busenos.bent jau pas mane yra fiskes virs ismetimo kolektoriaus. Viena juoda, kita ruda. Kur tu ja padejai, as nezinau ;)
+ tikimybe, kad mano prietaisu skydelis rodo pieno riebuma.Ka jus ten po ta masina landziojat, pasidarot 2-3 metru laida su papka ir mamka, susitinkat, pajungiat, paziurot ka rodo ir viskas
Pagal ideja turetu buti juodoje fiskeje B2 kontaktas (pagal kita saltini F), melyno laido numeris 30.
aisku jeigu tu tas fiskes paslepes kur nors salone, tai lengviau bus atjungti tavo davikli, ir prie to laido pajungti Swift davikli.
nukirpau, sujungiau ir izoliavau.
taip, tu teisus, tepalo slegio daviklio laido i prietaisu skydeli numeris yra 30. ir jei viskas bus gerai, tai jis didesneje fiskeje salone uz bardacioko bus pajungtas prie 6-to kontakto.
Edited by laris, 2006 September 27 - 12:08.
Posted 2006 October 09 - 07:15
Vilnius
#31 Svečias_laris_*
Posted 2006 October 09 - 15:53
Edited by laris, 2006 October 09 - 15:54.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users