KET pakeitimai
Parašyta 2011 kovo 29 - 17:03
Parašyta 2011 balandžio 20 - 14:06

Parašyta 2011 balandžio 20 - 14:26
Parašyta 2011 balandžio 20 - 15:58
dėl ekspertizės aišku. man klausimas stojasi kiek kas gali kainuoti. greitu metu žadu išvykti kuriam laikui, paprasčiau būtų susimokėti, jeigu tai nedidelė suma, negu trukdytis kelionės planus.prasyk kad paskirtu ekspertize, jei yra sugadinimai ir kita tr. pr, tegu policija siuncia i l t e c , pagfal aukscius, dazus
Parašyta 2011 balandžio 20 - 16:52
Visiškai nesupratau. Čia oficialus policijos blankas buvo, ar kažkieno keverzonė? Jei pirmas variantas, tai net neįtikėtina. Savo pranešimus anie siunčia registruotais laiškais. Jei antrasis - šveiti per petį, tik su sąlyga, kad 100% įsitikinęs savo nekaltumu.radau už valytuvo paliktą kvietimą apsilankyti policijoje, nes pasak jų ...
Kažkoks tamsus reikalas...

Parašyta 2011 balandžio 20 - 17:21

Parašyta 2011 balandžio 20 - 17:40
gali niekur neit.koks lapelis?buvo lapelis?o gal vejas nupute?kai gausi registruota laiška,tada ir zingsniuok i pasimatyma.nebus taves LT ,laiško negausi...patrulio po valytuvu paliktas meiles laiškelis: "šaukimas administracinėje byloje"...
Parašyta 2011 balandžio 20 - 19:15
Taip ir pasirašė - patrulis??? O lapelis turbūt labai panašus į firminį blanką - t.y. iš sąsiuvinio linijom...patrulio po valytuvu paliktas meiles laiškelis: "šaukimas administracinėje byloje"...

Jei tai tikrai patrulis, o ne bobulka iš priešais stovinčio daugiabučio, tai tokiam neeilinė atestacija nepamaišytų...

Parašyta 2011 balandžio 20 - 21:31
tai cia gal tas vienas daininykas is grupes Patruliai?Taip ir pasirašė - patrulis???

Parašyta 2011 balandžio 20 - 21:33
Eismo įvykis – įvykis kelyje, viešose arba privačiose teritorijose, kurio metu, judant transporto priemonei, žuvo ar buvo sužeista žmonių, sugadinta ar apgadinta bent viena transporto priemonė, krovinys, kelias, jo statiniai ar bet koks kitas įvykio vietoje buvęs turtas.radau už valytuvo paliktą kvietimą apsilankyti policijoje, nes pasak jų aikštelėje darydamas dureles apgadinau kitą automobilį.
esu tikras kad taip nebuvo. kokį tokiais atvejais taiko straipsnį ir kokios baudos, jei vistik neįrodysiu, jog jie neteisūs?
ar tokiems atvejams galioja pusės baudos mokėjimas, jei sutinki ir apmoki per 10 dienų?
su sąlyga, kad auto stovėjo ir variklis buvo išjungtas, gal čia auto išvis ne prie ko ir mano civ draudimas nedengs, o turėsiu susimokėti pats?
viskas įvyko užvakar, kolkas popieriai vaikšto iš vieno skyriaus į kitą taigi dar niekas su manim nekalba
Tavo aprašytu atveju aš eismo įvykio nematau. ATPK numatyta tik (50(3) straipsnis.) Tyčinis turto sunaikinimas ar sužalojimas. Tikiuosi tyčia durų netrankiai

Parašyta 2011 birželio 10 - 19:03
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
Parašyta 2011 liepos 04 - 13:34
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0