Peršokti prie turinio

Apie Peugeot 407

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2015

#1721 bukmakeris

bukmakeris
  • Senbuviai
  • Vieta:Šiauliai
  • Automobilis:Peugeot 407 Coupe

Parašyta 2018 gegužės 02 - 19:59

jis nori masinos uz 2k su 110k rida ir kad nk daryt nereiktu, primesk butu nupirkes tavo v6 ir po 2d butu ismete melyna duma tai a piat pezo ga*** ir butu velniu isvadine i butum turejas pasiimt atgal nu arba butu nepamate nes nebutu spaude

Sakai butu tokiu kur nepagazuotu net ant laisvu? ;D nors ka cia sneku, seniau turejau opeli, nupirko net neisede i masina isbandyt :)
O realiai tai kazkaip as nemoku nuslept. Nu realus, matomas defektas, kaip ji nuslepsi.. o jei zmogus is kur toliau atvaziuotu, o jam buni pasakes ale ledine masina, o kai pamato realu vaizda, nezinau kur reiketu detis tada :D
  • 0

#1722 Sistema

Sistema
  • Banned
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Subaru Outback

Parašyta 2018 gegužės 02 - 21:09

Butu geras negalvociau, o loteriju nemegstu. Ryt passata apziuresiu, jei nenupirksiu tada paskambinsiu. Nes tikrai ner cia ko viesai radinet.

jis nori masinos uz 2k su 110k rida ir kad nk daryt nereiktu, primesk butu nupirkes tavo v6 ir po 2d butu ismete melyna duma tai a piat pezo ga*** ir butu velniu isvadine i butum turejas pasiimt atgal nu arba butu nepamate nes nebutu spaude

nebuciau pastebejes... rida man dzin - tikra rida kaip nekalta 16 mete - visi girdejo bet nieks nemate.
  • 0

#1723 tomas7926

tomas7926
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:Volvo S80 D5 120kw Ex.Peugeot 308 1.6 HD 2008m.

Parašyta 2018 gegužės 02 - 21:16

Darom statymus,sakyčiau koeficientas koks 1.10-1.20,kad bus nupirktas pasateišn :)

• 0

#1724 bukmakeris

bukmakeris
  • Senbuviai

Parašyta 2018 gegužės 02 - 21:17

Butu geras negalvociau, o loteriju nemegstu. Ryt passata apziuresiu, jei nenupirksiu tada paskambinsiu. Nes tikrai ner cia ko viesai radinet.
nebuciau pastebejes... rida man dzin - tikra rida kaip nekalta 16 mete - visi girdejo bet nieks nemate.

Nu lauksiu naujienu tada
  • 0

#1725 RB8912

RB8912
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 508SW // Toyota Avensis

Parašyta 2018 gegužės 02 - 21:18

Sakai butu tokiu kur nepagazuotu net ant laisvu? ;D nors ka cia sneku, seniau turejau opeli, nupirko net neisede i masina isbandyt :)
O realiai tai kazkaip as nemoku nuslept. Nu realus, matomas defektas, kaip ji nuslepsi.. o jei zmogus is kur toliau atvaziuotu, o jam buni pasakes ale ledine masina, o kai pamato realu vaizda, nezinau kur reiketu detis tada :D

Mano alfa romeo kažkada irgi taip nupirko, net vieno šono nematė :D nespėjau net pasakyt, kad stiprintuvo siurblys sugedęs, kitą dieną tik paskambino ir sako ko vairas ant šalto sunkiai sukasi, gal skysčio nekeitei? :D

• 0

#1726 Sistema

Sistema
  • Banned

Parašyta 2018 gegužės 02 - 21:19

Tevas pensininkas labiau nori vokiecio, bet jo kaina 4,9, o kadangi as moku - noriu kuo pigiau, ne paslaptis tos pacios klases 407 gerokai pigesnis.
  • 0

#1727 RB8912

RB8912
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2018 gegužės 02 - 21:49

Tevas pensininkas labiau nori vokiecio, bet jo kaina 4,9, o kadangi as moku - noriu kuo pigiau, ne paslaptis tos pacios klases 407 gerokai pigesnis.

Aš tai net nesuprantu ko tu šitam forume lankaisi jei tau visi pežo ir pan gavno, bet nori pigiai gero auto 😅 VW forume manau labiau suprastas su savo skundais būtum
  • 0

#1728 Sistema

Sistema
  • Banned

Parašyta 2018 gegužės 02 - 22:06

O kur tu skunda matai? Man nera skirtumo kola ar pepsis, vw ar peugeot. Domina kainos ir kokybes santykis. Peugeot jis geras.
  • 0

#1729 EvX

EvX

baracuda V6

• Moderatoriai
  • Vieta:Kažkur...
  • Automobilis:P406 3.0 V6 P308 2015 1.6hdi 88kw P208 1.6hdi 84kw

Parašyta 2018 gegužės 02 - 22:32

O kur tu skunda matai? Man nera skirtumo kola ar pepsis, vw ar peugeot. Domina kainos ir kokybes santykis. Peugeot jis geras.

Jūs čia mažiau teisinkitės, nes jau graudu darosi, kai atsiranda tokių, kurie nesupranta teisingos kritikos ir mano, kad tik Pežo yra the best of the word.... :D
  • 0

Peugeot 406 3.0 V6 baracuda

#1730 RB8912

RB8912
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2018 gegužės 02 - 23:13

Jūs čia mažiau teisinkitės, nes jau graudu darosi, kai atsiranda tokių, kurie nesupranta teisingos kritikos ir mano, kad tik Pežo yra the best of the word.... :D

Nemanau, nes man visos daugiau mažiau neblogai laiko, o išbandyta markių ne viena ir ne dvi, bet tris puslapius užimt klausinėjant apie mašiną kurios nepirksi ir pastoviai bandant pašiept markę yra keista Peugeot fanų forume 😀 čia grynai tas pirkėjo tipas kur važiuoju pirkt Vokiškos, bet atvažiuoju Prancūziškos 😀

Šį pranešimą redagavo RB8912: 2018 gegužės 02 - 23:16

• 0

#1731 tadas1991

tadas1991

Normaliai

• Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2018 gegužės 02 - 23:17

Nemanau, nes man visos daugiau mažiau neblogai laiko, o išbandyta markių ne viena ir ne dvi, bet tris puslapius užimt klausinėjant apie mašiną kurios nepirksi ir pastoviai bandant pašiept markę yra keista Peugeot fanų forume 😀

Tai kas cia ne fanu forumas, o turetoju. Bent 50proc. cia apsilankanciu mielai vairuotu ne Peugeot, jei kisene leistu :)
  • 1

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

autofrance.lt

#1732 RB8912

RB8912
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2018 gegužės 02 - 23:31

Tai kas cia ne fanu forumas, o turetoju. Bent 50proc. cia apsilankanciu mielai vairuotu ne Peugeot, jei kisene leistu :)

Bet labiausiai reiškiasi blogai tie kurie neturi pežo:) o čia su tuo kišenės leidimu, tai visada yra išeitis senesnį vokietį pasiimt už tą pačią kainą ir važinėt laiminga su norima vairuoti mašina:) man tai nesuprantami tokie variantai kur vairuoju, nes kito neišgaliu, bet nusiperka kuo naujesnę auto kuo pigiau sukiša 2x kainos ir tada šūdas, tai čia tokiem geros auto niekada nebus, arba pirkt primityvekus reik
  • 0

#1733 Sistema

Sistema
  • Banned

Parašyta 2018 gegužės 03 - 05:42

RB 130 pats cia viduriuoji per tris puslapius. Dar karta rasau man jokio skirtumo koks zenklas is plastmases islietas, ir jokios emocijos man jis nenesa. Ieskau masinos pigios ir nematau prasmes moket uz panasiu metu audi + 4k, poto dar brangesnis kasko ir eksploatacija.
  • 0

#1734 nukas

nukas
  • Senbuviai
  • Automobilis:peugot

Parašyta 2018 gegužės 03 - 06:02

Va va, ir man taippat.Nes nieko geresnio uz tokia suma neisejo.

• 0

#1735 Dolcis

Dolcis
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307 ir 206

Parašyta 2018 gegužės 03 - 07:13

A ka tiem daryt kur seimoj 2 auto skirtingu markiu kaip pas mane?😁Cia paskaitai kokie "runkeliai"pasatus perka(cia ir as matyt toks😁😁😁nes turiu) pasatu forume panasiai apie Pezo galima rast😁vazineju su abiem auto ir abi patinka,abu forumai gyvi ir valio,gerai gyvenam ,tik tolerancijos kitam kartais truksta
  • 0
<p>308sw 1.6ehdi 2013

#1736 tadas1991

tadas1991

Normaliai

• Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2018 gegužės 03 - 10:05

A ka tiem daryt kur seimoj 2 auto skirtingu markiu kaip pas mane?😁Cia paskaitai kokie "runkeliai"pasatus perka(cia ir as matyt toks😁😁😁nes turiu) pasatu forume panasiai apie Pezo galima rast😁vazineju su abiem auto ir abi patinka,abu forumai gyvi ir valio,gerai gyvenam ,tik tolerancijos kitam kartais truksta

Nieko nedaryt. Gyvent toliau sau ramiai ir juoktis is ekstremaliu paziuru automobiliu gerbeju :)
O kad Peugeot ziauriai genda elektra arba kad Pasatai sukurti butent bulvems vezti ir masinos gerumas priklauso nuo to, kiek maisu telpa, tai sitie ir kitokie mitai yra linksmi, ir tegul toliau skrajoja, nes linksma pasijuokt :)
  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

autofrance.lt

#1737 diawollo

diawollo
  • Senbuviai
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Volvo S60 D5 120kW

Parašyta 2018 gegužės 03 - 10:29

Peugeot genda kiek ir visi gal. Tik jų niekas neremontuoja, o jeigu remontuoja, tai nemokėdami ir belekaip. Tai ir gaunasi problemų maišas. Pamenu kai nupirktas prieš daug metų buvo p406. dar buvo tokia apynaujė mašina. Nu reikėjo pasikeist diržus. Tai buvo apvažiuota sauja servisų. Peugeot? Ne. Nedarom. Ten kažkas, kažkaip, neturim tokio daikto ir t.t. Tai galiausiai buvo nuvežtas pas dylerį diržų keist.

Po to išsibeldė žarnyras reikėjo pakeist. Buvo nuvežtas į servisą. Pažįstamas dirba. Sako be problemų, čia greit. Pakėlė mašiną, pasiimė kuvaldą ir kaltuką. Ir jobina per šarnyro sparniukus, kad atsukt :D Sakau WTF? Tipo galvutės ar rakto neturit? Ne. 

Bet čia seni laikai. Dabar jau gal visi tu galvučių užsipirkę.

• 0

Peugeot 406: 

3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI

#1738 Sistema

Sistema
  • Banned

Parašyta 2018 gegužės 03 - 11:20

Nelabai kas pasikeite- paskambinau i normalu servisa, sakau reik paziuret varikli. Sako okei, kokiai masinai, sakau pezo, sako bek neatsigrezdamas...

Šį pranešimą redagavo Sistema: 2018 gegužės 03 - 11:21

• 0

#1739 bukmakeris

bukmakeris
  • Senbuviai

Parašyta 2018 gegužės 03 - 11:44

Nelabai kas pasikeite- paskambinau i normalu servisa, sakau reik paziuret varikli. Sako okei, kokiai masinai, sakau pezo, sako bek neatsigrezdamas...

Graudu 😁😁😁 pas zmones kompetencijos truksta, ir atsimeta nuo savo ranku, ir atkalba kitus zmones pirkti
  • 0

#1740 PhanT

PhanT

.

• Senbuviai
  • Vieta:..
  • Automobilis:Peugeot 508GT //// Peugeot 406 2.2 98kW

Parašyta 2018 gegužės 03 - 13:42

Sistemiau, cia jau "legendiniu" knyga is tavo pasisakymu galima butu leisti :D Paskambinai tu tikrai ne i normalu servisa :D

• 0
2.2HDi 136ag/317nm@ ~200ag/410nm

Vartotojų skaito šią temą: 14

narių: 0, svečių: 14, slaptų narių: 0