pokalbiai apie ORĄ...
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:26
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:27
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:31
sningant shilto vandenio po varomais ratais papilt? gal dar guziuka sulipint, kad neperliptu... ;)tik va reikia buda koki tai sugalvot, kad paskui paciam prastai neatsilieptu
#1184 Svečias_aliosha_*
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:32
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:33
tai va tas ir blogiausia o mokyt reikia juos.Kaip sakoma: Kaip šauksi, taip atsilieps...
#1186 Svečias_aliosha_*
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:36
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:41
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:43
#1189 Svečias_aliosha_*
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:55
Parašyta 2010 vasario 01 - 21:58
Neverta verkti, kad praejo vaikyste...
Senatveje vel suvaikesime !
GEOCACHING
#1191 Svečias_aliosha_*
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:00
Bet čia jau paskui kitas posakis pasireiškia: lazda turi du galus...Nu apie kaimyna daaug ka galima sugalvot ...
pvz pastatai koki maza vynuka po ratu, ateina viskas tvarkoj - isvaziuoja, po kazkiek laiko jis prades lest . O tau ant duses ramiau, kad "pagelbejei" kaip jis tau ;)
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:01
As tai nuo kazkurios ziemos veziuoju su savim maza lankstoma kastuvuka (db apie 30 lt kainuoja, vietos uzima gal kokiu 15x25, o reikalui esant gelbeja, kad ir snd atsikasinejau priejima prie auto,Prisiminiau, kad ir aš savaitgalį pakibau pusnyje... Tikrąja ta žodžio prasme, pakibau... Nes sniegas po dugnu buvo kietas... Teko kast su pagaliu rastu laukuose ir po padangom kist kažką, kad sukibtų su ratais... Tai pakišau skudurų, ir vos ne vos... Viso: 1 val. 10 min. ir nušalusios galūnės.
PGL sinoptiku duomenys, sniegas si kart didziausias uz pastaruosius 15 metu
GEOCACHING
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:02
Tokiam atvejui ziema mano bolido bagazinej buna sniego kastuvas...Teko kast su pagaliu rastu laukuose
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:03
Bet vienas su kepuryte ;) kits smailus.Bet čia jau paskui kitas posakis pasireiškia: lazda turi du galus...Nu apie kaimyna daaug ka galima sugalvot ...
pvz pastatai koki maza vynuka po ratu, ateina viskas tvarkoj - isvaziuoja, po kazkiek laiko jis prades lest . O tau ant duses ramiau, kad "pagelbejei" kaip jis tau ;)
Esme tame, kad nevisada jis iskarto ishlenda, buna kartais nuvaziuota nemazai, oa tada jau ir spelioja tegu, ar kieme, ar kelyje, ar degalineje
GEOCACHING
#1195 Svečias_aliosha_*
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:05
Tuo metu ir aš pagalvojau apie viską: kastuvėlis, žvyro maišelis, šalia kas nors su transporto priemone (bet aplinkui 1 km spinduliu tuščia buvo ) ir t.t.As tai nuo kazkurios ziemos veziuoju su savim maza lankstoma kastuvuka (db apie 30 lt kainuoja, vietos uzima gal kokiu 15x25, o reikalui esant gelbeja, kad ir snd atsikasinejau priejima prie auto,
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:06
Bet tai sniego uzima nemazai vietos, o lankstomas daaug maziau. O ir kiek daznai buna tokiu atveju .Tokiam atvejui ziema mano bolido bagazinej buna sniego kastuvas...
Nu aisku pas kiekviena skirtingai gali but. Man dar per pastaruosius gal kokiu 6-7 metus neteko gult "ant pilvo" bet kai teko, tai toks kastuvuks nemazai pagelbejo.Aisku greiciau su sniego kastuvu, bet visa ziema tarabanint bagazineje .... Susilaikysiu
GEOCACHING
#1197 Svečias_aliosha_*
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:07
Tai va, kad buvau ne su savo mašina, ir net nežinojau kas bagažinėj dedas...Tokiam atvejui ziema mano bolido bagazinej buna sniego kastuvas...
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:08
nu teip neidomu, jokios atrakcijos, net paspoksot ner i ka, o ir materialiniu nuostoliu pridarai. Linksmiau vietoj, ir tik su moraline pamoka.Bet vienas su kepuryte ;) kits smailus.
Bet čia jau paskui kitas posakis pasireiškia: lazda turi du galus...Nu apie kaimyna daaug ka galima sugalvot ...
Esme tame, kad nevisada jis iskarto ishlenda, buna kartais nuvaziuota nemazai, oa tada jau ir spelioja tegu, ar kieme, ar kelyje, ar degalineje
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:09
Nu ant pilvo tau zvyras nepagelbetu. nebent keleta saku po ratais, bet jei ratai ore, taip pat 0.Tuo metu ir aš pagalvojau apie viską: kastuvėlis, žvyro maišelis, šalia kas nors su transporto priemone (bet aplinkui 1 km spinduliu tuščia buvo ) ir t.t.As tai nuo kazkurios ziemos veziuoju su savim maza lankstoma kastuvuka (db apie 30 lt kainuoja, vietos uzima gal kokiu 15x25, o reikalui esant gelbeja, kad ir snd atsikasinejau priejima prie auto,
GEOCACHING
Parašyta 2010 vasario 01 - 22:11
Tai tada jau pala vasaros kaitros, oa tada pro balkona koki kiausha, arba pieno ant stogo - shtai ir atrakcija bus kai pamatys. Ishgirst gali daug nauju zodziu is ivairaus leksikono, verciamu, bei neverciamu i musu kalbanu teip neidomu, jokios atrakcijos, net paspoksot ner i ka, o ir materialiniu nuostoliu pridarai. Linksmiau vietoj, ir tik su moraline pamoka.
Bet vienas su kepuryte ;) kits smailus.
GEOCACHING
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0