fokusas nebus sudegintas kol vaziuojaTaip,ant Focuso nevaryk,nes Vidole ji pati sudegins
P.S Mantas kur tep maliesi vis po miesta kad mes vis tave manom vakar uzmatytas netoli molainiu sankrizos o siandien prie linelio
Parašyta 2008 rugpjūčio 03 - 18:19
fokusas nebus sudegintas kol vaziuojaTaip,ant Focuso nevaryk,nes Vidole ji pati sudegins
Parašyta 2008 rugpjūčio 04 - 19:49
Parašyta 2008 rugpjūčio 05 - 10:35
mes ne žiaurus esam ir pakantus kaip reikia būnamAš nežinau iš kur pas dabartinį jaunimą toks žiaurumas ir nepakantumas kitiems
Parašyta 2008 rugpjūčio 05 - 15:47
Maluosi aš prie linelio tai pas panelę važiavau. Visur lakstau, su draugais, noriu su visais pasibūti dar, nes Rugsėjį išvažiuoju i Norvėgiją.fokusas nebus sudegintas kol vaziuoja
P.S Mantas kur tep maliesi vis po miesta kad mes vis tave manom vakar uzmatytas netoli molainiu sankrizos o siandien prie linelio
Šį pranešimą redagavo Mantas_PNV: 2008 rugpjūčio 05 - 15:48
Parašyta 2008 rugpjūčio 05 - 17:50
Kas Norvegijoje laukia?Maluosi aš prie linelio tai pas panelę važiavau. Visur lakstau, su draugais, noriu su visais pasibūti dar, nes Rugsėjį išvažiuoju i Norvėgiją.fokusas nebus sudegintas kol vaziuoja
Parašyta 2008 rugpjūčio 05 - 20:13
Parašyta 2008 rugpjūčio 06 - 10:32
Ko gero ne norvegai vilioja o ju kronosNorvegijoje laukia Norvegai .
Parašyta 2008 rugpjūčio 06 - 11:10
as tai susiviliociau Norvegemis, o ne kronomisKo gero ne norvegai vilioja o ju kronos
Parašyta 2008 rugpjūčio 06 - 13:44
Senelis gryžo nemažai parsivežė, tad ir aš išsinorėjau. O darbelio visokio yra, bet nestatybos. Nuo krabų fabrikėlio kur dirba 8 žmonės iš kurių 4 lietuviai, iki laivų prižiurėjimo. Tai tikiuos dar i meet'ą atvažiuoti.Kas Norvegijoje laukia?
Maluosi aš prie linelio tai pas panelę važiavau. Visur lakstau, su draugais, noriu su visais pasibūti dar, nes Rugsėjį išvažiuoju i Norvėgiją.fokusas nebus sudegintas kol vaziuoja
Parašyta 2008 rugpjūčio 06 - 16:30
ne... jei pradejo patikti norvege - laikas grizti i LTas tai susiviliociau Norvegemis, o ne kronomis
Parašyta 2008 rugpjūčio 07 - 21:58
toliau geriau nieko nesakyti, kad neizeisti nei moteru, nei AlgirdoJuk Algirdui svarbu,kad moteris kad ir kokios jos norvegijoje,vistiek MOTERYS
Parašyta 2008 rugpjūčio 08 - 07:57
Parašyta 2008 rugpjūčio 08 - 08:06
ne is pradziu manau reiktu Panevezy palosti tarpusavi o ne i kazkokias lygas vaziuoti
Parašyta 2008 rugpjūčio 08 - 11:20
galimetu taip, o kur treniruotis butu vietos tuos metelius gal kas zinot?metai treniruociu ir po meteliu i lyga?
Parašyta 2008 rugpjūčio 08 - 12:52
geriau fuliuko )ne is pradziu manau reiktu Panevezy palosti tarpusavi o ne i kazkokias lygas vaziuoti
Parašyta 2008 rugpjūčio 08 - 13:08
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0