Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 vasario 27 - 17:51
Vagystės
Parašyta 2009 vasario 27 - 17:24
Parašyta 2009 vasario 28 - 12:04
Diletantai ėmė. Nuo profų spec. (ar psec., kaip pas tamstą) varžtų dar neišrasta...Sianakt padlos bande numauti mano 407 ratus, bet nelabai pavyko, nes buvo su psec. varztais, nulauze tik tris varztu gaubtus
Parašyta 2009 vasario 28 - 17:41
Israsta, nes ne Lietuvoje pirkti, apvalus, nebent su turbinke nupjautum O del profisionalumo net neabejoju, nes diletantai butu tikrine visus ratusDiletantai ėmė. Nuo profų spec. (ar psec., kaip pas tamstą) varžtų dar neišrasta...
Parašyta 2009 vasario 28 - 18:46
Tie, kurie ratais užsiima profesionaliai, turi vaistų ir tavo "importiniams" (maždaug įsivaizduoju, apie kokius šneki). Pažystamam 17-inius OZ-us numovė prieš penketą metų, nors po du spec. varžtus (tikrai ne turginius) ant kožno rato turėjo. Taip ir nesupratom, kokių burtų anys ėmėsi...Israsta, nes ne Lietuvoje pirkti, apvalus, nebent su turbinke nupjautum O del profisionalumo net neabejoju, nes diletantai butu tikrine visus ratus
Patikėk, jei banko seifai nėra 100% sugūs, tai tavo šriūbai ne panacėja...
Nu nesvarbu, gerai, kad nenulupo. Vagių nekenčiu, pagaučiau - nežinau, ką padaryčiau... :mad: :mad: :mad:
Parašyta 2009 vasario 28 - 18:54
Jaunysteje ne tobulas buvau, todel zinau ka ir kaip reikia daryti, kaip sakant prevencija vagims, gaila tik antgaliu is kur reikes juos istraukti?Tie, kurie ratais užsiima profesionaliai, turi vaistų ir tavo "importiniams" (maždaug įsivaizduoju, apie kokius šneki). Pažystamam 17-inius OZ-us numovė prieš penketą metų, nors po du spec. varžtus (tikrai ne turginius) ant kožno rato turėjo. Taip ir nesupratom, kokių burtų anys ėmėsi...
Patikėk, jei banko seifai nėra 100% sugūs, tai tavo šriūbai ne panacėja...
Nu nesvarbu, gerai, kad nenulupo. Vagių nekenčiu, pagaučiau - nežinau, ką padaryčiau... :mad: :mad: :mad:
Parašyta 2009 kovo 01 - 12:44
Apsaugos sistemų montavimas, tvarkimas, prieziura, vaizdo stebejimo sistemos
#187 Svečias_Taskalotas_*
Parašyta 2009 kovo 01 - 12:49
su tokiu atveju irgi susiduriau dedes masina stovejo po langais, buvo max jautruma nustates, klyke klyke puse nakties, atejo kaimynai ir isbaladojo visus soninius stiklus... signalizacija padeda nuo visokiu magiu ismontuotoju, degalu issiurbeju ir panasaus plauko zmogenu.. na o tos kniedes ant numeruku tai tikrai gera ideja, nes kartais gali ir ne is karto pastebeti, kad numeriai nusukti, o tada tai lauk bedu.. laiskuciu ir pns.. :mad:Auto signalizacijas (garsines) is vis reiketu uzdrausti, nes jos neapsaugo, nebent nuo katinu ir sunu, drumscia ramybe ir turbut ne vienam yra kilusi mintis subjauroti auto su ikyrei rekiancia signalizacija.
O numerius reiketu kniedyti ir nereikia cia pradeti fantazuoti, kad vagys ims ir prades grezti. Pabandykit patys ir paziurekite kiek uzims laiko.
Parašyta 2009 kovo 01 - 12:53
Apie ka jus ponuli?ta prevencija ne i gera gali iseiti, ratai liks, bet langu gali nebelikti po tokio daliko
Parašyta 2009 kovo 01 - 12:56
pas mane darbe yra duoti elektriniai atsuktuvai, i ji isidejas gresteli gera per 5min tikrai nuimciau numerius abudu, tai kniedes manau nepadetu nuo numeriu nuemimo, tik laikinai pristapditu kol visi tokius atsuktuvus nusipirktusu tokiu atveju irgi susiduriau dedes masina stovejo po langais, buvo max jautruma nustates, klyke klyke puse nakties, atejo kaimynai ir isbaladojo visus soninius stiklus... signalizacija padeda nuo visokiu magiu ismontuotoju, degalu issiurbeju ir panasaus plauko zmogenu.. na o tos kniedes ant numeruku tai tikrai gera ideja, nes kartais gali ir ne is karto pastebeti, kad numeriai nusukti, o tada tai lauk bedu.. laiskuciu ir pns.. :mad:Auto signalizacijas (garsines) is vis reiketu uzdrausti, nes jos neapsaugo, nebent nuo katinu ir sunu, drumscia ramybe ir turbut ne vienam yra kilusi mintis subjauroti auto su ikyrei rekiancia signalizacija.
O numerius reiketu kniedyti ir nereikia cia pradeti fantazuoti, kad vagys ims ir prades grezti. Pabandykit patys ir paziurekite kiek uzims laiko.
Parašyta 2009 kovo 01 - 13:01
Vajė, koks tu lėtadarbis...pas mane darbe yra duoti elektriniai atsuktuvai, i ji isidejas gresteli gera per 5min tikrai nuimciau numerius abudu...
Parašyta 2009 kovo 01 - 13:09
tai pas mane dar patirties nera jimmy jei ant tavo masinos pasitreniruociau tai tada turbut ir minutes uztektu manVajė, koks tu lėtadarbis...
pas mane darbe yra duoti elektriniai atsuktuvai, i ji isidejas gresteli gera per 5min tikrai nuimciau numerius abudu...
Parašyta 2009 kovo 01 - 13:15
Aliumininem pilnai tikiu kad uztektu 5 min, bet jei pasitaikytu nerudyjancio plieno kniedes, manau vargtum ilgiau kol viena numeri nuimtum, nes santechnikai nuiminedami indekla su nerudyjancio plieno kniedemis garsiai keikesi kol pragreze 4 kniedestai pas mane dar patirties nera jimmy jei ant tavo masinos pasitreniruociau tai tada turbut ir minutes uztektu man
Šį pranešimą redagavo Pilotas: 2009 kovo 01 - 13:16
Parašyta 2009 kovo 01 - 19:14
Parašyta 2009 kovo 01 - 20:00
Gali kniedyt aliumininėm, gali neržaveikinėm, pagaliau gali titaninėm (jei tokių rasit). Jei vagiui labai prireiks numerių, jis žino, kad jie iš gana minkšto aliumo. Todėl atlenkus kampą ir stipriau truktelėjus galėsit rasti tik savo kniedes ant buferio. O vagiukas numerį paplaktukins, prie savo opel oksanos prišriūbuos ir nuvarys Statoilan benzo už dyką prisipilt...Aliumininem pilnai tikiu kad uztektu 5 min, bet jei pasitaikytu nerudyjancio plieno kniedes, manau vargtum ilgiau kol viena numeri nuimtum...
Parašyta 2009 kovo 01 - 20:41
As tau per meeta parodysiu, kaip mano P306 numeriai prikniedyti... Galiu net is dezes olaus lazintis, kad prisiksi pirma i kelnes, kol ta numeri nurausi (nebent su visu buferiu)...Gali kniedyt aliumininėm, gali neržaveikinėm, pagaliau gali titaninėm (jei tokių rasit). Jei vagiui labai prireiks numerių, jis žino, kad jie iš gana minkšto aliumo. Todėl atlenkus kampą ir stipriau truktelėjus galėsit rasti tik savo kniedes ant buferio. O vagiukas numerį paplaktukins, prie savo opel oksanos prišriūbuos ir nuvarys Statoilan benzo už dyką prisipilt...
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
Parašyta 2009 kovo 01 - 20:46
Plačiagalvėm prisobačinai ir blatnas? Gerai kad perspėjai, reples pasiimsiu. Ruošk alų...As tau per meeta parodysiu, kaip mano P306 numeriai prikniedyti... Galiu net is dezes olaus lazintis, kad prisiksi pirma i kelnes, kol ta numeri nurausi (nebent su visu buferiu)...
Parašyta 2009 kovo 06 - 17:02
Man ir pries pora menesiuku bande nuimt ratus, bet del tu spec. varztuku paliko. Tik ryte varztus paprastus prisisukau per naujo.Sianakt padlos bande numauti mano 407 ratus, bet nelabai pavyko, nes buvo su psec. varztais, nulauze tik tris varztu gaubtus
Nuostoliai Ratlankiu dangteliai.
Visgi geras dalykas tie Spec. varztai, kaip sakant ne kiekvienas vaikas atsusks, O nuo rimtu „Saulenu” tai niekas nepades.
Ivertinus, kad tu profesionalesniu ne tiek daug kaip narkomanu ir kitu paprastu degradu, As uz spec. varztus
Parašyta 2009 kovo 09 - 14:47
kokie tavo spec varstai? man reiktu ir uzsideti ant savo lietu,sianakt salia dvi audines beskes stovejo,abi be buferiu priekiniu,tik numeriai uz valytuvo uzkisti,galvoju kad neateitu eile mano ratlankiam,nors masina pries langa,bet nakti imigus per plastikini net negirdesi kad kauktu.. reiktu ryt is ryto iki turgaus nulekti nusipirkti..Man ir pries pora menesiuku bande nuimt ratus, bet del tu spec. varztuku paliko. Tik ryte varztus paprastus prisisukau per naujo.
Nuostoliai Ratlankiu dangteliai.
Visgi geras dalykas tie Spec. varztai, kaip sakant ne kiekvienas vaikas atsusks, O nuo rimtu „Saulenu” tai niekas nepades.
Ivertinus, kad tu profesionalesniu ne tiek daug kaip narkomanu ir kitu paprastu degradu, As uz spec. varztus
Parašyta 2009 kovo 11 - 19:14
Parašyta 2009 kovo 12 - 15:43
Pamirsk turgu, geriau susirask pazystama tekintojakokie tavo spec varstai? man reiktu ir uzsideti ant savo lietu,sianakt salia dvi audines beskes stovejo,abi be buferiu priekiniu,tik numeriai uz valytuvo uzkisti,galvoju kad neateitu eile mano ratlankiam,nors masina pries langa,bet nakti imigus per plastikini net negirdesi kad kauktu.. reiktu ryt is ryto iki turgaus nulekti nusipirkti..
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0