nes liutukas priima moteriskus (nepaaiskinamus) sprendimus.
klausyk mažvaiki.
nepatinka forumo tvarka, niekas tavęs čia nelaiko. skaitykis su žodžiais.
sėsk į savo Fast Only Riding Down, ir važiuok nuo ko statesnio kalno.
suprask kad tu neesi išskirtinis ir gavai baną ne tik dėl to kad visur taškaisi ne į temą,
o dar ir dėl savo terorizuojančių vaikiškų PM moderatorsiams ir besaikio temų kūrimo.
jei nesupranti kai prašoma normaliai
tai eik kur nėra taisyklių, susikurk savo forumą ir kaifuok ten.
matau kad tau per tą savaitę nieko nedaėjo.
beja sprendimas tave blokuoti buvo priimtas ne mano vienos (Mamuto buvo atsiklausta. nuomonė buvo tokia pati. Velvetas irgi išreiškė tokią pačią nuomnę.)
beja apie temą buvo tikrai ne kartą kalbėtą tarp moderų ir ne kjartą kalbėta su klubiečiais. taip kad nesekit man čia savo nesamonių dėl to kad aš padariau tai apie ką buvo vos ne metus kalbėta.ir išvis, moteriškumas su šita tema nieko bendro neturi.
2 stopas:
tema laikoma užrakinta todėl, kad toks kaip gincikas ir panašaus plauko nesusitupėjeliai nepriterštų šioje temoje.
lygiai taip pat kaip užrakintos forumo taisyklės.
kam tema skirta matome jos aprašyme.
į temą keliami ne šiaip juokeliai ar bajeriai ir paverkšlenimai kaip mane užblokavo, kaip aš skubėjau ir esu nekaltas.
tikrai nėra reikalo taip gadinti temą.
geriausias pvz buvo paskutinė maestro žinutė į tavo kalusimą ką daryt su žmogum kuris prisiregistravęs n nikų su tuo pačiu IP. atsakymas BBŽ.
tema sukurta tikrai ne tokiem postam. todėl tema ir užrakinta.
p.s. visi kurie nori išreikšti savo nuoskaudas apie mane ir moderatorių darbą gali eit į chatą arba rašyti asmenines žinutes.
jei gincikas nori ką nors asmeniškai dar pasiiaiškint tegu rašo į pm.
jei algirdas su virgiu nori dar ka nors gražaus paskyt apie mane ar šiaip kažką man, tai tam yra PM o ne forumas.