Yra parašyta: komentarai ne į temą trinami be jokių ispėjimų. O prieš kurdami naują temą, pagalvokite, ar tikrai tokios nėra ir, galbūt, užtektų PM.Tai Jus truputi pagarbos turekit.Ar administruojat sita puslapi kokiam kaime,kad apie etiketa tiek tenusimanot.Dar paciu Jusu sukurta 6)taisykle,kritikuoti rementis faktais,o ne emocijomis.Bet palyginus jusu moderatoriu emocine bukle,susidaro jausmas,kad juos veikia pavasaris.Pazystu gera psichologa,pagelbetu nebrangiai ;)
Forumo moderavimas
Parašyta 2009 balandžio 10 - 14:45
Parašyta 2009 balandžio 10 - 14:54
Tu dar naujoke, ir jei ateity domesiesi siuo forumu, tai ir paciai pabos tos naujos bereiksmes temos... Isivaizduok- uzsiregistruoja naujas fruktas, ir vos tik kas neaisku, PYST ir kuria nauja tema net nepaskaitinejes forumo, kuriame apie daugeli problemu tikrai diskutuota...Kodel trinat temas lauk?Pati valdyba uzvaro ant klubo nariu kurie sau ramiausiai diskutuoja ir po to istrina temas.Nepagalvojot,kad tos temos kazkam reikalingos.Kazkoks absurdas.Kaip gali taip but,nesuprantu?Kaip galima taip priesiskai nusiteikti.
Peugeot 406 3.0 V6 baracuda
#103 Svečias_vaziakas_*
Parašyta 2009 balandžio 10 - 19:56
Parašyta 2009 balandžio 10 - 20:14
Nes tokie visi forumu skriptaio galima pasiteirauti?kodel nario statusas(naujokas,narys ir t.t) nustatomas pagal parasytu forume zinuciu kieki, o ne pagal, tarkim, uzsiregistravimo data ar lankymasi forume?
O jei pagalvojus logiskai, kam duoti zmogui aukstesni statusa, jei jis uzsiregistravo pries 2 metus, o po registracijos nei karto nesilanke ir nieko nerase, arba tik skaito per diena kelis kartus, niekam nieko nepataria, susitikimuose nedalyvauja, ju neaptarineja
Parašyta 2009 balandžio 10 - 21:44
info naujokams ple paskaitykit ir suzinosit kas ir kaip gauna nario statusaNes tokie visi forumu skriptai
O jei pagalvojus logiskai, kam duoti zmogui aukstesni statusa, jei jis uzsiregistravo pries 2 metus, o po registracijos nei karto nesilanke ir nieko nerase, arba tik skaito per diena kelis kartus, niekam nieko nepataria, susitikimuose nedalyvauja, ju neaptarineja
Parašyta 2009 balandžio 10 - 21:51
info naujokams ple paskaitykit ir suzinosit kas ir kaip gauna nario statusa
Kodėl aš nebegaliu redaguoti savo senų žinučių?
Po 60 minučių naujokai nebegali redaguoti savo senu žinučių. Nariai tokiais apynastriais nepažaboti.
Neklauskit kam tai...
As po 3ju valandu nebegaliu redaguoti savo zinutes, tai reiktu sita taisykle patikslinti
Parašyta 2009 balandžio 10 - 23:26
Parašyta 2009 balandžio 19 - 10:45
Parašyta 2009 balandžio 19 - 11:15
Turbūt dujų įranga - ne gamyklinė detalė...Prašau pakomentuoti kodėl mano skelbimas apie parduodamą dujų įrangą numestas į "visa kita"?
Parašyta 2009 balandžio 20 - 09:19
Ir turbūt visai nesusijusi su Peugeot... Nes tikrai nėra jo dalis...Turbūt dujų įranga - ne gamyklinė detalė...
Parašyta 2009 balandžio 22 - 21:49
duju iranga, cd grotuvas, koloneles, ratai, signalizacijos ir panasus daiktai nera peugeot automobiliai ir nera jiems gamykloje numatytos dalys. galima sakyt papildomi navarotai, todel ir numete prie visa kita. lygiai taipat duju iranga galima i forda, audi ar vw ikist, ne taip kaip pvz 205 kabriaus duru stiklaIr turbūt visai nesusijusi su Peugeot... Nes tikrai nėra jo dalis...
Parašyta 2009 balandžio 23 - 15:40
Neteisinga politika. Vadinasi, jei aš ieškau ratų savo automobiliui, tai turiu raustis krūvoje skelbimų tarp mobiliųjų telefonų, kompiuterių priedų ir kt.?duju iranga, cd grotuvas, koloneles, ratai, signalizacijos ir panasus daiktai nera peugeot automobiliai ir nera jiems gamykloje numatytos dalys. galima sakyt papildomi navarotai, todel ir numete prie visa kita. lygiai taipat duju iranga galima i forda, audi ar vw ikist, ne taip kaip pvz 205 kabriaus duru stikla
#113 Svečias_foxbound_*
Parašyta 2009 balandžio 23 - 15:43
Parašyta 2009 balandžio 24 - 16:58
Tesingai pastebeta.Kaip moderatoriai tvarko temas niekada nesuprasi...Gali visada gauti bana ar pan uz tai kad izeidi "elito bureli".Na bet juk cia ir nera Autoklubas, cia peugeot klubas..
Parašyta 2009 balandžio 26 - 23:00
jei neteisinga politika, visada galima paspausti X virsutiniame lango kampe... Jei ieskai ratu savo automobiliui eik i autogidas.lt ...Neteisinga politika. Vadinasi, jei aš ieškau ratų savo automobiliui, tai turiu raustis krūvoje skelbimų tarp mobiliųjų telefonų, kompiuterių priedų ir kt.?
o jei jau komentuojat kitu pastangas - pasirinkit mandagesni tona.
Parašyta 2009 balandžio 28 - 17:25
Protingi ir gabus tyli, nes siauteja "elito burelis" negeneruodami minciu.Tiek metu praejo, o progreso kaip organizacijai-klubui tik pradine stadija.Manau reikia naujos valdzios...aš norėčiau kažkuo ir kažkaip prisidėti prie tokio www...
Bet labai neaišku, ko reikia. O jei ir reikia, pas mus tiek daug protingų ir gabių, kad vargiai galėsiu pasiūlyti kažko daugiau...
Man atrodo, kad prie www turėtų dirbti kelių žmonių komanda: idėjų generavimas, įgyvendinimas, palaikymas. Be abejo pasiūlymai ir šiaip blevyzgos visada laukiamos iš visų.
Gal aš bišk ir ne į temą pavariau, nes visko neperskaičiau
Parašyta 2009 balandžio 28 - 18:18
Vaziuok i GM, siulyk savo kandidatura arba zmogu kuris manai isspres sia problema ir issrinkit ji. Manau Mamutas jau su malonumu perduos savo regalijas naujam ir galingam vadovuiManau reikia naujos valdzios
Šį pranešimą redagavo Cr: 2009 balandžio 28 - 18:18
Parašyta 2009 balandžio 28 - 19:00
Turejau omenyje ne savo kandidatura, tikrai naujoku tarpe yra norinciu isitraukti i klubo veikla ir turinciu gausybe ideju.Pats esu uzsiemes, apleidau meetus Kaune del to Bet kartas nuo karto surengiam underground'inius meetus peugeot fanu.O del to kaip moderatoriai tvarko temas galima mesti kruvas akmenuku i ju darza.Pliusas tik tame kad kartas nuo karto perziuri temas...Vaziuok i GM, siulyk savo kandidatura arba zmogu kuris manai isspres sia problema ir issrinkit ji. Manau Mamutas jau su malonumu perduos savo regalijas naujam ir galingam vadovui
Parašyta 2009 balandžio 28 - 19:43
na tai ir sakau, kad GM ju sansas kazka pakeisti, bo tik ten buna perrenkama visa klubo valdyba tik ar bus eilini karta norinciu kandidatuoti cia jau kitas klausimasTurejau omenyje ne savo kandidatura, tikrai naujoku tarpe yra norinciu isitraukti i klubo veikla ir turinciu gausybe ideju.
Parašyta 2009 balandžio 28 - 21:29
tamsta pastaruoju metu daznai abstrakciais kaltinimais metosi.... Bet kazko nepasako? Sakyk tiesiai kas, kur kliuna. Nes manau zmones kurie klubui aukoja savo laika ir pinigus noretu suzinoti kur cia viskas taip blogai.Turejau omenyje ne savo kandidatura, tikrai naujoku tarpe yra norinciu isitraukti i klubo veikla ir turinciu gausybe ideju.Pats esu uzsiemes, apleidau meetus Kaune del to Bet kartas nuo karto surengiam underground'inius meetus peugeot fanu.O del to kaip moderatoriai tvarko temas galima mesti kruvas akmenuku i ju darza.Pliusas tik tame kad kartas nuo karto perziuri temas...
pagarbiai,
elito burelis
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0